Needless to say | It's Summer Time ;-)

XMAS Ζ-Party @ Γλυφάδα

XMAS Ζ-Party @ Γλυφάδα

Τα 10 χρόνια του Νο1. eshop & φυσικού καταστήματος επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς “Zizel Beauty Shop” στη Γλυφάδα (Μάρκου Μπότσαρη 12) γιόρτασαν οι εργαζόμενοι μαζί με αγαπημένους φίλους, συνεργάτες, πλήθος καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο και beauty influencers, που έσπευσαν να ευχηθούν “Χρόνια Πολλά” στο αγαπημένο τους κατάστημα.

Την εορταστική ατμόσφαιρα απογείωσαν οι μουσικές επιλογές της γνωστής ραδιοφωνικής παραγωγού Κλεοπάτρας Φυντανίδου και ο …… Άγιος Βασίλης, που μοίρασε απλόχερα δώρα σε όσους παρευρέθηκαν στη λαμπερή εκδήλωση.

 

Το “Zizel Beauty Shop” ως πρωτοπόρος στον τομέα της ομορφιάς είναι το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα με επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς. Σήμερα, δέκα χρόνια μετά, παραμένει ακόμη το Νο1 online κατάστημα, που μπορεί να βρει κανείς μια εντυπωσιακή γκάμα brands και προϊόντων για τα μαλλιά, τα νύχια, το πρόσωπο και το σώμα, για κάθε τύπο δέρματος και για κάθε ανάγκη. Επιπλέον, διαθέτει επιλεγμένα αξεσουάρ, είδη σπιτιού, προτάσεις για δώρα και συμπληρώματα διατροφής. Αξίζει να σημειωθεί ότι το “Zizel Beauty Shop” παραδίδει σε όλη την Ελλάδα, ακόμη και σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές μέσα σε 24 ώρες, καθώς και στο εξωτερικό αποστέλλοντας τις παραγγελίες με ταχύτητα και εγγυημένη παράδοση σε όλη την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και το Καναδά αλλά και την Ασία.

 

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout