Needless to say | It's Summer Time ;-)

Ξέρουμε τι θα εχεις φέτος το καλοκαίρι μαζί σου σε κάθε βόλτα και δραστηριότητα

Ξέρουμε τι θα εχεις φέτος το καλοκαίρι μαζί σου σε κάθε βόλτα και δραστηριότητα

Η καραντίνα έληξε, το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο και μπορούμε πια να κάνουμε βόλτες με φίλους - τηρώντας πάντοτε τις απαραίτητες αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας.

Σε κάθε έξοδο από το σπίτι χρειάζεται να κουβαλάμε μαζί μας ένα σωρό πράγματα, όπως καλλυντικά, αντηλιακό, γυαλιά ηλίου και τόσα ακόμα απαραίτητα. Αν προσθέσεις σε αυτά και τα αντισηπτικά, μάσκες και γάντια, που έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, μπορείς να καταλάβεις πως χρειάζεσαι τσαντάκι μαζί σου σε κάθε βόλτα. Όμως, θες ένα τσαντάκι που εκτός από χρηστικό θα είναι και ξεχωριστό - συλλεκτικό.

Τι καλύτερο λοιπόν από το να επιλέξεις ένα από τα καινούργια BLEECKER & LOVE!

Ξέρουμε πως, όπως και εμείς, αγαπάς τα BLEECKER & LOVE γιατί έχουν υπέροχα σχέδια που σου φτιάχνουν αμέσως την διάθεση, μπορείς να τα έχεις μαζί σου όλες τις ώρες της ημέρας και είναι πολύ πρακτικά.

Τα BLEECKER & LOVE είναι ένας κόσμος γεμάτος φαντασία, παιχνίδι και περιπέτεια. Από τα γαλαζοπράσινα νερά των ελληνικών νησιών, μέχρι τους πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης, κάθε βήμα εμπλουτίζεται με χρώμα και στυλ.

Είτε μιλάμε για την κλασική πλέον «Bleecker Bag», είτε για τα weekend bags, κάθε σχέδιο των BLEECKER & LOVE ξεχωρίζει για την μοναδικότητά του, που δεν συναντάς σε άλλες τσάντες.

Φέτος, τα BLEECKER & LOVE, συμπληρώνουν 10 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και το γιορτάζουν με την καλοκαιρινή συλλογή τους, που είναι γεμάτη συναρπαστικά σχέδια, χρώματα και υφές για να βρεις εκείνη που ταιριάζει στα δικά σου γούστα και να γιορτάσεις την φωτεινή πλευρά της ζωής! Βρες όλα τα καινούργια και προηγούμενα σχέδια BLEECKER & LOVE εδώ και βάλε φαντασία στο καλοκαίρι σου!

Κεντρική φωτογραφία Riccardo Bresciani, Pexels
Εσωτερική φωτογραφία BLEECKER & LOVE

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout