Needless to say | It's Summer Time ;-)

Άσε το άρωμα και φόρεσε μια μυρωδάτη κρέμα σώματος!

Άσε το άρωμα και φόρεσε μια μυρωδάτη κρέμα σώματος!

Μάνγκο, καρύδα, ροδάκινο και πεπόνι! Όταν έρχεται η ώρα να διαλέξουμε λοσιόν ή κρέμα σώματος τα αρώματα είναι πολλά, εντυπωσιακά και μας ξεμυαλίζουν!

Η κρέμα σώματος είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα μας προϊόντα περιποίησης καθώς, λόγω της σύνθεσής της, διατηρεί την επιδερμίδα απαλή κι ενυδατωμένη όλο το χρόνο.

Όμως, ειδικά το καλοκαίρι, που κάνουμε συνέχεια μπάνια, ιδρώνουμε διαρκώς και είμαστε εκτεθειμένοι στον ήλιο το δέρμα χρειάζεται αυτή τη μοναδική ενυδάτωση που προσφέρει η κρέμα σώματος.

Επιπλέον, τους ζεστούς μήνες θέλουμε να μοσχοβολάμε και να αισθανόμαστε διαρκώς μια αίσθηση δροσιάς, κάτι που τον φετινό Αύγουστο, με τις τόσο υψηλές θερμοκρασίες, είναι επιτακτικό - αν όχι αναγκαίο.

Οι κρέμες σώματος, εκτός από θρεπτικά συστατικά, έχουν εθιστικά αρώματα, φρούτων και λουλουδιών, συχνά έχουν εξωτικό touch και σε κάνουν να νιώθεις πως βρίσκεσαι διαρκώς στην παραλία.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα δροσερό ντουζ για να είσαι καθαρή και πλήρως ανανεωμένη και κατόπιν να απλώσεις την κρέμα σώματος της επιλογής σου. Η κρέμα θα σου χαρίσει βαθιά ενυδάτωση, θα διατηρήσει το δέρμα προστατευμένο και εσένα δροσερή.

Μάλιστα, αν το άρωμα που θα διαλέξεις είναι αρκετά έντονο μπορείς να παραλείψεις την κολόνια και να αρκεστείς μόνο στην ενυδατική. Τι περιμένεις; Ρίξε μια ματιά εδώ και διάλεξε την κρέμα σώματος που σου ταιριάζει και θα δώσει άρωμα στον Αύγουστό σου.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout