Προϊόντα για Κυτταρίτιδα & Σύσφιξη Σώματος

Επαγγελματικά προιόντα για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας & κρέμες κατά του τοπικού πάχους καθώς και για την σύσφιξη του σώματος.

Πλέγμαview Λίσταview

Προβολή 1 - 12 απο 48

Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Φίλτρα
 • -21%
  Δωρεάν Μεταφορικά

  Yellow Rose Cellu Therm (500ml)

  Τιμή Έκπτωσης 39,11 €

  Κανονική Τιμή: 49,50 €

  Κερδίζετε 10.39€

 • Juliette Armand - 15 Thermoslim Gel (200ml)
  Δωρεάν Μεταφορικά

  Juliette Armand - 15 Thermoslim Gel (200ml)

  28,80 €
 • -20%
  Julliet Armand - 15 Cryolift Gel (200ml)
  Δωρεάν Μεταφορικά

  Juliette Armand - 15 Cryolift Gel (200ml)

  Τιμή Έκπτωσης 25,68 €

  Κανονική Τιμή: 32,10 €

  Κερδίζετε 6.42€

 • Juliette Armand - Triple Action Shape Gel
  Δωρεάν Μεταφορικά

  Juliette Armand - Triple Action Shape Gel (200ml)

  41,70 €
 • -20%
  Juliette Armand - Lipofykia Gel (200ml)
  Δωρεάν Μεταφορικά

  Juliette Armand - Lipofykia Gel (200ml)

  Τιμή Έκπτωσης 18,00 €

  Κανονική Τιμή: 22,50 €

  Κερδίζετε 4.5€

 • -35%
  Youth Lab Cellulite Free Serum (200ml)
  Δωρεάν Μεταφορικά

  Youth Lab Cellulite Free Serum (200ml)

  Τιμή Έκπτωσης 17,23 €

  Κανονική Τιμή: 26,50 €

  Κερδίζετε 9.27€

 • Juliette Armand - Caffeine Artichoke Serum (120ml)
  Δωρεάν Μεταφορικά

  Juliette Armand - Caffeine Artichoke Serum (120ml)

  48,30 €
 • -21%
  Δωρεάν Μεταφορικά

  Yellow Rose Cellu Therm (250ml)

  Τιμή Έκπτωσης 24,49 €

  Κανονική Τιμή: 31,00 €

  Κερδίζετε 6.51€

 • -21%
  Yellow Rose Cellu Slim (250ml)
  Δωρεάν Μεταφορικά

  Yellow Rose Cellu Slim (250ml)

  Τιμή Έκπτωσης 35,55 €

  Κανονική Τιμή: 45,00 €

  Κερδίζετε 9.45€

 • -21%
  Δωρεάν Μεταφορικά

  Yellow Rose Ginger Body Cream With Silk (250ml)

  Τιμή Έκπτωσης 24,49 €

  Κανονική Τιμή: 31,00 €

  Κερδίζετε 6.51€

 • Juliette Armand - Anticellulite System (10x15ml)
  Δωρεάν Μεταφορικά

  Juliette Armand - Anticellulite System (10x15ml)

  67,50 €
 • -21%
  Δωρεάν Μεταφορικά

  Yellow Rose Body Gel Toning and Firming (250ml)

  Τιμή Έκπτωσης 16,59 €

  Κανονική Τιμή: 21,00 €

  Κερδίζετε 4.41€

Πλέγμαview Λίσταview

Προβολή 1 - 12 απο 48

Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Show More Products

Επαγγελματικά προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας

Υπάρχει ένας αιώνιος εχθρός που κάθε γυναίκα πολεμάει κι αυτός δεν είναι άλλος από την ενοχλητική κι επίμονη κυτταρίτιδα. Η κυτταρίτιδα είναι ένα αισθητικό ζήτημα που δυσκολεύει όλες τις γυναίκες, συγκεκριμένα 9 στις 10, συχνά και κάποιους άντρες, κι απαιτεί ολιστική προσέγγιση ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.

Η κυτταρίτιδα δημιουργείται εξαιτίας διαφόρων παραγόντων, όμως το βασικό ρόλο παίζει η συσσώρευση λίπους σε συγκεκριμένες περιοχές και η κατακράτηση υγρών μεταξύ δέρματος και υποδόριου ιστού, που δημιουργούν τη γνωστή «όψη φλοιού πορτοκαλιού».

Η κυτταρίτιδα μπορεί να αντιμετωπιστεί με ισορροπημένη διατροφή, άσκηση, σωστή ενυδάτωση και φυσικά με επαγγελματικά προϊόντα που στοχεύουν στη μείωση και εξαφάνιση της κυτταρίτιδας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν σύσφιξη.

Στο Zizel έχουμε επιλέξει με πολλή προσοχή τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα για κυτταρίτιδα και σύσφιξη και τα έχουμε χωρίσεις στις εξής κατηγορίες:

Κρέμες κατά της κυτταρίτιδας

Στο Zizel μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες κρέμες κατά της κυτταρίτιδας. Πρόκειται για ένα από τα πιο διαδεδομένα επαγγελματικά προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας, καθώς είναι πολύ εύκολες στη χρήση. Ουσιαστικά είναι σαν να αντικαθιστούμε την κρέμα σώματος, καθώς ενυδατώνουν, προσφέρουν σύσφιξη κι έχουν υπέροχα αρώματα. Επιπλέον, οι κρέμες κατά της κυτταρίτιδας απορροφώνται πολύ γρήγορα και δεν αφήνουν λιπαρότητα στο σώμα. Στο Zizel μπορείτε να βρείτε κρέμες κατά της κυτταρίτιδας, από επαγγελματικά brand όπως Yellow Rose και Julliete Armand, που αποτελούνται από φυσικά συστατικά που στοχεύουν στη λιποδιάλυση και σύσφιξη, όπως εκχύλισμα από φύκια, πρωτεΐνες ρυζιού και μύρτιλο.

Gels

Τα gel κατά της κυτταρίτιδας είναι από τα καλύτερα προϊόντα, καθώς οι συνθέσεις τους είναι ενισχυμένες, δρουν πιο εντατικά και προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα. Τα περισσότερα gel περιέχουν φυτικά εκχυλίσματα, για παράδειγμα από φύκια, έλαια, πρωτεΐνες και οξέα και είναι ιδανικά για απαλό μασάζ στην περιοχή. Πολλά από τα gel κατά της κυτταρίτιδας, είναι δροσερά και τονωτικά, ενώ άλλα είναι θερμαντικά κάτι που πρέπει να έχετε υπόψιν σας πριν τα εφαρμόσετε.

Οροί σώματος

Οι οροί σώματος αποτελούν την τελευταία λέξη της κοσμητολογίας στα επαγγελματικά προϊόντα για σύσφιξη. Όπως ακριβώς και οι οροί του προσώπου, αποτελούνται από ενεργά συστατικά, όπως σαλικυλικό οξύ, ουρία και καφεΐνη, σε υψηλή συγκέντρωση που στοχεύουν στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, χαρίζουν σύσφιξη και απαλότητα στο δέρμα. Ξεχωρίζουν φυσικά τα προϊόντα σύσφιξης της Juliette Armand, τα οποία μπορείτε να τα συνδυάσετε με κρέμες κατά της κυτταρίτιδας για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Ελαία σώματος

Τα έλαια σώματος , διαθέτουν μεθυστικά αρώματα, όπως άρωμα καρύδας ή argan oil, ενυδατώνουν σε βάθος το σώμα, είναι ιδανικά για μασάζ και παράλληλα βοηθούν στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, ενώ ενυδατώνουν σε βάθος. Είναι τα καλύτερα προϊόντα για σύσφιξη και κυτταρίτιδα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην παραλία, συνδυαστικά με αντηλιακό, καθώς περιέχουν SPF ή μετά την παραλία για επαναφορά της επιδερμίδας.

Τα πακέτα σύσφιξης περιλαμβάνουν επαγγελματικές κρέμες, συνδυαστικά με άλλα προϊόντα σύσφιξης και κυτταρίτιδας , όπως οροί σώματος ή gel σώματος για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, σε πιο οικονομική τιμή. Η κυτταρίτιδα απαιτεί συντονισμένες προσπάθειες προκειμένου να εξαφανιστεί και ο συνδυασμός προϊόντων είναι η καλύτερη κίνηση που μπορείτε να κάνετε. Καθένα από αυτά τα πακέτα στοχεύει σε συγκεκριμένες περιοχές, όπως για παράδειγμα οι γλουτοί ή τα μπράτσα.

Τι πρέπει να περιέχουν οι κρέμες κατά της κυτταρίτιδας;

Οι κρέμες κατά της κυτταρίτιδας προκειμένου να έχουν απτά αποτελέσματα πρέπει να περιέχουν συγκεκριμένα συστατικά τα οποία ενισχύουν τη λιπόλυση, τη σύσφιξη και μειώνουν την ενοχλητική «όψη πορτοκαλιού». Διαβάστε παρακάτω τι πρέπει να περιέχει μία «θαυματουργή» κρέμα κατά της κυτταρίτιδας:

Καφεΐνη

Η καφεΐνη αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και ενισχύει τη λιποδιάλυση. Ενώ η υπερβολική κατανάλωση καφέ στην πραγματικότητα είναι κακή για την εμφάνιση κυτταρίτιδας, αν χρησιμοποιηθεί τοπικά έχει αποδειχτεί πως είναι πολύ ευεργετική εξ ου και τη συναντάμε στις καλύτερες επαγγελματικές κρέμες κατά της κυτταρίτιδας.

Ρετινόλη

Το διάσημο παράγωγο της βιταμίνης Α, κάνει σπουδαία πράγματα στο δέρμα σας και βοηθάει και στην κυτταρίτιδα. Ως θεραπεία κυτταρίτιδας, μια κρέμα με συγκέντρωση 0,3% ρετινόλης που εφαρμόζεται δύο φορές την ημέρα, για 6 μήνες, έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας καθώς αυξάνει τη ροή του αίματος και λειαίνει την περιοχή.

Βιταμίνη C

ΤΗ σταρ των βιταμινών, που μελέτες δείχνουν πως είναι ζωτικής σημασίας για τη σύνθεση κολλαγόνου και έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που βοηθούν και στον αγώνα κατά της κυτταρίτιδας.

Fisetin και Frambione

Αυτά τα δύο συστατικά, που προέρχονται από φράουλες και σμέουρα, έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν στη λιπόλυση και διαθέτουν ισχυρές αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

L-καρνιτίνη

Πολλές κρέμες σύσφιξης σώματος περιέχουν την L-καρνιτίνη καθώς αποτελεί ένα σημαντικό συστατικό που βοηθά στην καύση του λίπους, ενισχύει την κυτταρική ανάπλαση και βελτιώνει την όψη του δέρματος.

Εκχυλίσματα Euglena Gracilis και Glaucium Flavum

Συνδυαστικά με καφεΐνη, αυτές οι ουσίες αυτές έχει αποδειχθεί σε κλινικές μελέτες ότι βοηθούν το σώμα να αποβάλλει τα λιποκύτταρα και μειώνουν την εμφάνιση κυτταρίτιδας.

Centella Asiatica

Ή αλλιώς gotu kola, που έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τη ροή του αίματος, επιτρέπει την καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και διαθέτει αναπλαστικές ιδιότητες.

Εκχύλισμα εκουιζέτο ή πολυκόμπι (Horsetail)

Αυτό το φυτό, εκτός από λιποδιαλυτικό, λειτουργεί και ως ισχυρό αντιφλεγμονώδες όταν χρησιμοποιείται σε τοπικές εφαρμογές, όπως λοσιόν και κρέμες, γι’ αυτό και το περιέχουν πολλά επαγγελματικά προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας.

Πεπτίδια

Πρόκειται για αμινοξέα τα οποία χρησιμεύουν ως δομικά στοιχεία τόσο για το κολλαγόνο όσο και για την ελαστίνη. Τα πεπτίδια φαίνεται να επαναφέρουν τον συνδετικό ιστό στο δέρμα ο οποίος αποδυναμώνεται και επιτρέπει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.