Σκληρυντικά Νυχιών

Για εσάς που υποφέρετε από αδύναμα & ευαίσθητα νύχια που ξεφλουδίζουν και δεν μεγαλώνουν. Στο e-shop μας θα βρείτε τα καλύτερα επαγγελματικά νυχιών από κορυφαία Brands όπως η Essie και η Opi.

Πλέγμαview Λίσταview

Προβολή 1 - 12 απο 26

Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Φίλτρα
 • -66%

  CND - Rescue RXX Nail Treatment (3,7ml)

  Τιμή Έκπτωσης 4,50 €

  Κανονική Τιμή: 13,20 €

  Κερδίζετε 8.7€

 • -9%

  Peggy Sage - Cure Express Νail Ηardener (11ml)

  Τιμή Έκπτωσης 13,20 €

  Κανονική Τιμή: 14,50 €

  Κερδίζετε 1.3€

 • -23%

  CND - Rescue RXX Nail Treatment (15ml)

  Τιμή Έκπτωσης 19,74 €

  Κανονική Τιμή: 25,80 €

  Κερδίζετε 6.06€

 • -15%
  Seche - Perfect Nail Rebuild (14ml)

  Seche - Perfect Nail Rebuild (14ml)

  Τιμή Έκπτωσης 14,88 €

  Κανονική Τιμή: 17,50 €

  Κερδίζετε 2.62€

 • -25%
  OPI Original Nail Envy Natural Nail Strengthener (15ml)

  OPI Original Nail Envy Natural Nail Strengthener (15ml)

  Τιμή Έκπτωσης 19,43 €

  Κανονική Τιμή: 25,90 €

  Κερδίζετε 6.47€

 • -9%
  Peggy Sage - Nylon Fibre Nail Repair Treatment

  Peggy Sage - Nylon Fibre Nail Repair Treatment (11ml)

  Τιμή Έκπτωσης 9,01 €

  Κανονική Τιμή: 9,90 €

  Κερδίζετε 0.89€

 • -9%
  Peggy Sage - Calcium Gel For Nails

  Peggy Sage - Calcium Gel For Nails (11ml)

  Τιμή Έκπτωσης 7,37 €

  Κανονική Τιμή: 8,10 €

  Κερδίζετε 0.73€

 • -15%

  China Glaze - Nail Strengthener & Growth Formula (14ml)

  Τιμή Έκπτωσης 10,20 €

  Κανονική Τιμή: 12,00 €

  Κερδίζετε 1.8€

 • -24%

  CND - Nail Fresh (29ml)

  Τιμή Έκπτωσης 13,69 €

  Κανονική Τιμή: 17,90 €

  Κερδίζετε 4.21€

 • -35%
  Essie Hard to Resist Nail Strengthener Treatment - Clear, Violet Tint Neutralize & Brighten (13,5ml)

  Essie Hard to Resist Nail Strengthener Treatment - Clear, Violet Tint N...

  Τιμή Έκπτωσης 10,86 €

  Κανονική Τιμή: 16,70 €

  Κερδίζετε 5.84€

 • -5%
  Mavala Scientifique K+ Nail Hardener (5ml)

  Mavala Scientifique K+ Nail Hardener (5ml)

  Τιμή Έκπτωσης 18,95 €

  Κανονική Τιμή: 19,95 €

  Κερδίζετε 1€

 • -16%

  Orly - Nailtrition (18ml)

  Τιμή Έκπτωσης 15,12 €

  Κανονική Τιμή: 18,00 €

  Κερδίζετε 2.88€

Πλέγμαview Λίσταview

Προβολή 1 - 12 απο 26

Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Show More Products

Πολλές φορές τα νύχια μας χαλάνε, μαλακώνουν σπάνε και ραγίζουν. Αυτό συμβαίνει είτε γιατί χρησιμοποιήσαμε κάποια προϊόντα περιποίησης νυχιών που δεν ήταν κατάλληλα για τα νύχια μας, είτε γιατί έχουμε έλλειψη από κάποιες βιταμίνες όπως η βιοτίνη , η βιταμίνη Β12 ή ο σίδηρος . Ωστόσο , υπάρχουν διάφορα προϊόντα όπως τα σκληρυντικά νυχιών τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην υγεία τους και να κάνουν τα νύχια μας σκληρά.

Τι είναι το σκληρυντικό νυχιών;

Το σκληρυντικό νυχιών είναι ένα διαφανές βερνίκι που εφαρμόζεται σε μαλακά, αδύναμα νύχια για να τα σκληρύνει και να αποτρέψει το σκίσιμο. Περιέχει ένα συνδυασμό πρωτεϊνών όπως η κερατίνη που συνθέτει φυσικά τα νύχια και ενυδατικά συστατικά όπως έλαια και υαλουρονικό οξύ για θρέψη και αναπλήρωση της χαμένης υγρασίας. Στεναχωριόμαστε όταν δεν μπορούμε να μακρύνουμε τα νύχια μας γιατί είναι αδύναμα και σπάνε. Έτσι, το βάψιμο με σκληρυντικό δεν επιταχύνει τόσο την ανάπτυξη τους , αλλά τα προστατεύει και τα κάνει αρκετά δυνατά ώστε να μεγαλώνουν χωρίς να σχίζονται.

Η χρήση του σκληρυντικού πρέπει να γίνεται σε στεγνό και καθαρό νύχι μερικές φορές την εβδομάδα ανάλογα με το πόσο αδύναμα είναι . Συνήθως καλό είναι να το εφαρμόζουμε όταν έχουμε ταλαιπωρήσει τα νύχια μας από τζελ ή από ψεύτικα νύχια ή μετά την αφαίρεση βερνικιού.

Υπάρχουν δύο διαθέσιμοι τύποι τα σκληρυντικά νυχιών διασταυρούμενης σύνδεσης και τα σκληρυντικά ενίσχυσης. Πάμε να δούμε ποιο είναι το κατάλληλο για εσάς:

Σκληρυντικό σταυροειδών δεσμών: Αυτός ο τύπος σκληρυντικού λειτουργεί αντιδρώντας στην πραγματικότητα με την πρωτεΐνη στα νύχια μας. Όταν τα νύχια μας είναι αδύναμα και εύθραυστα το σκληρυντικό αυτό έχει την ιδιότητα να δημιουργεί χημικούς δεσμούς που συνδέουν τις πρωτεϊνικές αλυσίδες μεταξύ τους για να τα κάνουν το νύχι πιο σκληρό. Αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούν συστατικά όπως φορμαλδεΰδη και ασβέστιο.

Ενισχυτικό σκληρυντικό: Αυτός ο τύπος σκληρυντικού λειτουργεί τοπικά στο νύχι μέσω συστατικών που επικαλύπτουν το νύχι. Ενισχύουν ένα στρώμα πάνω από τα νύχια μας για να ενισχύσουν την ομαλή και φυσική τους δομή. Αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούν συστατικά όπως νάιλον και σουλφυδρυλική πρωτεΐνη.

Γιατί να επιλέξετε επαγγελματικά σκληρυντικά νυχιών;

Υπάρχουν πολλά προϊόντα νυχιών που κυκλοφορούν στην αγορά. Ωστόσο τα επαγγελματικά σκληρυντικά νυχιών είναι πολύ καλύτερα από αυτά θα βρείτε στα σούπερ μάρκετ ή σε άλλα καταστήματα. Η επιτυχία του προϊόντος βασίζεται στην ικανότητά του να διεισδύει και να μεταδίδει τα βασικά συστατικά του στο νύχι. Ένα καλό σκληρυντικό νυχιών θα περιλαμβάνει πάντα ένα σύστημα παροχής τροφής ως μέρος της σύνθεσης. Τα περισσότερα σκευάσματα ενίσχυσης νυχιών περιλαμβάνουν διαλύτες και πλαστικοποιητές όπως οξεικός αιθυλεστέρας, οξικός βουτυλεστέρας, νιτροκυτταρίνη και ρητίνη φορμαλδεΰδης τοσυλαμιδίου.

Εάν το σκληρυντικό που θα χρησιμοποιήσουμε δεν είναι το σωστό , τότε θα κάνουμε ζημιά στα νύχια μας, θα τα κάνουμε πολύ σκληρά και πολύ εύθραυστα καθώς δεν θα μπορούν να λυγίσουν και θα σπάνε. Επίσης πολλά από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση των νυχιών φθείρονται γρήγορα και πρέπει να εφαρμόζονται ξανά συχνά για να είναι αποτελεσματικά. Τα επαγγελματικά σκληρυντικά νυχιών έχουν καλύτερη ποιότητα πρώτων υλών, λιγότερα χημικά και είναι καταλληλότερα και αποτελεσματικότερα για τα νύχια μας.

Tι να προσέξετε όταν αγοραζετέ σκληρυντικά νυχιών;

Δεν είναι κατάλληλα όλα τα σκληρυντικά για όλους τους τύπους νυχιών και για όλα τα προβλήματα. Χρειαζόμαστε άλλο σκληρυντικό αν τα νύχια μας σπάνε, άλλο αν ξεφλουδίζουν και άλλο αν είναι ξηρά. Έτσι όταν πάμε να επιλέξουμε ένα σκληρυντικό καλό είναι να το διαλέξουμε ανάλογα με το τι χρειαζόμαστε και τι είναι κατάλληλο για το δικό μας τύπο νυχιών. Υπάρχουν βέβαια και φόρμουλες πολλαπλών χρήσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάση με βερνίκι νυχιών ή ως ενισχυτικό νυχιών για να δώσουμε στα νύχια μας υγιή και λαμπερή όψη. Μην αδιαφορείτε για τα νύχια σας. Ψάξτε τώρα να βρείτε το κατάλληλο προϊόν για εσάς!

Ποια είναι τα καλύτερα σκληρυντικά νυχιών για το 2022;

Αν βρίσκεστε σε δίλημμα για το πιο είναι το καλύτερο σκληρυντικό για εσάς , σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα σκληρυντικά για το 2022 . Διαλέξτε πιο είναι κατάλληλο για εσάς.

1. Essie Hard to Resist Nail Strengthener Treatment- Clear, Violet Tint Neutralize &Brighten: Ενδυναμώνει τα εύθραυστα νύχια με την τεχνολογία Nail-bonding. Διάφανο με βιολετί απόχρωση.

2. ΟPI -Nail envy-matte: Μέγιστη ενδυνάμωση για σκληρά και μακριά νύχια. Με ασβέστιο και υδατοδιαλύτη σίτου. Κατάλληλο για ματ φινίρισμα.

3. ΟPI Original Nail ENvy Natural Strengthener: Με υδατοδιαλύτη σίτου και ασβέστιο ενδυναμώνει τα νύχια. Είναι κατάλληλο για νύχια που σπάνε και ξεφλουδίζουν.

4. Orly – Nailtrition: Μία θεραπεία 2 εβδομάδων με σύμπλεγμα ορυκτών από ασβέστιο και σίδηρο, υδρολυτική κερατίνη, κολλαγόνο και εκχυλίσματα μπαμπού. Μακραίνει και δυναμώνει τα κατεστραμμένα νύχια που δεν μεγαλώνουν.

5. Orly-Nail Defence: Κατάλληλο για νύχια που ξεφλουδίζουν. Περιέχει πρωτεΐνη και ζελατίνη. Ενισχύει τα αδύναμα νύχια που ξεφλουδίζουν εύκολα. Ενώνει τα στρώματα του νυχιού μεταξύ τους και σφραγίζει το ελεύθερο άκρο, αποτρέποντας το ξεφλούδισμα.

Tι να προσέξετε όταν αγοραζετέ σκληρυντικά νυχιών;

Δεν είναι κατάλληλα όλα τα σκληρυντικά για όλους τους τύπους νυχιών και για όλα τα προβλήματα. Χρειαζόμαστε άλλο σκληρυντικό αν τα νύχια μας σπάνε, άλλο αν ξεφλουδίζουν και άλλο αν είναι ξηρά. Έτσι όταν πάμε να επιλέξουμε ένα σκληρυντικό καλό είναι να το διαλέξουμε ανάλογα με το τι χρειαζόμαστε και τι είναι κατάλληλο για το δικό μας τύπο νυχιών. Υπάρχουν βέβαια και φόρμουλες πολλαπλών χρήσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάση με βερνικιά νυχιών ή ως ενισχυτικό νυχιών για να δώσουμε στα νύχια μας υγιή και λαμπερή όψη. Μην αδιαφορείτε για τα νύχια σας. Ψάξτε τώρα να βρείτε το κατάλληλο προϊόν για εσάς!

Γιατί ξεχωρίζουν τα επαγγελματικά σκληρυντικά;

Τα επαγγελματικά σκληρυντικά νυχιών έχουν πολλά πλεονεκτήματα και μας δίνουν πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Αποτελούνται από πρωτοποριακές φόρμουλες που παρέχουν μέγιστη ενδυνάμωση και βοηθούν στην αποφυγή σχισίματος ή σπασίματος των νυχιών. Ενισχύουν και επανορθώνουν τα μαλακά και λεπτά νύχια και αποτρέπουν το ξεφλούδισμα τους . Το εντυπωσιακό ματ φινίρισμα λειτουργεί ως μια εξαιρετική βάση που κάνει τα φυσικά νύχια πιο δυνατά. Γι΄αυτό τα εμπιστευόμαστε και τα επιλέγουμε!