Needless to say | It's Summer Time ;-)

Οι καλύτερες κρέμες με Ceramides

Οι καλύτερες κρέμες με Ceramides

Tα τελευταία χρόνια επιστήμονες και εταιρείες καλλυντικών έχουν στρέψει την προσοχή τους στον επιδερμικό φραγμό, προσπαθώντας να προσφέρουν συστατικά και προϊόντα τα οποία δεν ερεθίζουν την επιδερμίδα, αλλά τη θρέφουν και τη διατηρούν νεανική και φρέσκια. Μια λέξη που συναντάμε πλέον όλο και συχνότερα, εξαιτίας αυτής της τάσης, είναι η λέξη ceramides.

Τι είναι τα ceramides;

 Ta ceramides, είναι λιπίδια τα οποία υπάρχουν στο δέρμα και διατηρούν ισορροπημένο τον επιδερμικό φραγμό. Με την απώλειά τους το δέρμα εμφανίζει ξηρότητα, κνησμό και ερεθισμούς. Με τη χρήση προϊόντων που περιέχουν ceramides μειώνεται η ευαισθησία του δέρματος, αποκαθίσταται ο επιδερμικός φραγμός και το δέρμα παραμένει ενυδατωμένο, υγιές και δυνατό.

Επαγγελματικές κρέμες με ceramides

Στο zizel θα βρείτε μία ποικιλία από επαγγελματικές κρέμες με Ceramides κορυφαίων brands όπως η Juliette Armand και όχι μόνο! Δείτε τα καλύτερα προϊόντα με ceramides:

Juliette Armand - Hydra Repairing Cream

Η κρέμα Hydra Repairing Cream προσφέρει ενυδάτωση, λάμψη και επανόρθωση στο πρόσωπο χάρη στα ceramides (H03 & 3Β) που περιέχει στη σύνθεσή της. Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος.

Murad Nutrient Charged Water Gel

Gel προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ, με μη λιπαρή υφή, που αποκαθιστά την υγρασία του προσώπου και αποκαθιστά τον επιδερμικό φραγμό χάρη στο μείγμα από ceramides, πεπτίδια, βιταμίνες και μέταλλα που περιέχει.

Yellow Rose Creme Hydro-Nutritive Aux Ceramides

Κρέμα προσώπου, πρωινή και βραδινή, από την Yellow Rose, εμπλουτισμένη με ceramides, που βοηθάει τον τόνο και την ελαστικότητα της επιδερμίδας να επανέλθουν στο φυσιολογικό τους επίπεδο. Ιδανική για κανονικά και ξηρά δέρματα.

Avgerinos Cosmetics Day & Night Cream

Πολυχρηστική κρέμα, που καλύπτει πρόσωπο, μάτια και λαιμό, ενώ είναι ιδανική για χρήση πρωί και βράδυ. Πλούσια σε πεπτίδια, βιταμίνες, εκχυλίσματα και ceramides, μειώνει τους μαύρους κύκλους, προσφέρει αντιοξειδωτική δράση και ενυδάτωση στο δέρμα.

Dermalogica Stabilizing Repair Cream

Κρέμα προσώπου για κάθε τύπο επιδερμίδας, με επανορθωτική και ενδυναμωτική φόρμουλα που καταπραΰνει το δέρμα. Με ενεργά συστατικά, ceramides και εκχυλίσματα που κρατάνε απομακρύνουν την ευαισθησία και την ξηρότητα.

Galiniko Hydrassist Κρέμα Ημέρας

Κρέμα ημέρας, με ισχυρή αντιρυτιδική δράση, που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και μειώνει τις λεπτές γραμμές. Με σύνθεση πλούσια σε ρετινόλη, κολλαγόνο, πεπτίδια, ceramides και έλαια. Κατάλληλη για ξηρές και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες.

Maria Galland 360 Lumin'Éclat Silky Cream

Κρέμα ημέρας με δράση που διαρκεί έως 24 ώρες. Με εκχυλίσματα, έλαια, υαλουρονικό οξύ, ceramides και βιταμίνες που προσφέρουν λάμψη και απαλότητα στο δέρμα που είναι ταλαιπωρημένο από την καθημερινότητα.

Charme D' Orient Belle Nigelle Face Cream

Λεπτορρεύστη κρέμα για το πρόσωπο με έλαιο nigella, μέλι, βούτυρο καριτέ και ceramides. Η Belle Nigelle Face Cream προσφέρει απαλή επιδερμίδα, ομοιομορφία και ενυδάτωση. Κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Juliette Armand - Ceramide Serum

Ενυδατικός ορός προσώπου, πλούσιος σε ceramides, που ενυδατώνει, ενισχύσει και θωρακίζει τον δερματικό φραγμό. Με τη χρήση του μειώνονται οι λεπτές γραμμές και οι εμφανείς ρυτίδες. Κατάλληλος για κάθε τύπο δέρματος.

Yellow Rose Hyaluronic Serum With Oligopeptides

Λεπτόρρευστος ορός προσώπου με υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια και ceramides που προσφέρει υπέρ-εντατική αντιγηραντική δράση, καθώς βοηθά στην καταπολέμηση των ρυτίδων. Κατάλληλος για κάθε τύπο δέρματος.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout