Αντηλιακά Σώματος

Επιλέξτε ανάμεσα σε επώνυμα ανιηλιακά σώματος, από κορυφαία ελληνικα και ξένα brands. Εδώ θα βρείτε τα Αντηλιακά Προσώπου

Πλέγμαview Λίσταview

Προβολή 1 - 12 απο 24

Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
Φίλτρα
 • -10%
  Hei Poa - Monoi Suncare Milk SPF30 (150ml)

  Hei Poa - Monoi Suncare Milk SPF30 (150ml)

  Τιμή Έκπτωσης 19,35 €

  Κανονική Τιμή: 21,50 €

  Κερδίζετε 2.15€

 • -10%
  Hei Poa - Tahiti Monoi Suncare Oil SPF15 Tiare (150ml)

  Hei Poa - Tahiti Monoi Suncare Oil SPF15 Tiare (150ml)

  Τιμή Έκπτωσης 14,40 €

  Κανονική Τιμή: 16,00 €

  Κερδίζετε 1.6€

 • -10%
  Hei Poa - Monoi Suncare Milk SPF20 (150ml)

  Hei Poa - Monoi Suncare Milk SPF20 (150ml)

  Τιμή Έκπτωσης 15,80 €

  Κανονική Τιμή: 17,55 €

  Κερδίζετε 1.75€

 • -10%
  Aloe+ Colors x Karavan Splash Summer Bag (Αfter Sun 150ml, Face Water 200ml, Hair & Body Mist 100ml)

  Aloe+ Colors x Karavan Splash Summer Bag (Αfter Sun 150ml, Face Water 2...

  Τιμή Έκπτωσης 22,05 €

  Κανονική Τιμή: 24,50 €

  Κερδίζετε 2.45€

 • Cocosolis Organic Glow Shimmer Oil (110ml)

  Cocosolis Organic Glow Shimmer Oil (110ml)

  32,00 €
 • Cocosolis Organic Natural Sunscreen Lotion SPF 30 (100ml)

  Cocosolis Organic Natural Sunscreen Lotion SPF 30 (100ml)

  24,50 €
 • -21%
  Yellow Rose Creme Antisolaire (UVA/UVB) SPF 15
  Δωρεάν Μεταφορικά

  Yellow Rose Creme Antisolaire (UVA/UVB) SPF 15 (50ml)

  Τιμή Έκπτωσης 19,75 €

  Κανονική Τιμή: 25,00 €

  Κερδίζετε 5.25€

 • -10%
  Aloe+ Colors x Karavan Splash Summer Box (Αfter Sun 150ml & Face Water 200ml)

  Aloe+ Colors x Karavan Splash Summer Box (Αfter Sun 150ml & Face Water ...

  Τιμή Έκπτωσης 12,15 €

  Κανονική Τιμή: 13,50 €

  Κερδίζετε 1.35€

 • Juliette Armand - Body Fluid Spray SPF 30 (200ml)
  Δωρεάν Μεταφορικά

  Juliette Armand - Body Fluid Spray SPF 30 (200ml)

  27,50 €
 • -21%
  Yellow Rose Sun Care Emulsion SPF 30 (250ml)
  Δωρεάν Μεταφορικά

  Yellow Rose Sun Care Emulsion SPF 30 (250ml)

  Τιμή Έκπτωσης 18,96 €

  Κανονική Τιμή: 24,00 €

  Κερδίζετε 5.04€

 • Peggy Sage - Instant Tanning Lotion (100ml)

  Peggy Sage - Instant Tanning Lotion (100ml)

  20,90 €
 • -35%
  Youth Lab Body Guard SPF 30 (200ml)
  Δωρεάν Μεταφορικά

  Youth Lab Body Guard SPF 30 (200ml)

  Τιμή Έκπτωσης 14,95 €

  Κανονική Τιμή: 23,00 €

  Κερδίζετε 8.05€

Πλέγμαview Λίσταview

Προβολή 1 - 12 απο 24

Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
Show More Products

Αντηλιακά σώματος - Όσα πρέπει να γνωρίζεις

Όσο και αν αγαπάμε τον ήλιο άλλο τόσο επικίνδυνος είναι. Για αυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ το αντηλιακό μας, ειδικά αν θέλουμε να διατηρήσουμε την ομορφιά και τη νιότη της επιδερμίδας μας. Τα καλύτερα αντηλιακά σώματος είναι εδώ οπότε πάμε να τα ανακαλύψουμε παρέα.

Πως θα επιλέξεις το κατάλληλο αντηλιακό σώματος;

Πριν όμως ασχοληθούμε με τα καλύτερα αντηλιακά σώματος καλό είναι να έχεις και εσύ στο μυαλό σου κάποια βασικά στοιχεία για να κάνεις την καλύτερη επιλογή αντηλιακού για την επιδερμίδα σου. Τι πρέπει λοιπόν να προσέξουμε;

Τα συστατικά τους

Βασικός παράγοντας που οφείλουμε να εστιάσουμε την προσοχή μας είναι τα συστατικά που περιέχει το κάθε αντηλιακό . Στις μέρες μας πλέον μπορείτε να βρείτε αντηλιακά σώματος που όχι μόνο μας προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου, αλλά είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες, ενυδατικά και καταπραϋντικά συστατικά. Αυτομάτως τα αντηλιακά γίνονται και προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, εφόσον την προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση και την αφυδάτωση που προέρχεται από την έκθεση μας στον ήλιο.

Τύπος Επιδερμίδας

Άλλο ένα σημαντικό κριτήριο στην επιλογή σου είναι το αντηλιακό να ταιριάζει με τον τύπο του δέρματός σου. Ειδικότερα εάν έχεις:

- Kανονικό & ευαίσθητο δέρμα θα επιλέξεις αντηλιακά με λεπτή υφή που είναι ιδανικά για να διατηρήσουν τη φυσική ισορροπία του δέρματος

- Λιπαρό δέρμα θα διαλέξεις ελαφριά υφή που δε βαραίνει την επιδερμίδα και παράλληλα ρυθμίζει τη λιπαρότητας

- Ξηρό δέρμα τότε το αντηλιακό σου πρέπει να προσφέρει υψηλή προστασία και παράλληλα βαθιά ενυδάτωση

- Δέρμα με κοκκινίλες & ευρυαγγείες, δυσανεκτικό & ατοπικό δέρμα χρειάζεσαι ένα αντηλιακό που εκτός από προστασία θα διαθέτει και καταπραϋντικές ιδιότητες

- Δέρμα με/ή τάση για πανάδες τότε το αντηλιακό σου θα πρέπει να βοηθά στην πρόληψη των πανάδων και την πρόωρη γήρανση του δέρματος

Ο δείκτης αντηλιακής προστασίας SPF

Ο δείκτης SPF αφορά τον βαθμό προστασίας της επιδερμίδας μας απέναντι στις UVB ηλιακής ακτινοβολίας, η οποία προκαλεί και ηλιακά εγκαύματα. Όμως και οι UVA μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα, όπως γήρανση του δέρματος και μακροπρόθεσμα καρκίνο του δέρματος. Οπότε, συνίσταται η χρήση αντηλιακού που προφυλάσσει από τις UVA και UVB ταυτόχρονα, για πλήρη προστασία από τον ήλιο. Φυσικά, εκτός από τον βαθμό προστασίας SPF, παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες όπως ο τύπος δέρματος και ο χρόνος που θα περάσει κάποιος κάτω από τον καυτό ήλιο! Στην αρχή του καλοκαιριού που το δέρμα μας δεν έχει φυσική προστασία ακόμα χρησιμοποιούμε υψηλό SPF50, ενώ μετά από 10-15 ημέρες έκθεσης στον ήλιο μπορούμε να περάσουμε σε SPF30. Στην Ελλάδα όμως που έχουμε ήλιο όλες τις εποχές, καλό είναι να φοράμε αντηλιακή κρέμα όλο το χρόνο!

Να ταιριάζουν στο χρώμα σας!

Συμπληρωματικά με το προηγούμενο παράγοντα όσο πιο ανοιχτόχρωμη και λεπτή η επιδερμίδα, τόσο μεγαλύτερος πρέπει να είναι και ο δείκτης αντηλιακής προστασίας (SPF). Όσο πιο ευαίσθητη, τόσο πιο εμπλουτισμένη η αντηλιακή με ενισχυτικούς παράγοντες. Για επιδερμίδες σκουρόχρωμες η ένδειξη SPF10 ή SPF12 είναι επαρκής. Διαφορετικά αναζητήστε κρέμες με SPF20 , 25 ή και 30. Αν η επιδερμίδα σας έχει την τάση να δημιουργεί πανάδες και φακίδες αναζητήστε λευκαντικές κρέμες ημέρας με SPF που αφενός εμποδίζουν τη δημιουργία τους και αφετέρου «σβήνουν» τις ήδη υπάρχουσες.!

Αντηλιακά φίλτρα

Το ιδανικό αντηλιακό θα πρέπει να περιέχει φίλτρα ευρείας απορρόφησης στην UVA και UVB ακτινοβολία και φυσικά δεν πρέπει να περιέχει ερεθιστικούς παράγοντες στη σύνθεσή του. Σύμφωνα με τους ειδικούς της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ), τα ενεργά συστατικά των αντηλιακών διακρίνονται σε δύο κατηγορίες, σε φυσικά ή ορυκτά φίλτρα και σε χημικά φίλτρα. Τα φυσικά φίλτρα αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία ενώ τα χημικά την απορροφούν. Τα συνήθη αντηλιακά είναι μείγματα διαφόρων φίλτρων.

Η υφή τους

Επιλέξτε αντηλιακά με απαλή υφή και ματ αποτέλεσμα που απορροφώνται αμέσως, χωρίς να αφήνουν ίχνος γυαλάδας, ακόμη και στις πιο λιπαρές επιδερμίδες, και φυσικά προσφέρουν προστασία από τη φωτογήρανση.

Να έχει υποαλλεργικό έλεγχο

Ο απλός δερματολογικός έλεγχος δεν είναι αρκετός για χρήση του προϊόντος σε κάποιο ευαίσθητο δέρμα. Ο υποαλλεργικός έλεγχος εξασφαλίζει την πολύ απαλή και ανεκτή σύνθεση του προϊόντος για όλες τις επιδερμίδες, ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες.

Να μην σας δημιουργούν σπυράκια

Μερικά από τα αντηλιακά μεγαλύτερης διάρκειας ή αδιάβροχα λειτουργούν αποφρακτικά και μπορεί να προκαλέσουν την εμφάνιση ακμής. Αποφύγετε λοιπόν τα αντηλιακά σε μορφή gel και προτιμήστε αυτά σε μορφή κρέμας.

Τα καλύτερα αντηλιακά σώματος για το 2022

Αν λοιπόν θέλεις να γλιτώσεις από την πολύωρη και χαοτική έρευνα για την ανεύρεση του καλύτερου αντηλιακού σώματος τότε εμείς σου τα έχουμε συγκεντρωμένα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Πάμε να τα δούμε;

Αρχικά έχουμε τα αντηλιάκα προϊόντα της Julliete Armand . Συγκεκριμένα τα προϊόντα είναι το Body Fluid Spray SPF 30: αντιηλιακό γαλάκτωμα σώματος σε μορφή σπρέι, το Body Tan Oil SPF 10, λάδι από καρότο και αβοκάντο που προστατεύει την επιδερμίδα από τη ξηρότητα, το Face and Body Cream SPF 10, κρέμα αντιηλιακής προστασίας με απορροφήσιμη υφή και το After Sun Hydra Calming Cream γαλάκτωμα προσώπου και σώματος που ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα και αποτρέπει το ξεφλούδισμα της επιδερμίδας. Η σειρά είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και για παιδιά. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αντηλιακής προστασίας από την ακτινοβολία UVA, UVB και την υπέρυθρη ακτινοβολία (IR). Απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα.

Εξαιρετική επιλογή και η σειρά αντηλιακής περιποίησης της Yellow Rose που περιλαμβάνει Creme Antisolaire (UVA/UVB) SPF 15, την ενυδατική κρέμα ημέρας με χρώμα και αντηλιακή προστασία για όλα τα δέρματα. Το Sun Screen Emulsion (UVA/UVB) SPF 15, εξαιρετικά ενυδατικό αντηλιακό που αφήνει στο δέρμα ένα αόρατο προστατευτικό φιλμ. Το Sun Care Emulsion SPF 30, αντηλιακή κρέμα με Aloe Vera που ενυδατώνει την επιδερμίδα, χαρίζει μία αίσθηση δροσιάς, προστατεύει από τη φωτογήρανση και εμποδίζει την δημιουργία ερεθισμών. Η σειρά περιέχει εκχύλισμα λευκού τσαγιού, χαμομηλιού, καλέντουλας, β καροτένιο, προβιταμίνη Β5, βιταμίνες Ε και Α.

Τελευταία αλλά εξίσου καλή η εταιρεία Peggy Sage, διαθέτει την Instant Tanning Lotion , μια λοσίον μαυρίσματος για φυσικό και ομοιόμορφο μαύρισμα χωρίς ατέλειες σε πρόσωπο και σώμα. Το Monoi de Tahiti Sun Oil, είναι λάδι μαυρίσματος ιδανικό για γρήγορο & έντονο μαύρισμα, με μηδενικό παράγοντα προστασίας από τον ήλιο επομένως όσοι έχουν ευαίσθητα και εύθραυστα δέρματα καλό είναι να το αποφύγουν.

Εσύ ακόμα να διαλέξεις το κατάλληλο αντηλιακό σώματος για να προστατευτείς από τη βλαβερή ακτινοβολία και να διατηρήσεις το όμορφο και υγιές δέρμα σου; Επέλεξε το προϊόν που σου ταιριάζει, επωφελήσου από τις προσφορές και.... καλό καλοκαίρι!!!