Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Argan Oil: Ο «ρευστός χρυσός» που δεν πρέπει να λείπει...

Argan Oil: Ο «ρευστός χρυσός» που δεν πρέπει να λείπει...

To Argan Oil χαρακτηρίζεται συχνά ως «ρευστός χρυσός» και όχι άδικα, αφού θρέφει την επιδερμίδα, τα νύχια και τα μαλλιά, είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και λιπαρά οξέα, ενώ βοηθάει σημαντικά στην μείωση των ραγάδων και προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου.

Tι είναι το argan oil;

Το argan oil (λάδι αργκάν) παράγεται από τους καρπούς των αργκανόδεντρων (υπάρχουν κυρίως στο Μαρόκο) και χρησιμοποιείται, σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς, από αρχαιοτάτων χρόνων για τη θεραπεία παθήσεων όπως η ξηροδερμία, η ακμή, οι ρυτίδες, ο πόνος στις αρθρώσεις και οι ραγάδες.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του;

Το argan oil περιέχει αντιοξειδωτικά, βιταμίνη E, λιπαρά οξέα Ω-3 και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στην επιδερμίδα, τα νύχια και στα μαλλιά σου.

Πως να το χρησιμοποιήσεις στα μαλλιά σου;

Tο argan oil, είναι ιδανικό για τα κατσαρά μαλλιά που φριζάρουν, ενώ παράλληλα προσφέρει πλήρη ενυδάτωση και ασύγκριτη λάμψη στην τρίχα.

Που μπορείς να το βρεις:

CHI Argan Oil

H σειρά CHI Argan Oil, χαρίζει ενυδάτωση και αναζωογόνηση των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών. Με ελαφριά φόρμουλα που περιέχει Argan Oil, Moringa Oil, Βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά. Ενυδατώνει, θρέφει, αναζωογονεί και χαρίζει απίστευτη λάμψη στα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει.

Charme d'Orient Shea Butters with Argan Oil

Υψηλής ποιότητας βούτυρο Karite, εμπλουτισμένο με έλαιο Argan. 98.5% φυσικό προϊόν. Είναι ένα τέλειο προϊόν για το πρόσωπο , σώμα και μαλλιά. Ενυδατώνει, θρέφει, προστατεύει, αναπλάθει και αναζωογονεί τα ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα και μαλλιά.

Redken - All Soft Argan 6-Oil

Λάδι που ενυδατώνει, ανανεώνει και αναζωογονεί τα μαλλιά. Προσφέρει βελούδινη απαλότητα αφού λειαίνει την επιφάνεια της τρίχας. Χαρίζει στα μαλλιά λαμπερή και υγιή εμφάνιση και δεν τα βαραίνει. Πρόκειται για την πιο πολυτελή και ευέλικτη φόρμουλα που ανέπτυξε ποτέ η Redken καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε βρεγμένα όσο και σε στεγνά μαλλιά.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout