Needless to say | It's Summer Time ;-)

Η μεγάλη επιστροφή του κραγιόν στη ζωή μας!

Η μεγάλη επιστροφή του κραγιόν στη ζωή μας!

Η ζωή αρχίζει να θυμίζει κάτι από αυτά που ξέραμε στην προ-covid εποχή και τόσο πεθυμήσαμε!

Από τη Δευτέρα έληξε η απαγόρευση κυκλοφορίας, βάζοντας οριστικό τέλος στο lockdown, οι εμβολιασμοί προχωρούν, ενώ πλέον μπορούμε να μη φοράμε μάσκα προστασίας σε εξωτερικούς χώρους - όπου δεν υπάρχει συνωστισμός!

Αυτό σημαίνει, πως μπορούμε να φορέσουμε ξανά το λατρεμένο beauty προϊόν που τόσο στερηθήκαμε, λόγω της χρήσης μάσκας, τους προηγούμενους μήνες. Το κραγιόν!

Beauty is Life Lipstick


Ξέρουμε πως, όπως κι εμείς, έτσι κι εσύ, είσαι χαρούμενη καθώς χωρίς το κραγιόν, το lip gloss, το μολύβι ή το lip balm, το μακιγιάζ σού φαινόταν ελλιπές. Κι έχεις απόλυτο δίκιο αφού είναι εκείνο που τονίζει τα χείλη μας και ολοκληρώνει το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε!

Το κραγιόν, έχει μια τεράστια ιστορία που το συνοδεύει και ταξιδεύει στα βάθη των αιώνων, αφού σύμφωνα με ιστορικά στοιχεία οι πρώτες γυναίκες που φόρεσαν ένα είδος κραγιόν ήταν στην αρχαία Μεσοποταμία!

Αντικείμενο θηλυκότητας, ερωτισμού, σημείο αναφοράς στην pop κουλτούρα, έχει τραγουδηθεί κι έχει αγαπηθεί όσο λίγα beauty προϊόντα. Όχι άδικα, αφού ένα κραγιόν, σε όποιο χρώμα επιλέξουμε, αναδεικνύει το χαμόγελο μας και μάς φτιάχνει τη διάθεση!

Τώρα που μπορούμε να βγαίνουμε χωρίς μάσκα λοιπόν, θα φορέσουμε όλες τις αγαπημένες μας αποχρώσεις που μας έλειψαν τόσους μήνες! Κόκκινο, κοράλλι, φούξια, nude, όποιο κραγιόν ή άλλο αντίστοιχο προϊόν κι αν προτιμάς για τις καλοκαιρινές σου εξόδους μπορείς να το βρεις εδώ και να απογειώσεις κάθε σου εμφάνιση! Πέταξε τη μάσκα, φόρεσε το κραγιόν σου και χαμογέλασε!

Beauty is Life Sacara 28C Lipgloss

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout