Σαμπουάν για Βαμμένα Μαλλιά

Επαγγελματικά Σαμπουάν για τον καθαρισμό και την διατήρηση του χρώματος των βαμμένων μαλλιών.

Πλέγμαview Λίσταview

Προβολή 1 - 12 απο 90

Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Φίλτρα

Πλέγμαview Λίσταview

Προβολή 1 - 12 απο 90

Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Show More Products

Τα καλύτερα σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά

Tα βαμμένα μαλλιά αποτελούν ένα ξεχωριστό πεδίο σε ό,τι αφορά την καθημερινή περιποίηση , αφού έχουν τις δικές τους ανάγκες και απαιτούν μεγάλη προσοχή. Τα βαμμένα μαλλιά, χρειάζονται ενυδάτωση, θρέψη, προστασία από τις ηλιακές ακτίνες και συντήρηση του χρώματος.

Όμως, για να γίνει αυτό δε χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα! Αρκεί να επιλέξετε τα κατάλληλα κομμωτηριακά προϊόντα , με τις σωστές συνθέσεις, που περιέχουν όλα εκείνα τα συστατικά που θα φροντίσουν σε βάθος, θα θωρακίσουν το χρώμα και τη λάμψη των μαλλιών σας! Άλλωστε το σωστό χρώμα ξεκινάει από την υγεία των μαλλιών.

Τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα για βαμμένα μαλλιά

Η τεχνολογία γύρω από τα βαμμένα μαλλιά έχει γνωρίσει στιγμές δόξας τις τελευταίες δεκαετίες και πλέον μπορούμε να βρούμε μεγάλη ποικιλία από επαγγελματικά προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη σε προσιτές τιμές. Στο Zizel, μετά από μελέτη και δοκιμές έχουμε επιλέξει τρεις σειρές που ξεχωρίζουν τόσο για τις σύγχρονες τεχνολογίες, τα συστατικά που χρησιμοποιούν, καθώς και για το αποτέλεσμα που προσφέρουν και μπορείτε να τις δείτε παρακάτω.

Kérastase - Chroma Absolu

Η Kérastase πρωτοπορεί για άλλη μία φορά στην περιποίηση των βαμμένων μαλλιών. Τα προϊόντα κομμωτηρίου για βαμμένα μαλλιά Chroma Absolu, θωρακίζουν κι ενισχύουν τις ίνες των βαμμένων μαλλιών προσφέροντας πιο έντονο, πιο λαμπερό και με μεγαλύτερη διάρκεια χρώμα. Η σειρά είναι εμπλουτισμένη με ένα εξαιρετικά ισχυρό σύμπλεγμα οξέων επανόρθωσης, εμπνευσμένο από τη φροντίδα του δέρματος.

L'Oreal Professionnel - Blondifier

Η L'Oreal Professionnel, με μεγάλη εμπειρία στα προϊόντα για βαμμένα μαλλιά, έχει δημιουργήσει τη σειρά Blondifier. Τα καλύτερα επαγγελματικά σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά, που χαρίζουν λάμψη, θρέψη και επανόρθωση στα μαλλιά. Παράλληλα, τα σαμπουάν της σειράς Blondifier, διατηρούν ζωντανό το ξανθό χρώμα, χωρίς κιτρινίλες, μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Schwarzkopf Professional - pH 4.5 Color Freeze

Με την κατοχυρωμένη τεχνολογία pH 4.5 Βalancer, η σειρά του θρυλικού οίκου Schwarzkopf Professional, δε σφραγίζει μόνο την επιφάνεια των βαμμένων μαλλιών, όπως κάνει η συμβατική περιποίηση, αλλά παγώνει τα χρωματικά πιγμέντα στο εσωτερικό της τρίχας και προσφέρει ένα άψογο χρωματικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα εμποδίζει το ξεθώριασμα.

Γιατί τα βαμμένα μαλλιά χρειάζονται ειδικά σαμπουάν;

Τα μαλλιά τα αντιμετωπίζουμε όπως ακριβώς και το δέρμα μας. Παρατηρούμε τη συμπεριφορά τους, βλέπουμε τι τα δυσκολεύει και τι ανάγκες έχουν και τους προσφέρουμε όσα χρειάζονται. Η περιποίηση των βαμμένων μαλλιών, είναι σύνθετη αφού, το χρώμα και η διαδικασία εφαρμογής του, ταλαιπωρεί τα μαλλιά, ενώ προκειμένου να διατηρηθεί το χρώμα σε καλή κατάσταση κι όσο περισσότερο γίνεται χρειάζονται ειδικοί σύμμαχοι. Με τα σαμπουάν κομμωτηρίου για βαμμένα μαλλιά, μπορείς να προσφέρεις στα μαλλιά σου όσα χρειάζονται και ταυτόχρονα να θωρακίσεις το χρώμα μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα για λεπτά και άτονα μαλλιά που παράλληλα είναι βαμμένα!

Πώς θα επιλέξετε το κατάλληλο σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά

Πρώτα από όλα θα συζητήσετε με τον κομμωτή σας για τις ανάγκες που έχετε με βάση τον τύπο μαλλιών και το χρώμα που κάνετε. Δηλαδή, κοιτάμε προϊόντα που απευθύνονται στον τύπο μαλλιών μας (π.χ. λιπαρά μαλλιά) και μετά τι χρώμα εφαρμόζουμε (π.χ. ξανθό). Τέλος, αν υπάρχει εξειδικευμένη ανάγκη, όπως αντιμετώπιση της ξηροδερμίας, θα πρέπει να υπολογίσετε κι αυτό πριν επιλέξετε σειρά περιποίησης.


ΣΥΧΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΑΤΕ
και εμείς απαντάμε!

Ποια είναι τα καλύτερα επαγγελματικά σαμπουάν για βαμμένα κόκκινα μαλλιά;
Στο Zizel υπάρχουν διαθέσιμα επαγγελματικά σαμπουάν για βαμμένα κόκκινα μαλλιά, από γνωστά και αγαπημένα brands, όπως τα Redken και Fanola No Red, που με τις μοναδικές συνθέσεις τους κρατάνε υγιή και λαμπερά τα μαλλιά σας!