Needless to say | It's Summer Time ;-)

Αυτές οι κρέμες χεριών θα φροντίσουν τα χέρια σου μέχρι να τελειώσει ο χειμώνας

Αυτές οι κρέμες χεριών θα φροντίσουν τα χέρια σου μέχρι να τελειώσει ο χειμώνας

Μπορεί οι τελευταίες ημέρες να είναι ηλιόλουστες όμως το κρύο και η υγρασία, ειδικά τις βραδινές ώρες, είναι αισθητά και έχουμε ακόμα δύο γεμάτους μήνες έως τις πρώτες ημέρες της άνοιξης!

Τα χέρια μας καθημερινά δεν περνάνε καλά αλλά αντίθετα υποφέρουν. Το πλύσιμο των πιάτων και οι υπόλοιπες δουλειές του σπιτιού, οι σακούλες από ψώνια, η χρήση υπολογιστή, τα σαπούνια χεριών και τα αντισηπτικά που χρησιμοποιούμε, καθώς διανύουμε την εποχή της γρίπης, συνδυαστικά με το κρύο, ταλαιπωρούν, ξηραίνουν και σε κάποιες περιπτώσεις προκαλούν έως και ξεφλούδισμα.

Αυτή την περίοδο τα χέρια σου έχουν τεράστια ανάγκη από φροντίδα, βαθιά ενυδάτωση και προστασία. Για αυτό παρακάτω σου έχουμε 5 ενυδατικές κρέμες χεριών, με εξαιρετικά συστατικά και υπέροχα αρώματα, σε συσκευασίες που μπορείς να ρίξεις στην τσάντα σου και να τις έχεις πάντοτε μαζί σου, στη βόλτα, το γυμναστήριο ή τη δουλειά.

Pâtisserie de Bain Sweet As Cherry Pie Hand Cream

Κρέμα χεριών πλούσια σε ενυδατική γλυκερίνη και απολαυστικό γλυκό άρωμα από κεράσια.Αν σας αρέσει να έχουν τα χέρια σας μεταξένια απαλή αίσθηση και γλυκιά μυρωδιά τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Οι κρέμες χεριών της Pâtisserie de Bain είναι πλούσιες σε ενυδατική γλυκερίνη για να κρατάτε τα χέρια σας σε άριστη κατάσταση με πρόσθετο απολαυστικό γλυκό άρωμα.

Dirty Works You Soft Touch Hand Cream

Η κρέμα χεριών της Dirty Works περιέχει αλλαντοϊνη που είναι γνωστή για τις επουλωτικές και καταπραϋντικές της ιδιότητες.Πρόκειται για ένα μοναδικό συστατικό για την επανόρθωση της ευαίσθητης, ερεθισμένης επιδερμίδας. Επίσης, περιέχει έλαιο jojoba και βούτυρο καριτέ για βαθιά ενυδάτωση. Η ιδανική κρέμα χεριών για όλο το χρόνο!

Juliette Armand - Hand Care Cream

Κρέμα ενυδάτωσης, προστασίας και τροφής της επιδερμίδας των χεριών. Επαναφέρει άμεσα την υδατική ισορροπία της επιδερμίδας ενώ παράλληλα τη θρέφει και την προστατεύει από ξηροδερμία και ερεθισμούς.

CND - Sugar Vanilla Lotion

Ελαφριά λοσιόν χεριών και σώματος, για άμεση ενυδάτωση.

Saryna KEY Hand Butter

Το βούτυρο χεριών Saryna key είναι εμπλουτισμένο με shea butter. Περιποιείται και μαλακώνει το δέρμα ενώ παράλληλα παρέχει στα χέρια όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για να δείχνουν τέλεια, γεμάτα υγεία. Ένα προϊόν πλούσιο σε βιταμίνη Ε, αμινοξέα και πρωτεΐνες ώστε να επιδιορθώνει και να ενυδατώνει βαθιά. Τα συστατικά του καταπραΰνουν, αποκαθιστούν και ανανεώνουν το δέρμα και τα νύχια έτσι ώστε η εμφάνισή των χεριών να αποκτά νεανική γεμάτη λάμψη εμφάνιση. Απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει υπολείμματα.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout