Needless to say | It's Summer Time ;-)

Singles Day: Απόλαυσε κάθε μέρα την ελευθερία σου (ακόμη και στην καραντίνα)

Singles Day: Απόλαυσε κάθε μέρα την ελευθερία σου (ακόμη και στην καραντίνα)

Ο έρωτας είναι το πιο μαγικό συναίσθημα, που όλοι οι άνθρωποι απολαμβάνουμε σε κάποια (ή κάποιες) φάση της ζωής μας. Ο έρωτας μάς χαρίζει τεράστιες συγκινήσεις και αποτελεί την αιώνια και μεγαλύτερη έμπνευση για κάθε άτομο.

Υπάρχουν χρονικές περίοδοι, που οι άνθρωποι είναι singles και ενίοτε αυτό τους δυσκολεύει. Κι αυτό γιατί ζούμε σε μια κοινωνία που το να είσαι single ή χωρίς οικογένεια, θεωρείται προβληματικό ή κάτι το οποίο πρέπει να σε στεναχωρεί! Όμως, ευτυχώς, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Το single life, έχει πολλά θετικά στοιχεία και σήμερα που είναι Singles Day, θα σου κάνουμε ένα μικρό reminder, γιατί ακόμη και τώρα, που βρισκόμαστε στη δεύτερη καραντίνα του 2020, μπορείς να απολαύσεις την εργένικη ζωή!

Ο ελέυθερος χρόνος που έχεις στα χέρια σου δεν είναι ασήμαντος, αλλά μπορείς να τον εμπλουτίσεις με διάφορες δραστηριότητες και να απολαύσεις την ελευθερία των επιλογών σου. Ακόμη, στο Zizel Hub, μπορείς να δεις tips και τρόπους, ώστε να μετατρέψεις το σπίτι σου σε spa ομορφιάς και χαλάρωσης για να χαρείς την ημέρα που είναι αφιερωμένη στους singles, ενώ παρακάτω υπάρχουν τρία πράγματα που κάθε single πρέπει να θυμάται:

Δούλεψε τον εσωτερικό σου κόσμο

Οι άνθρωποι που δεν είναι ερωτευμένοι έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο, σύμφωνα με ένα απόφθεγμα, και τι καλύτερο απ' το να εκμεταλλευτείς αυτόν ακριβώς τον χρόνο για να δουλέψεις με τον εαυτό σου. Ψυχοθεραπεία, διαλογισμός, διάβασμα, οτιδήποτε είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις πτυχές της προσωπικότητάς σου και επιπλέον δυνατότητες, τώρα είναι η ώρα να το δοκιμάσεις. Ο χρόνος που αφιερώνουμε στην προσωπική μας ανάπτυξη είναι άλλωστε η καλύτερη επένδυση! Με αυτόν τον τρόπο, θα νιώθεις γεμάτη και χωρίς απωθημένα, ενώ όταν προκύψει μια καινούργια γνωριμία δε θα διστάστεις καθόλου να αφεθείς.

Δώσε προσοχή στη ψυχική σου υγεία

Η πανδημία covid-19, τα περιοριστικά μέτρα και η παρατεταμένη παραμονή στο σπίτι έχουν επηρεάσει σημαντικά τις ζωές όλων και φυσικά των singles. Η εποχή που μπορούσες να βγεις ένα απλό ραντεβού θυμίζει μακρινή ανάμνηση στις ημέρες μας, και ως απόρροια αυτού ο κόσμος που ζει μόνος αισθάνεται κοινωνική απομόνωση και μοναξιά. Η ψυχική μας υγεία είναι πολύ σημαντική, γι' αυτό δώσε προσοχή στα σημάδια που μπορεί να μαρτυρούν ψυχολογικές δυσκολίες. Μίλησε στην οικογένεια και τους φίλους σου, ζήτα την βοήθεια κάποιου ειδικού και κάνε ό,τι σε ευχαριστεί προκειμένου να ξεδώσεις. Ακόμη και μια Μετακίνηση 6, για ένα περίπατο, μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην καλή μας ψυχολογία. Η ζωή μας, θα επανέλθει σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς, μην το βάζεις κάτω!

Φρόντισε & καλόμαθε τον εαυτό σου

Η σχέση που έχουμε με εμάς είναι η πιο σημαντική απ' όλες. Αν φροντίζουμε τον εαυτό μας και τον προσέχουμε καθημερινά, ακόμη και στην καραντίνα, με όλους τους τρόπους, τότε αισθανόμαστε μεγαλύτερη ισορροπία και ευεξία. Η εργένικη ζωή είναι μια άσκηση καλοπέρασης με τον εαυτό μας και γιατί να μην την εκμεταλλευτείς;

Στο Zizel γιορτάζουμε τη Singles Day, ως μία αφορμή να κάνεις δώρα από εσένα για εσένα. Βρες τα όλα εδώ και απόλαυσε κάθε στιγμή!

Zizel Hub

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout