Το dry shampoo είναι το προϊόν που έφερε επανάσταση στην καθημερινότητα μας και είμαστε εδώ να σου μάθουμε όσα πρέπει να ξέρεις!

Το dry shampoo είναι η έξυπνη λύση, όταν ετοιμάζεσαι να βγεις, μετά από μια μέρα γεμάτη υποχρεώσεις στη δουλειά, όταν προκύπτει κάτι τελευταία στιγμή ή όταν πολύ απλά δεν προλαβαίνεις να λούσεις τα μαλλιά σου.

Τι είναι τα ξηρά σαμπουάν (dry shampoo);

Πρόκειται για μια εύκολη λύση όταν θες να φρεσκάρεις τα μαλλιά σου και να περιορίσεις την λιπαρότητά τους. Το dry shampoo, όπως μαρτυρά το όνομα του, δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και χαρίζει γρήγορα όγκο και λάμψη στα μαλλιά.

Το ξηρό σαμπουάν είναι μια απορροφητική σκόνη που όταν εφαρμοστεί στα μαλλιά απορροφά την περίσσεια σμήγματος (έλαια) και τους ρύπους χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα. Συνήθως, το συναντάμε σε μορφή σπρέι ή σε σκόνη. Προφανώς, το σπρέι είναι πολύ πιο βολικό αφού μπορείς να ελέγξεις την ποσότητα του και έχει πιο εύκολη εφαρμογή. Επιπλέον, το ξηρό σαμπουάν, σε μορφή σπρέι, εξασφαλίζει σταθερό κράτημα στα μαλλιά.

Πως το χρησιμοποιώ;

Ψεκάζεις σε στεγνά μαλλιά και μόνο στην ρίζα. Όταν θες να το χρησιμοποιήσεις, και στην περίπτωση που δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο χτένισμα, θα κάνεις μια χωρίστρα και θα ψεκάσεις την ρίζα του τριχωτού σου. Θα επαναλάβεις αυτή τη διαδικασία μέχρι να έχεις ψεκάσει όλο το κεφάλι σου. Κατόπιν το αφήνεις να δράσει για 2-3 λεπτά και χτενίζεσαι.

Τι θα κερδίσω από την χρήση του;

Ta ξηρά σαμπουάν χαρίζουν άρωμα, όγκο και λάμψη στα μαλλιά - γρήγορα και εύκολα. Τα μαλλιά σου θα δείχνουν φρεσκολουσμένα και πλούσια, χωρίς ίχνος λιπαρότητας.

Πως θα επιλέξω το κατάλληλο;

ξηρά σαμπουάν, όπως και τα συμβατικά σαμπουάν, διατίθενται από διάφορες μάρκες και κάποια ξεχωρίζουν για το άρωμα τους. Στο Ζizel αγαπάμε ιδιαιτέρως αυτό το προϊόν και έχουμε δημιουργήσει ειδική κατηγορία ώστε να μπορέσεις να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.