Επαγγελματικές Βάσεις Νυχιών (Base Coat)

Οι βάσεις νυχιών επιτυγχάνουν καλύτερη απορρόφηση του χρώματος, επιμηκύνουν τη διάρκεια του manicure ενώ προστατεύουν και το φυσικό νύχι. Διάλεξε τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν, επωφελήσου από τις εκπτώσεις και αγόρασε τα καλύτερα επαγγελματικά Bade Coats.

Πλέγμαview Λίσταview

Προβολή 1 - 12 απο 33

Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Φίλτρα
 • -35%
  Essie - Here To Stay Base Coat

  Essie - Here To Stay Base Coat (13,5ml)

  Τιμή Έκπτωσης 9,75 €

  Κανονική Τιμή: 15,00 €

  Κερδίζετε 5.25€

 • -15%
  Seche - Perfect Nail Rebuild (14ml)

  Seche - Perfect Nail Rebuild (14ml)

  Τιμή Έκπτωσης 14,88 €

  Κανονική Τιμή: 17,50 €

  Κερδίζετε 2.62€

 • -15%

  China - Glaze Strong Adhesion Base Coat (14ml)

  Τιμή Έκπτωσης 8,50 €

  Κανονική Τιμή: 10,00 €

  Κερδίζετε 1.5€

 • -25%
  OPI Natural Nail Base Coat (15ml)

  OPI - Natural Nail Base Coat (15ml)

  Τιμή Έκπτωσης 9,68 €

  Κανονική Τιμή: 12,90 €

  Κερδίζετε 3.22€

 • -35%
  Essie - All-in-One Base & Top Coat (13,5ml)

  Essie - All-in-One Base & Top Coat (13,5ml)

  Τιμή Έκπτωσης 10,86 €

  Κανονική Τιμή: 16,70 €

  Κερδίζετε 5.84€

 • -16%
  Orly - Bonder (18ml)

  Orly - Bonder (18ml)

  Τιμή Έκπτωσης 13,89 €

  Κανονική Τιμή: 16,53 €

  Κερδίζετε 2.64€

 • -25%
  OPI Infinite Shine Primer / Appret (15ml)

  OPI Infinite Shine Primer / Appret (15ml)

  Τιμή Έκπτωσης 11,18 €

  Κανονική Τιμή: 14,90 €

  Κερδίζετε 3.72€

 • -23%

  CND - RidgeFx Nail Surface Enhancer (15ml)

  Τιμή Έκπτωσης 11,40 €

  Κανονική Τιμή: 14,90 €

  Κερδίζετε 3.5€

 • -15%

  Seche - Clear Base Coat (14ml)

  Τιμή Έκπτωσης 14,88 €

  Κανονική Τιμή: 17,50 €

  Κερδίζετε 2.62€

 • -35%
  Essie - Smooth-e Base Coat (13,5ml)

  Essie - Smooth-e Base Coat (13,5ml)

  Τιμή Έκπτωσης 12,94 €

  Κανονική Τιμή: 19,90 €

  Κερδίζετε 6.96€

 • -16%
  Orly - Bonder (11ml)

  Orly - Bonder (11ml)

  Τιμή Έκπτωσης 10,00 €

  Κανονική Τιμή: 11,90 €

  Κερδίζετε 1.9€

 • -16%

  Orly - Bonder (9ml)

  Τιμή Έκπτωσης 8,33 €

  Κανονική Τιμή: 9,92 €

  Κερδίζετε 1.59€

Πλέγμαview Λίσταview

Προβολή 1 - 12 απο 33

Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Show More Products

Οι καλύτερες βάσεις νυχιών

Τα νύχια μας πολύ συχνά σπάνε, είναι μαλακά, αδύναμα και δεν μπορούμε να τα μακρύνουμε όσο θέλουμε. Αυτό οφείλεται τόσο στην έλλειψη κάποιων βιταμινών όσο και στο ότι μπορεί να χρησιμοποιήσαμε προϊόντα που να μην ήταν κατάλληλα. Τώρα όμως είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσουμε τα νύχια που θέλαμε πάντα να έχουμε. Ας γνωρίσουμε λοιπόν τις καλύτερες βάσεις νυχιών οι οποίες θα μας βοηθήσουν να λύσουμε αυτά τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν και μας χαλάνε τη διάθεση. Τα επαγγελματικά Base Coat έχουν την ικανότητα να ενισχύουν τα νύχια μας, να τα ενδυναμώνουν και να επιμηκύνουν τη διάρκεια του μανικιούρ μας.

Ας δούμε όμως τι ακριβώς είναι το Base coat;

Το base coat είναι ένα βερνίκι που έχει την ιδιότητα να "κολλάει" στο φυσικό νύχι και να το προστατεύει. Είναι το πρώτο στρώμα χρώματος που εφαρμόζουμε πάνω στο νύχι μας. Ένα επαγγελματικό base coat θα βοηθήσει ώστε να έχουμε βαθιά θρέψη, να προφυλάξουμε το φυσικό μας νύχι και να κάνει το χρώμα να στρώνει καλύτερα δίνοντας ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, μια βάση νυχιών μπορεί να έχει ως βάση το νερό ή τον διαλύτη. Μπορεί να εφαρμοστεί και ως το τελευταίο στρώμα πάνω από το μανό, καλύπτοντας έτσι τις ατέλειες και δημιουργώντας ένα τέλειο φινίρισμα που θα δώσει στο χρώμα μεγαλύτερη διάρκεια.

Συγκεκριμένα, για μια τέλεια εφαρμογή της βάσης πάνω στο νύχι χρειάζεται απλά μια λεπτή και λεία στρώση η οποία θα καλύπτει όλο το νύχι και δεν θα επιτρέπει να περάσει τίποτα στο νύχι, καθώς έχει την ικανότητα να το προστατεύει.

Πολύ σημαντικό είναι ότι οι βάσεις νυχιών περιέχουν βιταμίνες και μέταλλα τα οποία ενισχύουν τα νύχια και τα θρέφουν σε βάθος χωρίς να τα αφήνουν να φθείρονται ,να σπάνε και να γίνονται αδύναμα.

Ωστόσο υπάρχουν δύο κατηγορίες επαγγελματικών base coat που θα κάνουν τα νύχια σας να ξεχωρίζουν. Η πρώτη κατηγορία είναι η βάση που χρησιμοποιούμε για το βερνίκι νυχιών . Η δεύτερη κατηγορία βάσης απευθύνεται κυρίως σε άτομα που τα νύχια τους δεν είναι λεία. Αυτή η κατηγορία Base Coat γεμίζει τις γραμμές, τις ραβδώσεις και τις αυλακώσεις που έχουν τα νύχια μας, δίνοντας έτσι μια λεία εμφάνιση στο νύχι και καλύπτοντας τις ατέλειες.

Οι καλύτερες βάσεις νυχιών

Η Essie διαθέτει μερικές από τις καλύτερες βάσεις νυχιών. Ειδικότερα, τα προϊόντα της έχουν την ικανότητα να επιμηκύνουν τη διάρκεια του χρώματος, να προστατεύουν τα νύχια και να δίνουν ένα λαμπερό και μοναδικό αποτέλεσμα . Ανάμεσα στα προϊόντα της εταιρίας θα βρείτε ενισχυμένες βάσεις όπως η Strong start base coat με βιοτίνη η οποία αποτρέπει το σπάσιμο και ενισχύει τα νύχια. Επίσης, τα πολλαπλής χρήσης προϊόντα (base coat και top coat) όπως το All in one Base & Top Coat , βοηθούν στην ενδυνάμωση των νυχιών σαν βάση αλλά παράλληλα θωρακίζουν το χρώμα αφήνοντας ένα φινίρισμα έντονης λάμψης.

Πέρα από την Essie και οι βάσεις της εταιρείας Orly διαθέτουν μια ξεχωριστή σειρά για να κάνουν το μανικιούρ σας ασυναγώνιστο. Τί κάνουν; Πολύ απλά εξασφαλίζουν την προστασία του νυχιού και δίνουν μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα, καθώς η διάφανη βάση είναι από καουτσούκ. Επίσης θα βρείτε και τα βερνίκια Base & Top Coat , τα οποία εκτός από την προστασία στο νύχι δίνουν και λαμπερό τελείωμα για νύχια έτοιμα να αφήσουν ιστορία.

Άλλες εταιρίες που μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα Base &Top Coat είναι η Opi , η China Glaze και η CND κάθε μια από τις οποίες υπόσχονται προστασία νυχιού, αποτρέπουν το ξεφλούδισμα ή το σπάσιμο τους και δίνουν ένα λαμπερό αποτέλεσμα που διαρκεί για μέρες.

Όλες οι επαγγελματικές βάσεις νυχιών που προαναφέρθηκαν έχουν τις πιο ανεπτυγμένες φόρμουλες καθώς ενισχύουν τη δύναμη και τη λάμψη των νυχιών. Περιλαμβάνουν συστατικά όπως το Αrgan Oil που ενδυναμώνει τα νύχια, κεραμίδι ο το οποίο γεμίζει τις άνισες επιφάνειες στο νύχι και δίνει ένα λείο αποτέλεσμα για ομοιόμορφο χρώμα. Επιπλέον, η νέα φόρμουλα της βιοτίνης μειώνει το σπάσιμο των νυχιών δίνοντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Όποιο από τα παραπάνω προϊόντα κι αν επιλέξετε θα σας εντυπωσιάσει γιατί όλα αυτά που σας προτείνουμε θα βοηθήσουν ορατά τη φυσική δομή των άκρων σας. Θα θέλετε να τα χρησιμοποιείτε συνέχεια καθώς θα δείτε τα νύχια σας πιο περιποιημένα από ποτέ και όλοι θα σας ρωτάνε γι’ αυτά.