Η ιστορία μας

Το 2011, ως πρωτοπόροι στον τομέα της ομορφιάς, δημιουργήσαμε το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα με επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς. Έκτοτε, κάθε μέρα μεγαλώνουμε και γινόμαστε καλύτεροι. Σήμερα, παραμένουμε ακόμη το Νο1 online κατάστημα, με επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς, για τα μαλλιά, τα νύχια, το πρόσωπο και το σώμα, προσφέροντας χιλιάδες προϊόντα από πλήθος επαγγελματικές μάρκες.

 

Τι μας κάνει ξεχωριστούς;

Πιστεύουμε ότι ο καθένας και η καθεμία θα πρέπει να έχει πρόσβαση στην ομορφιά, ανεξάρτητα από το ποιος ή ποια είναι, που βρίσκεται και πόσα μπορεί να ξοδέψει. Είναι η δέσμευσή μας να προσφέρουμε μια εντυπωσιακή γκάμα μαρκών και προϊόντων για κάθε ανάγκη.

 

Υποστηρίζουμε τη Θετική Δύναμη της Ομορφιάς

Το διαπιστώνουμε καθημερινά: Η ομορφιά ανεβάζει τη διάθεση, προσφέρει αυτοπεποίθηση και δημιουργεί δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων κάθε φύλου & κάθε ηλικίας από διαφορετικά μέρη και προορισμό!

 

Είμαστε οι ειδικοί

Όποια και αν είναι η beauty ερώτηση που έχετε, εδώ θα βρείτε την απάντηση! Στο Zizel Beauty Shop είστε σε ασφαλή χέρια!

 

Είμαστε ανήσυχοι

Ως το μεγαλύτερο εξειδικευμένο online κατάστημα ομορφιάς στην Ελλάδα, συνεχώς καινοτομούμε, ανακαλύπτουμε και μοιραζόμαστε τα εμπνευσμένα προϊόντα ομορφιάς που βρίσκουμε σε όλο τον κόσμο.

 

Είμαστε πρωτοπόροι

Προσφέρουμε μια σειρά από μοναδικές υπηρεσίες που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού! Από τα δωρεάν δείγματα που εσείς επιλέγετε με κάθε παραγγελία μέχρι τις άτοκες δόσεις και τις τηλεφωνικές παραγγελίες από εξειδικευμένο προσωπικό, αναζητούμε συνεχώς τρόπους για να κάνουμε τις αγορές σας όσο το δυνατόν πιο εύκολες και ευχάριστες.

 

Είμαστε (σχεδόν) παντού

Παραδίδουμε σε όλη την Ελλάδα (και σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές) μέσα σε 24 ώρες. Αποστέλλουμε τις παραγγελίες σας με ταχύτητα και εγγυημένη παράδοση σε όλη την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και το Καναδά αλλά και την Ασία.

 

Είμαστε Πιστοποιημένοι

To ηλεκτρονικό κατάστημα είναι καταχωρημένο στο Μητρώο Προμηθευτών (άρθρο 4 του Ν.2251/94) της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή με Α.Μ.Π. 593/11 ενώ είναι μέλος και του Ελληνικού Σύνδεσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA).

Παράλληλα είμαστε πιστοποιημένοι σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και τον Κώδικα Δεοντολογίας του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, όπως αυτός έχει θεσπιστεί από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και έχει το δικαίωμα χρήσης του σήματος GRECA Trustmark αλλά και του Ευρωπαϊκού Trustmark του ECommerce Europe.