Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Πέντε beauty resolutions που πρέπει να διατηρήσεις τη νέα χρονιά

Πέντε beauty resolutions που πρέπει να διατηρήσεις τη νέα χρονιά

Με την έναρξη κάθε νέας χρονιάς θέτουμε στόχους που πολλές φορές κυνηγάμε πραγματικά, όπως π.χ. να ελαττώσουμε τη σοκολάτα, ή κάποιους όχι τόσο ρεαλιστικούς όπως το να πηγαίνουμε πιο συχνά γυμναστική.

Σε ό,τι αφορά την beauty ρουτίνα μας υπάρχουν στόχοι εύκολοι, άκρως ρεαλιστικοί, που μπορείς να συντηρήσεις χωρίς κόπο όλη την χρονιά και στους έχουμε συγκεντρώσει όλους μαζί παρακάτω.

1. Μη ξεχνάς το αντηλιακό

Οι δερματολόγοι το λένε συνέχεια και εμείς στο επαναλαμβάνουμε. Το αντηλιακό προσώπου δεν πρέπει να το φοράς μόνο το καλοκαίρι. Ο ήλιος παρότι είναι απαραίτητος για τον άνθρωπο, έχει βλαβερές ακτίνες που δεν σου κάνουν καθόλου, μα καθόλου καλό. Τους χειμερινούς μήνες μη ξεχνάς πριν το make up σου να φορέσεις αντηλιακό και από την άνοιξη και μετά μη βγαίνεις ΠΟΤΕ από το σπίτι χωρίς να θωρακίσεις την επιδερμίδα σου απέναντι στον ήλιο.

2. Ξέβγαλε το μακιγιάζ σου

Θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν έχεις αυτή την κάκιστη συνήθεια να ξαπλώνεις με το μακιγιάζ στο πρόσωπο. Σε περίπτωση που το κάνεις, είμαστε εδώ να σε ενημερώσουμε πως αν κοιμάσαι βαμμένη δυσκολεύεις την επιδερμίδα σου να ξεκουραστεί και να αναπλαστεί, φράζεις τους πόρους της και επιτρέπεις στα βακτήρια να κάνουν κανονικό πάρτι στο πρόσωπο σου. Για δες εδώ!

3. Serum to the rescue

Τα serum ήρθαν για να μείνουν και να αλλάξουν για πάντα το beauty game μας! Τα serum ή οροί είναι «μαγικά» προϊόντα που θρέφουν βαθιά την επιδερμίδα, της προσφέρουν λάμψη και έξτρα δόση φροντίδας. Βρες εκείνο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου και μη το παραλείπεις ούτε μία ημέρα.

4. Καθάρισε τα σύνεργα περιποίησης σου

Σφουγγάρια, βουρτσάκια, χτένες, ψαλίδια και ό,τι άλλο συντελεί στο να είσαι κάθε μέρα η καλύτερη version του εαυτού σου, χρειάζονται που και που καθαριότητα. Δεν θα σε κρίνουμε αν το ξεχνάς, αλλά προσπάθησε μια φορά στο τόσο να αφιερώνεις λίγο χρόνο να καθαρίσεις τα εργαλεία σου, τα οποία, όπως όλα τα αντικείμενα, συσσωρεύουν σκόνη και βακτήρια.

5. Προβιοτικά και πρεβιοτικά

Το δέρμα μας είναι υγιές όταν το μικροβίωμά του (η μικροχλωρίδα του δηλαδή) είναι σε ισορροπία, δηλαδή διαθέτει την σωστή αναλογία ευεργετικών και βλαβερών βακτηρίων. Τα προβιοτικά και τα πρεβιοτικά, που βρίσκουμε μέσα σε αγαπημένα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας μας, φροντίζουν να διατηρείται αυτή η ισορροπία και το δέρμα μας υγιές! Φέτος λοιπόν «τάισε» την επιδερμίδα σου και δες την να λάμπει όπως ποτέ πριν.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout