Needless to say | It's Summer Time ;-)

Υπάρχει κάτι που ΔΕΝ πρέπει να ξεχνάς φέτος τον Μάρτιο!

Υπάρχει κάτι που ΔΕΝ πρέπει να ξεχνάς φέτος τον Μάρτιο!

Ο Μάρτιος χαρακτηρίζεται από μεγάλη καιρική αστάθεια, είναι κάπως στο μεταίχμιο του χειμώνα και της άνοιξης, κάτι που εκτός από πάσης φύσεως κρυολογήματα έχει μεγάλο αντίκτυπο και στην επιδερμίδα μας.

Συνήθως ο Μάρτιος δεν είναι τόσο ζεστός, αλλά έχει έντονη ηλιοφάνεια για αυτό υπάρχει κάτι που ΔΕΝ πρέπει να ξεχνάς για κανέναν λόγο: η αντηλιακή προστασία.

Οι δερματολόγοι το λένε δεκαετίες, οι εταιρείες καλλυντικών επίσης, και εμείς θα στο υπενθυμίσουμε ακόμα μια φορά. Ο ήλιος, παρότι μας προσφέρει βιταμίνη D, μας φτιάχνει τη διάθεση και λειτουργεί θετικά απέναντι στην λειτουργία του οργανισμού μας, ταυτόχρονα εκπέμπει βλαβερές ακτίνες που δεν κάνουν καθόλου, μα καθόλου καλό στο δέρμα. Αντίθετα, προκαλούν φωτογήρανση, το αφυδατώνουν, ενισχύουν την εμφάνιση ρυτίδων και πολλά ακόμα δυσάρεστα που δε θα τα αναφέρουμε.

Τι πρέπει να κάνεις; Να μη ξεχνάς σε κάθε πρωινή εξωτερική δραστηριότητα να φοράς αντηλιακή προσώπου, όλο το χρόνο, όχι μόνο το καλοκαίρι, και να την ανανεώνεις όσο συχνά χρειάζεται. Επιπλέον, αν είσαι σε εξωτερικό χώρο τις μεσημεριανές ώρες που ο ήλιος είναι ακόμα πιο έντονος θα σου προτείναμε να φορέσεις και ένα καπέλο για επιπλέον προστασία.

Εδώ μπορείς να βρεις αντηλιακά προσώπου που θα φροντίσουν την επιδερμίδα σου και θα την διατηρήσουν νέα και λαμπερή.

{Kεντρική Φωτογραφία Valeria Boltneva from Pexels}

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout