Needless to say | It's Summer Time ;-)

Οι 7 καλύτερες ισιωτικές πρέσες μαλλιών

 Οι 7 καλύτερες ισιωτικές πρέσες μαλλιών

Τα εργαλεία styling άλλαξαν για πάντα όσα γνωρίζαμε για το χτένισμα στο σπίτι! Κάποτε ήταν σχεδόν αδύνατο να φτιάξεις τα μαλλιά σου με τον τρόπο που ήθελες, μόνη σου, χωρίς να τα ταλαιπωρήσεις, χωρίς να φας πολλή ώρα μπροστά στον καθρέφτη και χωρίς να έχεις ξοδέψει αρκετά χρήματα πριν για μια ισιωτική πρέσα ή ένα άλλο εργαλείο styling.

Αυτό φυσικά έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια εντελώς. Τα σύγχρονα εργαλεία styling, όπως οι ισιωτικές πρέσες μαλλιών, διαθέτουν καινοτόμες τεχνολογίες, δεν ταλαιπωρούν την τρίχα, είναι εύχρηστα και διαθέτουν διάφορα προγράμματα θερμότητας και χτενίσματος που τα κάνουν ακόμα πιο πρακτικά.

Παρότι θεωρούμε πως οι ισιωτικές κοστίζουν, είναι μια πραγματική επένδυση ειδικά αν ανήκεις σε εκείνες που φτιάχνουν συχνά τα μαλλιά τους και θες να γλιτώσεις πολύτιμο χρόνο, από την αναμονή στο κομμωτήριο, αλλά και χρήματα.

Παρακάτω έχουμε επιλέξει 7 ισιωτικές, που συγκεντρώνουν πολύ καλές κριτικές, διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία, είναι σχεδιασμένες από αγαπημένα brand και τις εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια!

ghd - Original Styler

To κλασικό εργαλείο styling, από το οποίο τα ghd απέκτησαν μυθικές διαστάσεις και έχουν αγαπηθεί από εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο. Με αναβαθμισμένες ρυθμίσεις, κεραμική τεχνολογία νέας γενιάς και ευελιξία στη χρήση. Γιατί αξίζει να το αποκτήσεις; Γιατί θα έχεις ίσια και απαλά μαλλιά εύκολα, χωρίς ίχνος ταλαιπωρίας.

L’Oréal Professionnel Steam Pod 3.0

Το πιο εξελιγμένο μοντέλο των Steam Pod, το πιο ελαφρύ και το πιο λεπτό. Το τρίτο μοντέλο της σειράς, με τα λατρεμένα εργαλεία styling της L’Oréal Professionnel, που προσφέρει έυκολη μεταμόρφωση στα μαλλιά, σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς κόπο. Γιατί να το χρησιμοποιήσεις; Γιατί προσφέρει απόλυτη πειθαρχία και απαλό άγγιγμα δύο φορές πιο γρήγορα από τα προηγούμενα μοντέλα.

Dyson HS07 Corrale Bright Copper/Bright Nickel

Ισιωτική πρέσα, που καλύπτει κάθε τύπο μαλλιών, με εύκαμπτες πλάκες που προσφέρουν άψογο styling. Το ισιωτικό Dyson HS07, συνδυάζει τρεις βασικές τεχνολογίες, διαθέτει έξυπνο έλεγο και αν χρειαστεί λειτουργεί χωρίς καλώδιο. Γιατί να το επιλέξεις; Γιατί διαθέτει τεχνολογία αιχμής, μπορεί να λειτουργήσει χωρίς καλώδιο και μεταφέρεται παντού εύκολα!  

Imetec Bellissima Absolute 4XL Infrared & Ion

Επαγγελματικό ισιωτικό με κεραμική επικάλυψη και κερατίνη που προσφέρει άψογο ίσιωμα σε πολύ λίγο χρόνο. Το Imetec Bellissima Absolute 4XL Infrared & Ion, διαθέτει έξυπνο σύστημα ελέγχου θερμότητας, προστατεύει τις τρίχες και διατηρεί απαλά και λαμπερά τα μαλλιά. Γιατί να το προτιμήσεις; Γιατί ισιώνει άψογα στο μισό χρόνο σε σχέση με αντίστοιχα μοντέλα και γιατί σέβεται απόλυτα τα μαλλιά.

Moser - CeraStyle Pro Black

Eπαγγελματικό ψαλίδι ισιώματος με κεραμικές πλάκες. Με ρυθμιζόμενο έλεγχο της θερμοκρασίας, γρήγορη θέρμανση, άνεση και εξαιρετικά ελαφρύ για να μην κουράζει κατά τη χρήση. Με την κεραμική τεχνολογία που διαθέτει προσφέρει μεταξένια και λαμπερά μαλλιά. Γιατί στο προτείνουμε; Γιατί είναι οικονομικό, καλύπτει κάθε ανάγκη (ίσιωμα και μπούκλες) και προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Moroccanoil Perfectly Polished Titanium Flat Iron

Η αγαπημένη εταιρεία μαλλιών δε θα μπορούσε να μην έχει δική της πρέσα μαλλιών. Με την εγγύηση Moroccanoil, η συγκεκριμένη πρέσσα προσφέρει άψογο ίσιωμα, αλλά και ελαφριές μπούκλες. Με πλάκες τιτανίου, που θερμαίνονται άμεσα, εξαιρετικό design και εργονομική λαβή για εύκολο κράτημα. Γιατί να το επιλέξεις; Γιατί προσφέρει τέλειο ίσιωμα, χωρίς ίχνος φριζαρίσματος.

ghd Max Professional Wide Plate Styler

Με μεγάλες πλάκες και dual-zone τεχνολογία για ίσια, μεταξένια μαλλιά σε πολύ λίγο χρόνο, το ghd Max Professional Wide Plate Styler, θα γίνει το νέο αγαπημένο σας εργαλείο styling! Εύχρηστο, με ειδικά διαμορφωμένες πλάκες για άψογο αποτέλεσμα σε μεγάλες ταχύτητες και ιδανικό για πολύ μακριά μαλλιά! Γιατί αξίζει να το πάρεις; Γιατί θα έχεις μαλλιά σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο, εύκολα και γρήγορα!

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout