Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Αυτά είναι τα top trends περιποίησης μαλλιών για το 2020

Αυτά είναι τα top trends περιποίησης μαλλιών για το 2020

New year, new you! Η νέα χρονιά είναι εδώ και κάθε στόχος (beauty και όχι μόνο) σε περιμένει να τον κατακτήσεις!

Παρακάτω σου έχουμε συγκεντρώσει τα απόλυτα hair trends για την καινούργια χρονιά για να είσαι όλο το 2020 μπροστά στην περιποίηση των μαλλιών σου:

1. Αμπούλες μαλλιών

Καθώς κυκλοφορούν όλο και περισσότερα εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης μαλλιών είναι σύνθετο να καταλάβουμε αν το παρακάνουμε με τις ποσότητες που εφαρμόζουμε στα μαλλιά μας. Με τις αμπούλες τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα καθώς έρχονται σε συσκευασίες με ακριβείς ποσότητες, που διαρκούν ακριβώς όσο πρέπει να ακολουθούμε μια συγκεκριμένη θεραπεία. Φέτος, προβλέπεται οι αμπούλες να κατακτήσουν το ράφι του μπάνιου μας και όχι τυχαία αφού είναι πολύ εύκολες στη χρήση και φροντίζουν σε βάθος το τριχωτό της κεφαλής μας. Δες κάποιες από αυτές εδώ

2. Dry Shampoo

Τα ξηρά σαμπουάν τα αγαπάμε καθώς μας σώζουν σε πολλές δύσκολες στιγμές. Με την ανάγκη για προστασία του περιβάλλοντος οι εταιρείες θα στραφούν ακόμα περισσότερο στην παραγωγή ξηρών σαμπουάν - γλιτώνοντας πολύτιμο νερό - ενώ εσύ είτε για οικολογικούς λόγους, είτε επειδή κάποιες μέρες απλώς δεν αντέχεις να λούσεις τα μαλλιά σου, θα χρησιμοποιήσεις και φέτος πολύ τα dry shampoo.

3. Mπλε Σαμπουάν

Το 2020 θα είναι η χρονιά των brunettes με την άνοδο του μπλε σαμπουάν. Όπως τα ξανθά βαμμένα μαλλιά έχουν ανάγκη το silver σαμπουάν, έτσι ακριβώς και τα καστανά μαλλιά χρειάζονται το μπλε σαμπουάν. Το μπλε εξουδετερώνει τους πορτοκαλί και χάλκινους τόνους ούτως ώστε να μη φαίνονται οι φυσικές ανταύγειες που μπορεί να έχουν. Πέρα από αυτό, το μπλε σαμπουάν χαρίζει ένταση στους πιο καστανούς τόνους. Αυτό κάνει τα μαλλιά να φαίνονται συνέχεια περιποιημένα, χτενισμένα και σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο.Δες για παράδειγμα το Fanola No Orange - Anti-Orange Shampoo (350ml) & το Matrix Color Brass Off Shampoo (300ml)

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout