Needless to say | It's Summer Time ;-)

Trending now: Τα πιο hot χρώματα μαλλιών για το φετινό φθινόπωρο / χειμώνα

Trending now: Τα πιο hot χρώματα μαλλιών για το φετινό φθινόπωρο / χειμώνα

Το φθινόπωρο, όπως και η άνοιξη, είναι ιδανική περίοδος για αλλαγές στα μαλλιά μας.

Οι μεταβατικοί μήνες πριν μπούμε στο χειμώνα, έχουν λίγο από την μελαγχολία του αποκαλόκαιρου, την αναμονή των Χριστουγέννων, που έρχονται πιο γρήγορα από όσο νομίζουμε, αλλά και την διάθεση για καινούργια πράγματα και ανανέωση!

Τα μαλλιά μετά το καλοκαίρι έχουν υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία και τώρα που η μέρα μικραίνει αισθητά και το νερό στη θάλασσα άρχισε να παγώνει - εκτός αν ανήκεις στους θαρραλέους που βουτάνε έως το Νοέμβριο - ήρθε η ώρα για αλλαγές στο χρώμα, κούρεμα και φροντίδα που θα βοηθήσει την εποχική τριχόπτωση καθώς και τις υπόλοιπες ανάγκες της τρίχας.

Δες παρακάτω τα χρώματα που αποτελούν τα πιο hot trends για το φθινόπωρο/χειμώνα 2020 και διάλεξε εκείνο που σου ταιριάζει:

Espresso Brown: Αν είσαι μελαχρινό, μεσογειακό, κορίτσι μην κοιτάξεις παρακάτω, είσαι ακριβώς εκεί που πρέπει. Το σκούρο, πλούσιο και ουδέτερο χρώμα του espresso, σε ανταύγειες ή βαφή, θα δώσει αριστοκρατικό touch στο στιλ σου, που δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο.

Creamy Blonde: Αν το ξανθό μαλλί σου ταλαιπωρήθηκε και το χρώμα του ξεθώριασε τους θερινούς μήνες, χρειάζεσαι μια ανανέωση και αυτό το χρώμα είναι η go-to επιλογή σου! Με το creamy blonde τα μαλλιά σου θα αποκτήσουν ένα φυσικό αποτέλεσμα που θα θυμίζει τις ηλιόλουστες ημέρες του καλοκαιριού. Το κρεμ αυτό χρώμα που κινείται ανάμεσα σε θερμούς και ψυχρούς τόνους του ξανθού, θα σου χαρίσει ένα σούπερ λαμπερό αποτέλεσμα.

Red Velvet: Το Red Velvet είναι τάση τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα αφού το εκτυφλωτικό του χρώμα δεν μπορείς παρά να το λατρέψεις. Με το όνομα του αγαπημένου αμερικάνικου κέικ και ένα χρώμα που φωτίζει το πρόσωπο, το συγκεκριμένο trend, που έχουν υιοθετήσει και πολλές αγαπημένες σταρ, θα το δεις πολύ και φέτος. Μήπως να το δοκίμαζες;

Smoky Gold Hair: Είναι ένα χρώμα που ταιριάζει και σε ξανθές και σε μελαχρινές. Το είδαμε να παίζει πολύ πέρυσι και συνεχίζει να είναι τάση. Ουσιαστικά σαντρέ ανταύγειες μπλέκονται με χρυσές, φωτίζουν μοναδικά το πρόσωπο και δίνουν βάθος στο καστανό ή το ξανθό χρώμα.

Ginger Ale Blonde: Το ξανθό του ginger ale, δηλαδή της τζιτζιμπίρας, ακούγεται κάπως περίεργο, όμως αν έχεις πιει το συγκεκριμένο ποτό θα έχεις παρατηρήσει το θερμό ξανθό του χρώμα που λάμπει μέσα στο ποτήρι και είναι ιδανικό για τους φθινοπωρινούς μήνες! Είτε ανταύγειες, είτε βαφή δεν θα σε απογοητεύσει!

Βρες εδώ την επόμενη βαφή μαλλιών και υιοθέτησε τα trend του φθινοπώρου.

Extra Tip: Θέλεις να πειραματιστείς με μοντέρνες αποχρώσεις; Οι χρωμομάσκες είναι μια περίφημη λύση:

*Εσωτερικές φωτογραφίες: Wella Professionals & Schwarzkopf Usa*

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout