Needless to say | It's Summer Time ;-)

Hello December: Βρες το τέλειο, χειμερινό χρώμα για το manicure σου

Hello December: Βρες το τέλειο, χειμερινό χρώμα για το manicure σου

Καλό μήνα! Βρισκόμαστε στην τέταρτη εβδομάδα, της δεύτερης καραντίνας, για το 2020, αλλά δεν το βάζουμε κάτω αφού τα Χριστούγεννα είναι μια ανάσα μακριά μας και αυτό μας δίνει ελπίδα για τις καλύτερες ημέρες που έρχονται.

Και μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω καραντίνας, όμως φροντίζουμε, εκτός από την υγεία μας, το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά,και φυσικά το mani-pedi μας!

Οι στιγμές που αφιερώνουμε για την περιποίησή μας έχουν αποκτήσει άλλη βαρύτητα αφού πλέον δεν μας πιέζει ο χρόνος, ενώ ταυτόχρονα μας προσφέρουν μία αίσθηση κανονικότητας. Όπως λένε και οι ειδικοί, οτιδήποτε είναι εκείνο που μάς αποφορτίζει πρέπει να το διατηρούμε και έτσι το beaute, που τόσο αγαπάμε, έχει την αμέριστη προσοχή μας!

Μπήκαμε στον πρώτο μήνα του χειμώνα, σε μια πιο χουχουλιάρικη καραντίνα από την προηγούμενη, εκείνη της περασμένης άνοιξης, φοράμε τις άνετες φόρμες ή τις καλύτερες πιτζάμες μας, έχουμε ανάψει τη θέρμανση (ή ακόμη καλύτερα τα τζάκια μας), το σπίτι μας είναι στολισμένο και τα πουλόβερ μας έχουν βγει πλέον από τη ντουλάπα.

Αυτήν τη ζεστασιά, τη θαλπωρή της εποχής, την ηρεμία και τη χαλάρωση, δεν τη θέλουμε μόνο στο σπίτι και τα ρούχα μας. Θέλουμε να τη βλέπουμε και στο μανικιούρ μας. Χρώματα πλούσια, με βάθος, σκούρα ή ουδέτερα, αλλά πάνω από όλα χειμερινά!

Αποχρώσεις που ταιριάζουν με το σκηνικό έξω και με την ηρεμία του σπιτιού, που μας προετοιμάζουν για την ωραιότερη εποχή του χρόνου, αφού ταιριάζουν τέλεια με τα χειμωνιάτικα υφάσματα και είναι ιδανικές ακόμη και για τις ημέρες των Χριστουγέννων!

Τα trend της εποχής καλούν για γκρι, καφέ και φυσικά κόκκινες αποχρώσεις. Όμως, τα all time classic nude είναι πάντοτε μια σοφή επιλογή, το μαύρο έχει και αυτό την τιμητική του και φέτος το χειμώνα, ενώ ένα χρώμα που λατρεύουμε είναι το πράσινο της ελιάς που θα απογειώσει το αγαπημένο σου γκρι, μαύρο ή καφέ πουλόβερ!

Βρες όλα τα βερνίκια νυχιών εδώ, διάλεξε εκείνα που σου ταιριάζουν, αφιέρωσε χρόνο στην φροντίδα σου, πιες ένα ζεστό ρόφημα και πάρε μια μεγάλη ανάσα.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout