Needless to say | It's Summer Time ;-)

Με αυτή τη σειρά θα προφυλάξεις τα μαλλιά σου από την ηλιακή ακτινοβολία

Με αυτή τη σειρά θα προφυλάξεις τα μαλλιά σου από την ηλιακή ακτινοβολία

Οι εξορμήσεις στην παραλία είναι όλο και περισσότερες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα μαλλιά μας να ταλαιπωρούνται από την θάλασσα και την έκθεση στον ήλιο.

Εκτός από την επιδερμίδα, που έχει ανάγκη για έξτρα περιποίηση τους θερινούς μήνες, αντίστοιχα και τα μαλλιά μας χρειάζονται επιπλέον φροντίδα - ειδικά αν είναι βαμμένα.

Το καλοκαίρι τα μαλλιά χάνουν την λάμψη τους, γίνονται θαμπά και άτονα. Το ολοκληρωμένο σύστημα Ιnvigo Sun που περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner και leave on spray είναι εκείνο που χρειάζονται τα μαλλιά σου για να είναι προστατευμένα από την ηλιακή ακτινοβολία.

Το σύστημα Invigo Sun, της Wella Professionals, θα προστατεύσει το χρώμα των μαλλιών σου από τις υπεριώδεις ακτίνες, ενώ ταυτόχρονα θα τα διατηρήσει υγιή και απαλά. Ανακάλυψε παρακάτω όλη τη σειρά Invigo Sun:

 

Wella Professionals Invigo Sun - UV Hair Color Protection Spray

Σπρέι προστασίας χρώματος ενάντια στις υπεριώδεις ακτίνες, υψηλής απόδοσης και χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα. Με σύνθεση SUN-Blend. Ανακινήστε καλά και ψεκάστε το ομοιόμορφα σε στεγνά ή νωπά μαλλιά πριν ή κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο. Μην το ξεβγάλετε.

 

Wella Professionals Invigo Sun - After Sun Cleansing Shampoo

Σαμπουάν καθαρισμού για μετά την έκθεση στον ήλιο. ΜΕ ΠΡΟΒΙΤΑΜΙΝΗ B5. Καθαρίζει απαλά τα μαλλιά μετά την έκθεση στην άμμο και το αλάτι της θάλασσας. Με σύνθεση SUN-Blend. Απλώστε το σε βρεγμένα μαλλιά και δημιουργήστε αφρό. Ξεβγάλτε καλά.

 

Wella Professionals Invigo Sun - After Sun Express Conditioner

Conditioner άμεσης δράσης για μετά την έκθεση στον ήλιο με ΠΡΟΒΙΤΑΜΙΝΗ B5. Βοηθά στη στιγμή, προσφέροντας ένα αποτέλεσμα πλήρους επανόρθωσης. Αφήνει τα μαλλιά ακα-ταμάχητα υγιή στην όψη και απαλά στο άγγιγμα. Με έλαιο βερίκοκου και σύνθεση SUN-Blend. Χρησιμοποιήστε το σε καθαρά, νωπά μαλλιά, απλώνοντας ομοιόμορφα. Ξεβγάλτε καλά.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout