Needless to say | It's Summer Time ;-)

Τα φανταστικά AHAVA έφτασαν στο Zizel και ήρθε η ώρα να τα ανακαλύψεις

Τα φανταστικά AHAVA έφτασαν στο Zizel και ήρθε η ώρα να τα ανακαλύψεις

Η Άνοιξη είναι η στιγμή που η φύση παίρνει ζωή, μετά τους ήσυχους και πιο ήρεμους χειμερινούς μήνες, είναι η εποχή της ανανέωσης και αποτελεί την ιδανική χρονική περίοδο για καινούργιες προσθήκες στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης και μάλιστα με φυσικό τρόπο!

H επιδερμίδα δέχεται διαρκώς δεκάδες επιθέσεις από τους ρύπους του περιβάλλοντος, τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου, τις ελεύθερες ρίζες, ενώ ταυτόχρονα έχει να αντιμετωπίσει τη φυσική γήρανση!

Επιπλέον, η ταλαιπωρία από τη συνεχόμενη χρήση της μάσκας, οι διατροφικές μας συνήθειες και η ρουτίνα του ύπνου, επηρεάζουν την υγεία και την όψη της επιδερμίδας και συχνά την κάνουν να φαίνεται θαμπή και κουρασμένη.

Όπως καταλαβαίνεις, η υγιής επιδερμίδα δεν είναι εύκολη υπόθεση και χρειάζεσαι ισχυρούς συμμάχους, που συνδυάζουν τα καλύτερα φυσικά συστατικά με τη σύγχρονη τεχνολογία και επιστήμη!

Πιθανόν να το πήρε ήδη το μάτι σου στα social media του Zizel ή στην κατηγορία νέες παραλαβές, αλλά ακόμα και στην περίπτωση που δεν το είδες, τα υπέροχα, φυσικά προϊόντα AHAVA βρίσκονται πλέον στο Zizel και είμαστε πολύ χαρούμενοι!

Όπως ξέρεις, στο Zizel, στηρίζουμε την επιστήμη και τα φυσικά προϊόντα, καθώς και στις εταιρείες που σέβονται το περιβάλλον και η AHAVA, o απόλυτος leader των καλλυντικών της Νεκράς Θάλασσας, διατηρεί την ισορροπία μεταξύ φύσης και επιστήμης, χαρίζοντας μας μοναδικά προϊόντα!

AHAVA σημαίνει αγάπη!
Αγάπη για τη φύση, αγάπη για το δέρμα
και αγάπη για όλους εκείνους τους θησαυρούς της φύσης,
που βοηθάνε την επιδερμίδα μας να παραμείνει υγιής και νέα!

Για την AHAVA όλα ξεκίνησαν με μία ομάδα αφοσιωμένη στη μελέτη, την προστασία και την εξύμνηση των θαυμάτων της φύσης. Τοποθετημένη στο σύγχρονο Ισραήλ, η περιοχή της Νεκράς Θάλασσας είναι πλούσια σε πρώτες ύλες. Οι επιστήμονες προσπάθησαν να κατανοήσουν σε βάθος τον τρόπο με τον οποίο τα μεταλλικά στοιχεία και τα φυτικά συστατικά μπορούν να βοηθήσουν και να βελτιώσουν το δέρμα, ιδρύοντας την AHAVA το 1988.

Η μελέτη για τη φύση, το δέρμα και τους ανθρώπους οδήγησε στην ανάπτυξη του AHAVA's Osmoter™, του ορυκτού καταλύτη της AHAVA, που έχει εφαρμογή σε κάθε φόρμουλα της AHAVA. Αξιοποιώντας τα πιο δυναμικά στοιχεία της Νεκράς Θάλασσας, αυτό το επιστημονικά ισορροπημένο μίγμα ορυκτών προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση στο δέρμα.

Το Osmoter ™ της AHAVA αντλεί υγρασία και θρεπτικά συστατικά από τα βάθη του δέρματος στα εξωτερικά του στρώματα, όπου το χρειάζεται και περισσότερο. Με αυτό τον τρόπο τα προϊόντα AHAVA ενεργοποιούν το δέρμα από μέσα.

Το τρίπτυχο χωρίς πρόσθετα, χωρίς περιττά, χωρίς απάτες, δείχνει τη βαθιά σύνδεση που υπάρχει με τη Γη και επηρεάζει κάθε απόφαση της AHAVA. Κατά συνέπεια, οι επιστήμονες της αγαπημένης εταιρείας προσπαθούν να επηρεάσουν ελάχιστα το περιβάλλον καθώς δημιουργούν τις δικές τους φόρμουλες.

Όλα τα προϊόντα AHAVA είναι vegan, στις φόρμουλές τους δεν υπάρχουν parabens, υποβάλλονται σε αυστηρούς υποαλλεργικούς ελέγχους και είναι εγκεκριμένα για το ευαίσθητο δέρμα. Επιπλέον, δεν περιέχουν GMOs και αμφισβητούμενες ενώσεις, όπως τα νατριούχο λαουρυλοθειικό (SLS), φθαλικά και Triclosan.

Φόρμουλες που στηρίζονται σε φυσικά υλικά. Συστατικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για αιώνες. Καινοτομία που τιμά την παράδοση! Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα AHAVA στο Zizel.

Η δική μας πρόταση:

AHAVA pRETINOL™ Collection

Νέα συλλογή σχεδιασμένη από το αποκλειστικό σύμπλεγμα pRETINOL™, μια φυσική και ασφαλής ρετινόλη για το δέρμα. Δρα στη μείωση των ρυτίδων και στην ομαλότερη επιφάνεια του δέρματος & χρησιμοποιεί τα φύκια Dunaliela Salina και την πλούσια β-καροτένη της, ως φυσική πηγή ρετινόλης για δράση στα σημάδια της γήρανσης.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout