Needless to say | It's Summer Time ;-)

Εκτός από τη μάσκα προστασίας μην ξεχνάς και τη μάσκα μαλλιών

Εκτός από τη μάσκα προστασίας μην ξεχνάς και τη μάσκα μαλλιών

Όπως σίγουρα γνωρίζεις τα μαλλιά έχουν τις δικές τους ανάγκες και χρειάζονται εξειδικευμένη φροντίδα και προϊόντα που να απευθύνονται σε αυτές τις ανάγκες.

Ανάλογα με τον τύπο τρίχας που διαθέτεις τα μαλλιά, μπορεί να έχουν λιπαρότητα, να σπάνε, να φριζάρουν, να χάνουν εύκολα την λάμψη τους ή να είναι άτονα. Όπως καταλαβαίνεις τα θέματα της τρίχας και οι συνδυασμοί τους είναι αρκετοί!

Τα προβλήματα αυτά τα εντείνουν το διαρκές styling, οι αλλαγές του καιρού, ο ιδρώτας και οι ρύποι του περιβάλλοντος.

Όποια όμως και αν είναι η ανάγκη που έχουν τα μαλλιά σου, σίγουρα υπάρχει η αντίστοιχη μάσκα που μπορεί να εφαρμόσεις και να δεις αμέσως αισθητή διαφορά.

Οι μάσκες μαλλιών είναι ουσιαστικά εντατικές θεραπείες που θρέφουν και ενυδατώνουν την τρίχα, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζουν τις φθορές και τα προβλήματα που μπορεί να έχει.

Πριν χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε μάσκα να θυμάσαι πως ανάμεσα στις εφαρμογές της μάσκας, πρέπει να μην παραλείπεις το conditioner μαλλιών - ειδικά αν έχεις πολύ λεπτή τρίχα.

Η μάσκα πρέπει να εφαρμόζεται στις άκρες και στα μήκη των μαλλιών και όχι στη ρίζα, γιατί αυτό θα σου προκαλέσει λιπαρότητα.

Τέλος, όπως και με τις μάσκες προσώπου, δεν πρέπει να το παρακάνεις με τις μάσκες μαλλιών, 1-2 φορές την εβδομάδα είναι αρκετές για να ενδυναμώσεις τα μαλλιά σου.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout