Needless to say | It's Summer Time ;-)

Οι Καλύτερες Κρέμες Για Πανάδες

Οι Καλύτερες Κρέμες Για Πανάδες

Οι πανάδες, κηλίδες ή σκιές, είναι ένα αισθητικό, ενοχλητικό δερματικό φαινόμενο το οποίο αντιμετωπίζουν εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο. Παρότι δεν είναι επώδυνο, προκαλεί δυσφορία στα άτομα που το έχουν κι η αντιμετώπισή του μπορεί να δημιουργήσει πονοκέφαλο, αν δεν το προλάβουμε εγκαίρως.

Οι πανάδες, έχουν διάφορα αίτια εμφάνισης, η επιστήμη ακόμη το μελετάει, όμως φαίνεται πως κάποιοι λόγοι για τους οποίους εμφανίζονται είναι τα αντισυλληπτικά, η εγκυμοσύνη, ο θηλασμός, η κληρονομικότητα, η έκθεση στον ήλιο ή ακόμα και τα λάθος προϊόντα περιποίησης δέρματος.

Η λύση για τον περιορισμό τους, είναι οι καλύτερες κρέμες για πανάδες, από αγαπημένα επαγγελματικά brand, που μπορείς να βρεις στο Zizel! Με τη χρήση τους μπορείς να περιορίσεις και να εξαφανίσεις εντελώς τις κηλίδες, να αποκτήσεις ομοιομορφία στην επιδερμίδα και να ανακτήσεις τη λάμψη στο πρόσωπό σου!

  1. Doctor Babor - Refine Cellular Age Spot Protector SPF30 (50ml)
    Απαλή κρέμα ημέρας με SPF30, διορθώνει αποτελεσματικά τις υφιστάμενες χρωμα..
    Special Price 46,72 € Regular Price 58,40 €
    Προηγούμενη Τιμή: 58,40 €
    -20%
  2. Doctor Babor - Refine Cellular Age Spot Corrector (50ml)
    Oρός για αποτελεσματική διόρθωση των χρωστικών ανωμαλιών του δέρματος..
    Special Price 50,00 € Regular Price 62,50 €
    Προηγούμενη Τιμή: 62,50 €
    -20%
  3. Doctor Babor - Refine AHA BHA Toner (200ml)
    Ήπια & αποτελεσματική τονωτική λοσιόν κατάλληλη για επιδερμίδες που χρειάζο..
    Special Price 35,68 € Regular Price 44,60 €
    Προηγούμενη Τιμή: 44,60 €
    -20%
  4. Glow Era Anti-Ageing Day Cream with Aloe Vera (50ml)
    Αναπλαστική κρέμα ημέρας με αλόη βέρα, ατελοκολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ και ..
    Special Price 28,90 € Regular Price 34,00 €
    -15%
  5. Glow Era Anti-Ageing Day Cream with Snail Secretion (50ml)
    Κρέμα ημέρας με έκκριμα σαλιγκαριού, ατελοκολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ και κε..
    Special Price 32,30 € Regular Price 38,00 €
    -15%
  6. Glow Era Anti–Ageing Face Serum with Snail Secretion (30ml)
    Ορός Με Έκκριμα Σαλιγκαριού Glow Era – Θεραπεία Αντιγήρανσης Προσώπου..
    Special Price 36,55 € Regular Price 43,00 €
    -15%
  7. Glow Era Instant Brightening Face Cream (50ml)
    Λευκαντική κρέμα προσώπου για πανάδες και κηλίδες με εκχύλισμα από κρινάκι ..
    Special Price 31,45 € Regular Price 37,00 €
    -15%
  8. Maria Galland 961 Protective Face Cream SPF50+ (50ml
    Αντηλιακή κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας 50. Περιέχει συνδυασμό βλαστο..
    Special Price 41,56 € Regular Price 59,37 €
    -30%
    +
    Δώρο
    Νέο
  9. Yellow Rose Vitamin C Gel Mask (50ml)
    Υπερ-ενυδατική μάσκα Βιταμίνης C 2% σε μορφή gel, ειδικά σχεδιασμένη για έν..
    Special Price 22,20 € Regular Price 30,00 €
    -26%
    Δωρεάν Αποστολή
  10. Mielev - La Roseraie 24h Antioxidant Face Cream (50ml)
    Αντιγηραντική & αντιρυτιδική κρέμα προσώπου για καθημερινή χρήση...
    55,00 €
  11. Mielev - L’ éclaircie Advanced Concentrate HA Serum (30ml)
    Συσφικτικός ορός για το πρόσωπο, ενυδατικό serum προσώπου αντιγήρανσης & se..
    58,00 €
  12. Académie Derm Acte New Skin Effect Duo (Crème Peeling Renovatrice Nuit 50ml & Masque Multi-Vitamine 30ml)
    Σετ ενισχυμένης λάμψης του δέρματος με κρέμα νυκτός & θρεπτική μάσκα. ..
    65,00 €

 

Τι να προσέξεις όταν επιλέγεις κρέμες για πανάδες;

Όταν θέλεις να αντιμετωπίσεις τις πανάδες, πρέπει να διαλέγεις κρέμες, scrub και serum, με αντίστοιχη δράση ώστε να πετύχεις δερματική ομοιομορφία, ανανέωση της επιδερμίδας και να περιορίσεις τα ενοχλητικά σημάδια. Στα προϊόντα που θα εφαρμόσεις, φρόντισε να αναζητήσεις ενεργά συστατικά όπως βιταμίνη C, ρετινόλη, νιασιναμίδη και οξέα φρούτων που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του επίμονου δερματικού προβλήματος.

Όμως, υπάρχουν και πράγματα που πρέπει να προσέξεις!

Αρχικά, θα πρέπει να επιλέξεις προϊόντα με βάση τον τύπο δέρματος που έχεις. Υπάρχουν λευκαντικά προϊόντα κατάλληλα για κάθε είδος επιδερμίδας, ενώ άλλα που απευθύνονται σε συγκεκριμένους τύπους.

Εκτός αυτού, επειδή μιλάμε για εξειδικευμένα προϊόντα, θα πρέπει η δράση που προσφέρουν να καλύπτει τις ανάγκες σου. Κάθε λευκαντική κρέμα στοχεύει αλλού και θα πρέπει να είναι συμβατή με όσα θέλεις να πετύχεις. Για παράδειγμα, κάποιες εξισορροπούν τον τόνο του δέρματος, ενώ άλλες μειώνουν τις κηλίδες ή τα μαύρα σημάδια.

Τα λευκαντικά προϊόντα, όπως είπαμε περιέχουν ισχυρά συστατικά, κάτι που σημαίνει πως ενδεχομένως σε κάποια από αυτά μπορεί να έχεις αλλεργία, γι’ αυτό πάντα ελέγχουμε τι αγοράζουμε και κάνουμε δοκιμαστική χρήση πριν εφαρμόσουμε στο πρόσωπο.

Τέλος, ακολουθούμε πάντα τις οδηγίες χρήσης και συμβουλευόμαστε τους ειδικούς, όταν έχουμε κάποιο δερματικό πρόβλημα.

Yellow Rose Vitamin C Cream

Η κρέμα με βιταμίνη C για πανάδες της Yellow Rose, έχει ισχυρή αντιρυτιδική και αντιοξειδωτική δράση. Με μία σύνθεση πλούσια σε αντιοξειδωτικά, φυτικά εκχυλίσματα, κολλαγόνο, έλαια, shea butter, πεπτίδια και πρεβιοτικά που ενυδατώνουν και ανανεώνουν την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα και προσφέρουν ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Μπορεί να εφαρμοστεί καθημερινά και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Galiniko Κρέμα Λάμψης - Νυχτός

Η κρέμα νύχτας της Galiniko, διαθέτει μια σύνθεση πλούσια που αποτελείται από 15 ενεργά συστατικά, με μη λιπαρή υφή, που απορροφάται άμεσα και προστατεύει την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Χάρη σε συστατικά, όπως βιταμίνη C, ρεσβερατρόλη και ρετινόλη, βοηθάει στην αντιμετώπιση ήπιων κηλίδων και πανάδων, προσφέροντας ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα. Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος.

Dermagenetic BRIGHTENING FORTE GEL

Η λευκαντική κρέμα προσώπου Dermagenetic, σε μορφή gel, στοχεύει στη μείωση των μελαγχρωματικών βλαβών και εξισορροπεί τις δυσχρωμίες. Με μια ενισχυμένη σύνθεση, που περιέχει άφθονα ενεργά συστατικά, όπως εκχυλίσματα μούρων, σταφυλιού και λευκού τσαγιού, υαλουρονικό οξύ και άλλα. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Dermagenetic A-MELA

Η λευκαντική κρέμα για πανάδες A-MELA είναι το κατάλληλο προϊόν για να εξαφανίσετε δυσχρωμίες στην επιδερμίδα. Με ενεργά συστατικά που αντιμετωπίζουν δυσχρωμίες κάθε τύπου και προσφέρουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και προστασία. Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Juliette Armand - Brightening Cream

Η Brightening Cream, είναι μια λευκαντική κρέμα, που προσφέρει μοναδική φωτεινότητα και λάμψη σε δέρματα που έχουν πανάδες, κηλίδες και χρωματική ανομοιομορφία. Με ενεργά συστατικά, όπως φυτικά εκχυλίσματα, οξέα και βιταμίνες, αντιμετωπίζει τόσο τις κηλίδες, όσο και τη θαμπάδα του δέρματος. Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Dermagenetic LEFKO

Η Dermagenetic LEFKO είναι η καλύτερη αντηλιακή κρέμα προσώπου για πανάδες, καθώς διαθέτει ειδικό σχεδιασμό τόσο για την πρόληψη, όσο και για την καταπολέμηση των δυσχρωμιών στης επιδερμίδας. Με αντιηλιακά φίλτρα και σύνθεση που προσφέρει ενυδάτωση και ανανέωση. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Συχνές Ερωτήσεις

Βοηθάει η βιταμίνη C στην απομάκρυνση των πανάδων;

Η βιταμίνη C, είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, που μειώνει την παραγωγή μελανίνης στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα να περιορίζει τις πανάδες και να κάνει πιο ομοιόμορφο τον τόνο του δέρματος. Η απομάκρυνση των πανάδων, ενδεχομένως, να χρειάζεται χρόνο και συνολική φροντίδα.

Τι άλλα προϊόντα υπάρχουν για πανάδες;

Πέρα από λευκαντικές κρέμες και gel, μπορείς να βρεις ορούς/serum, lotion, ειδικές θεραπείες και μάσκες. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάς να εφαρμόζεις τακτικά αντιηλιακή προστασία για να μην εμφανίσεις πανάδες ή κηλίδες - ενώ αν ήδη κάνεις προσπάθεια να απαλλαγείς από τις πανάδες μην παραλείπεις το αντιηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας.

Ποιες εταιρείες έχουν τα καλύτερα προϊόντα;

Όλα τα brand που βρίσκεις στο Zizel, διαθέτουν επαγγελματικά προϊόντα που είναι καρποί ιατρικής έρευνας και μελέτης, με στόχο να προσφέρουν άμεσα και ικανοποιητικά αποτελέσματα μέσω της χρήσης τους. Ενδεικτικά, αναφέρουμε τα Juliette Armand, Yellow Rose και Galiniko.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout