Needless to say | It's Summer Time ;-)

Τώρα που κάνει κρύο μην ξεχνάς τα έλαια σώματος & μαλλιών!

Τώρα που κάνει κρύο μην ξεχνάς τα έλαια σώματος & μαλλιών!

Ο καιρός είναι επιτέλους χειμωνιάτικος και μπορούμε να απολαύσουμε τα χοντρά μας πουλόβερ και να κάνουμε προσεχτικά βόλτες, τηρώντας αποστάσεις και όλα τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας! Τώρα λοιπόν, που κάνει κρύο, μήπως να προσθέσεις έλαια σώματος και μαλλιών στη ρουτίνα ομορφιάς σου;

Τα έλαια σώματος, μαλλιών και ντεμακιγιάζ, είναι πολύ hot προϊόντα τα τελευταία χρόνια, είναι ιδανικά για όλους τους μήνες του χρόνου, και το χειμώνα που το δέρμα μας έχει ανάγκη από μεγάλη θρέψη δεν πρέπει να τα ξεχνάμε!

Συνήθως τα έλαια σώματος, έχουν την τιμητική τους καλοκαίρι, επειδή αποτελούν μια πολύ καλή εναλλακτική στην περίπτωση που δε θέλουμε να φοράμε άρωμα και φυσικά αφήνουν λαμπερό το δέρμα. Όμως, αυτό είναι λάθος, γιατί αποτελούν μια super ενυδατική λύση, στις χαμηλές θερμοκρασίες, αφού φροντίζουν σε βάθος την επιδερμίδα, τα μαλλιά και τα νύχια.

Εκτός από το κρύο και την υγρασία, η συχνή χρήση αφρόλουτρου και το καυτό νερό, συχνά προκαλούν ξηρότητα στο δέρμα και τα έλαια σώματος έρχονται να φέρουν ισορροπία και να επαναφέρουν την υγρασία της επιδερμίδας στα φυσιολογικά της επίπεδα.

Τα έλαια, είναι πλούσια προϊόντα, γεμάτα θρεπτικά συστατικά και ιδιότητες που μαλακώνουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν μοναδική λάμψη στην επιδερμίδα. Μπορείς να τα εφαρμόσεις μόνα τους ή να τα προσθέσεις στην ενυδατική χεριών ή σώματος σου για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Επιπλέον, εν αντιθέσει, με τα αιθέρια έλαια, που είναι αποστάγματα από φυτά και άνθη, είναι πιο απαλά προς το δέρμα και αν έχεις ευαισθησία μειώνεις την πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης. Αν και πάντα καλό είναι να διαβάζεις τα συστατικά τους, ώστε να δεις αν περιέχουν κάτι στο οποίο είσαι αλλεργική.

Τα έλαια είναι παρεξηγημένα προϊόντα γιατί πολλές γυναίκες θεωρούν πως θα αφήνουν λιπαρότητα και μια περίεργη αίσθηση στο δέρμα, όμως αυτό δεν ισχύει καθώς τα περισσότερα σύγχρονα έλαια σώματος ή τα ξηρά λάδια είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να μην αφήνουν τέτοια αίσθηση.

Το λάδι καρύδας, το λάδι τριαντάφυλλου ή το αμυγδαλέλαιο, είναι μερικά μόνο από τα έλαια, που τα συναντάμε συχνά σε προϊόντα, όμως για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα σου προτείνουμε να τα χρησιμοποιείς και μεμονωμένα. Η σύνθεση τους περιλαμβάνει βιταμίνες, λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά, ενώ είναι φυσικά και πολύ θρεπτικά για το δέρμα.

Τα έλαια είναι ιδανικά αν θες να μετατρέψεις το μπάνιο σου σε spa καθώς με αυτά μπορείς να κάνεις μασάζ ή να περιποιηθείς το σώμα σου, κυριολεκτικά από την κορυφή έως τα νύχια, αφού μπορείς να το απλώσεις στα μαλλιά, στα νύχια, τα δάχτυλα, τους αγκώνες ή όπου αισθάνεσαι πως το δέρμα σου έχει ανάγκη από ενυδάτωση!

Ανακάλυψε όλα τα έλαια σώματος και μαλλιών, στο Zizel και φρόντισε το σώμα σου με πολλή αγάπη και θρεπτικά συστατικά!

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout