Needless to say | It's Summer Time ;-)

SteamPod 2

SteamPod 2

Μετά την επιτυχία του αρχικού Steampod , η L' Oreal Professionnel κυκλοφόρησε την νεότερη γενιά: Το Steampod 2.0 . Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό από υψηλή πίεση ατμού και τεχνολογία προ - κερατίνης, το Steampod 2.0 είναι ένα σίδερο ισιώματος που δαμάζει τα ατίθασα μαλλιά, ενώ τα προστατεύει και από τη θερμική βλάβη. Είτε θέλετε ίσια - μεταξένια μαλλιά ή υπέροχα κυματιστά μαλλιά, αυτό είναι το ένα και μοναδικό εργαλείο ομορφιάς

Πως λειτουργεί;

Το Steampod 2 ισιώνει τα μαλλιά με το συνδυασμό ανοδιωμένων θερμών πλακών & εστιασμένο ατμό υψηλής πίεσης για να ενυδατώσει βαθιά την τρίχα προσφέροντας ένα κομψό, επαγγελματικό φινίρισμα που μπορεί να διαρκέσει έως και 3 ημέρες. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, το Steampod 2.0 μπορεί να συνδυαστεί με τις ειδικά σχεδιασμένες κρέμες λείανσης που περιέχουν προκερατίνη και κατιονικά πολυμερή για βέλτιστη προστασία.

Σε τι διαφέρει από το προηγούμενο;

- Στο Steampod 2, ο σχεδιασμός έχει βελτιωθεί με ένα νέο κομψότερο σχήμα και συμπαγή λαβή για ευκολότερο χειρισμό.
- Η δεξαμενή νερού (60ml) διαθέτει πλέον ένα ενσωματωμένο σύστημα αφαλάτωσης για καθαρό ατμό και σούπερ λαμπερά μαλλιά.
- Με ανοδιωμένες πλάκες και επιπλέον ρυθμίσεις θερμοκρασίας που μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 140 ° C έως 210 ° C ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας .
- Το ενσωματωμένο εξάρτημα χτένας βοηθά να ξεμπερδεύει και να απλώνει τα μαλλιά ομοιόμορφα πάνω στις πλάκες επιτυγχάνοντας μέχρι & 50% ταχύτερο και ευκολότερο ίσιωμα .

Πως το θα το χρησιμοποιήσετε;

Το Steampod 2.0 είναι πανεύκολο στη χρήση. Λούστε τα μαλλιά σας και σκουπίστε τα με μία πετσέτα. Στη συνέχεια εφαρμόστε σε όλα τα μαλλιά την κρέμα λείανσης. Εάν τα μαλλιά σας έχουν ανάγκη από επιπλέον λείανση , εφαρμόστε και το Serum στις άκρες. Στεγνώνετε τα μαλλιά και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το Steampod 2.0 για να τα φορμάρετε, όπως ακριβώς θα κάνατε με ένα κανονικό ίσιωμα.

Είναι στο χέρι σας να δημιουργήσετε μια ατελείωτη ποικιλία από υπέροχα looks! Αποκτήστε το νέο SteamPod 2 σήμερα κιόλας με 4 άτοκες δόσεις, αποκλειστικά από το Zizel.gr!



© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout