Needless to say | It's Summer Time ;-)

Rejoice! Aυτή η σειρά είναι πλούσια σε βιταμίνη C και θα τη λατρέψεις

Rejoice! Aυτή η σειρά είναι πλούσια σε βιταμίνη C και θα τη λατρέψεις

Μπορεί να βγαίνουν διαρκώς καινούργια συστατικά που κλέβουν για λίγο τα φώτα της δημοσιότητας και μάς απασχολούν για αρκετό διάστημα, όμως η βιταμίνη C,για την οποία σου έχουμε ξαναμιλήσει, είναι σταθερά η βασίλισσα του skincare.

Ένα ποτήρι χυμού πορτοκάλι κάθε πρωί είναι σαν να πίνεις λίγο από τον ήλιο! Σου δίνει ενέργεια για όλη την ημέρα κι αμέσως σου φτιάχνει τη διάθεση. Ο λόγος; Η υψηλή συγκέντρωση βιταμίνης C που περιέχει. Σε ό,τι αφορά τη beauty ρουτίνα η βιταμίνη C κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα στην επιδερμίδα σου - της δίνει έξτρα boost!

Τι είναι η βιταμίνη C
Πρόκειται για τη σουπερ σταρ της αντιγήρανσης! Μπορεί να τη συναντήσεις με άλλες ονομασίες, όπως ασκορβικό οξύ που είναι η επιστημονική ονομασία της, και πρόκειται για ένα πραγματικό διαμάντι, αφού θωρακίζει τον οργανισμό απέναντι στις ασθένειες, μάς χαρίζει ενέργεια, βοηθάει στην καλή ψυχολογία, καταπολεμάει τις ελεύθερες ρίζες, μειώνει τα σημάδια του χρόνου, ενισχύει την παραγωγή του κολλαγόνου, ενώ αν συνδυαστεί με αντηλιακό σου χαρίζει super προστασία από τον ήλιο!

Πώς λειτουργεί;
Βοηθάει το δέρμα να αντιμετωπίσει το οξειδωτικό στρες που υφίσταται καθημερινά από τη μόλυνση στο περιβάλλον και τις ηλιακές ακτίνες. Με τη βοήθεια της βιταμίνης C το δέρμα αναπλάθεται, γίνεται πιο υγιές και πολύ πιο δυνατό. Επιπλέον, συμβάλει στην αντιμετώπιση διχρωμιών, κηλίδων και ενισχύει την ενυδάτωση και τη λάμψη του δέρματος. Αν αισθάνεσαι το δέρμα σου θαμπό ή κουρασμένο τότε η βιταμίνη C είναι το συστατικό που δεν πρέπει να απουσιάζει από την καθημερινή σου περιποίηση.

Πού θα βρεις βιταμίνη C;
Αν θες μια σειρά γεμάτη με τις ιδιότητες της βιταμίνης C, μην ψάχνεις άλλο! Η ΝΕΑ ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου BRIGHTENING VITAMIN C της Youth Lab,που στηρίζεται στη σταθεροποιημένη Βιταμίνη C, σε συνδυασμό με άλλα ενεργά συστατικά και συμπλέγματα αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις, όπως η ηλιακή ακτινοβολία, οι ατμοσφαιρικοί ρύποι και το μπλε φως των ηλεκτρονικών συσκευών!

Πρόκειται για μια σειρά που αντιμετωπίζει τα σημάδια φωτογήρανσης, όπως κηλίδες και δυσχρωμίες, τραχιά ανομοιόμορφη υφή, πρώτες γραμμές και ρυτίδες. Με τη σειρά BRIGHTENING VITAMIN C θα αποκτήσεις λαμπερή επιδερμίδα, όπως δεν την έχεις ξαναδεί, με ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, με λιγότερες καφέ κηλίδες και δυσχρωμίες, λεία υφή, με λιγότερες γραμμές και λιγότερες ρυτίδες! Βρες όλη τη σειρά εδώ.

Η δική μας πρόταση:

Το Brightening Vit-C Serum είναι ένας υψηλής περιεκτικότητας, αντιοξειδωτικός ορός με σταθεροποιημένo L-Ασκορβικό Οξύ (βιταμίνη C) νέας γενιάς που αναστρέφει τις οξειδωτικές βλάβες στα κύτταρα και προλαμβάνει τη δημιουργία νέων, αναπληρώνει την απώλεια κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος και αποκαθιστά τη φωτεινότητα και τον ομοιογενή τόνο της επιδερµίδας.Ιδανικό για όσους στοχεύουν στην αντιμετώπιση των μελαγχρώσεων και ταυτόχρονα στα σημάδια γήρανσης. Bρες το εδώ.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout