Αλλαγές & ΕπιστροφέςΠολιτική Επιστροφής Χρημάτων

Προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών σε κάθε προϊόν μας αρκεί αυτό να είναι εντελώς αχρησιμοποίητο, να βρίσκεται στην συσκευασία του και γενικώς σε άριστη κατάσταση (ώστε να είναι δυνατή η μεταπώλησή του). Καλέστε μας εντός 14 ημερών στο +30 210 9608110 για να σας δώσουμε τον απαραίτητο Κωδικό Επιστροφής Εμπορεύματος (RMA) και στείλτε τα προϊόντα προς επιστροφή σε:

Zizel Beauty Shop (Γράψτε εδώ τον αριθμό RMA)
Βασιλέως Παύλου 89-91
16673 Βούλα - Ελλάδα

Σημείωση: Επιστροφές χωρίς αριθμό RMA θα επιστρέφονται στον αποστολέα.


Πολιτική Ακυρώσεων

Σας παρακαλούμε στείλτε την ακύρωσή σας μέσω email στο info@zizel.gr, ή καλέστε μας στο +30 210 9608110.

Οι ακυρώσεις μέσω email πρέπει να περιέχουν τα εξής: Ονοματεπώνυμο, αριθμό παραγγελίας, τηλέφωνο & email επικοινωνίας. Αυτές οι πληροφορίες πρέπει να είναι ακριβώς ίδιες με εκείνες που αναγράφονται στην παραγγελία. 

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία ακύρωσης το συντομότερο δυνατό. Εάν το αίτημα ακύρωσης φτάσει πριν την αποστολή της παραγγελίας σας, ευχαρίστως θα σας επιστρέψουμε το σύνολο του ποσού που έχετε πληρώσει μαζί με τα έξοδα αποστολής. Εάν το αίτημα ακύρωσης φτάσει μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, θα σας επιστρέψουμε το σύνολο της αξίας των προϊόντων χωρίς τα έξοδα αποστολής.