Needless to say | It's Summer Time ;-)

Γιατί χρειάζεσαι έναν αντιοξειδωτικό ορό στη καθημερινότητα σου

Γιατί χρειάζεσαι έναν αντιοξειδωτικό ορό στη καθημερινότητα σου

Τα αντιοξειδωτικά σίγουρα τα ακούς συχνά, σίγουρα ξέρεις πως κάνουν καλό στο δέρμα και τον οργανισμό σου, όμως τι ακριβώς είναι; Είμαστε εδώ για να λύσουμε αυτές τις απορίες.

Αντιοξειδωτικά, είναι οι βιταμίνες, όπως η Α, Ε και φυσικά η C,κάποια μεταλλικά στοιχεία και συστατικά, που βοηθούν το δέρμα να προστατευθεί από τις ελεύθερες ρίζες.

Οι ελεύθερες ρίζες είναι ουσίες που υπάρχουν στο περιβάλλον και προέρχονται από ανθρωπογενείς πηγές, όπως είναι η ατμοσφαιρική ρύπανση ή το κάπνισμα,καταστρέφουν τα κύτταρα και οδηγούν σε πρόωρη γήρανση.
Ο ανθρώπινος οργανισμός, έχει αναπτύξει μηχανισμούς αντιμετώπισης των ελευθέρων ριζών του οξυγόνου με τη βοήθεια των αντιοξειδωτικών ουσιών που προσλαμβάνει κυρίως μέσω της διατροφής. Η επιδερμίδα όμως χρειάζεται ενίσχυση για να τα βγάλει πέρα.

Επομένως, τα αντιοξειδωτικά δεν δίνουν απλώς boost στην περιποίηση σου, αλλά αντίθετα είναι απαραίτητα συστατικά που δεν πρέπει να λείπουν από την καθημερινότητα σου, και αυτό γιατί βοηθούν το δέρμα να μη γεράσει, να ενισχύσει την ανάπλαση του και να αντεπεξέλθει στην ρύπανση του περιβάλλοντος. Επιπλέον, αν ξενυχτάς ή δεν βρίσκεσαι σε περίοδο αυστηρής διατροφής θα προσφέρουν στην επιδερμίδα σου λάμψη και φρεσκάδα.

Για αυτό καθημερινά μη ξεχνάς να πίνεις ένα ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι για να βοηθήσεις εσωτερικά τον οργανισμό, το δέρμα και το ανοσοποιητικό σου σύστημα, μην ξεχνάς να τρως λαχανικά και φρούτα και βάλε άμεσα στην ρουτίνα περιποίησης σου ένα από τα παρακάτω serum:

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout