Έχει περάσει αρκετός καιρός από το 2011..        

Το 2011 δύο πρωτοπόροι ξεκίνησαν το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα με επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς. Έκτοτε, κάθε μέρα μεγαλώνουμε & γινόμαστε καλύτεροι. Σήμερα, ύστερα από όλα αυτά τα χρόνια, είμαστε ακόμη το Νο1 online κατάστημα με επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς για τα μαλλιά, τα νύχια, το πρόσωπο & το σώμα, προσφέροντας χιλιάδες προϊόντα από εκατοντάδες επαγγελματικές μάρκες.

 

Τι μας κάνει ξεχωριστούς;

Πιστεύουμε ότι ο καθένας και η καθεμία θα πρέπει να έχει πρόσβαση στην ομορφιά, ανεξάρτητα από το ποιος ή ποια είναι, που βρίσκεται και πόσα μπορεί να ξοδέψει. Είναι η δέσμευσή μας να προσφέρουμε μια εντυπωσιακή γκάμα μαρκών και προϊόντων για κάθε ανάγκη.

 

Υποστηρίζουμε τη Θετική Δύναμη της Ομορφιάς

Το διαπιστώνουμε καθημερινά: Η ομορφιά ανεβάζει τη διάθεση, προσφέρει αυτοπεποίθηση και δημιουργεί δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων κάθε φύλου & κάθε ηλικίας από διαφορετικά μέρη και προορισμό!

 

Είμαστε οι ειδικοί

Η γνώση της ομάδας μας δεν έχει ταίρι... Είτε έχετε μια ερώτηση ή ψάχνετε για το επόμενο μεγάλο βήμα σας στην ομορφιά, είστε σε ασφαλή χέρια στο Zizel Beauty Shop.

 

Είμαστε… ανήσυχοι

Ως το μεγαλύτερο εξειδικευμένο online κατάστημα ομορφιάς στην Ελλάδα, συνεχώς καινοτομούμε, ανακαλύπτουμε και μοιραζόμαστε τα εμπνευσμένα προϊόντα ομορφιάς που βρίσκουμε σε όλο τον κόσμο.

 

Είμαστε πρωτοπόροι

Προσφέρουμε μια σειρά από μοναδικές υπηρεσίες που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού! Από τα δωρεάν δείγματα που εσείς επιλέγετε με κάθε παραγγελία μέχρι τις άτοκες δόσεις και τις τηλεφωνικές παραγγελίες από εξειδικευμένο προσωπικό, αναζητούμε συνεχώς τρόπους για να κάνουμε τις αγορές σας όσο το δυνατόν πιο εύκολες και ευχάριστες.

 

Είμαστε (σχεδόν) παντού

Παραδίδουμε σε όλη την Ελλάδα (και σε απομακρυσμένες & δυσπρόσιτες περιοχές) μέσα σε 24 ώρες. Αποστέλλουμε τις παραγγελίες σας με ταχύτητα και εγγυημένη παράδοση σε όλη την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και το Καναδά αλλά και την Ασία.

 

Είμαστε Πιστοποιημένοι

To ηλεκτρονικό κατάστημα είναι καταχωρημένο στο Μητρώο Προμηθευτών (άρθρο 4 του Ν.2251/94) της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή με Α.Μ.Π. 593/11 ενώ είναι μέλος και του Ελληνικού Σύνδεσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA).

Παράλληλα είμαστε πιστοποιημένοι σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και τον Κώδικα Δεοντολογίας του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, όπως αυτός έχει θεσπιστεί από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και έχει το δικαίωμα χρήσης του σήματος GRECA Trustmark αλλά και του Ευρωπαϊκού Trustmark του ECommerce Europe.