Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Το καλοκαίρι πλησιάζει μην ξεχνάς να ενυδατώνεσαι!

Το καλοκαίρι πλησιάζει μην ξεχνάς να ενυδατώνεσαι!

Ο Μάιος ξεκίνησε δυναμικά με πολύ υψηλές, για την εποχή, θερμοκρασίες και μας έδωσε μια πρώτη γεύση του καλοκαιριού που έρχεται!

Το σώμα μας έχει διαφορετικές ανάγκες κάθε εποχή του χρόνου και έτσι τώρα που πιάνουν οι πρώτες ζέστες, το σώμα χρειάζεται να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, κάτι που δημιουργεί επιπλέον εφίδρωση!

Παρότι ο ιδρώτας, έχει σημαντικά οφέλη για τον οργανισμό μας, όπως η απώλεια τοξινών, ταυτόχρονα εξαιτίας του ο οργανισμός αφυδατώνεται και γι' αυτό δεν πρέπει να ξεχνάς να πίνεις άφθονο νερό καθημερινά.

Το νερό είναι πολύ σημαντικό για τον ανθρώπινο οργανισμό, αφού βοηθάει να εκτελούνται όλες οι εσωτερικές διεργασίες, προλαμβάνει φλεγμονές και διατηρεί την επιδερμίδα διαρκώς ενυδατωμένη! Όπως έχουμε τονίσει και σε παλαιότερα post, όσες κρέμες και αν χρησιμοποιήσεις, αν δεν πίνεις αρκετό νερό αυτό αποτυπώνεται στην όψη και στην υφή του δέρματος.

Φυσικά κάθε οργανισμός και κάθε άνθρωπος, ανάλογα με την ηλικία και διάφορους άλλους παράγοντες, έχει διαφορετικές ανάγκες σε νερό όμως η γενική οδηγία μιλάει για τουλάχιστον 8 ποτήρια ημερησίως προκειμένου να παραμένει επαρκώς ενυδατωμένο το σώμα!

Μάλιστα έχουμε να σου προτείνουμε έναν πολύ stylish και eco-friendly τρόπο να πίνεις νερό! Στο Zizel, μπορείς να βρεις επαναχρησιμοποιούμενα μπουκάλια νερού, που μπορείς να τα έχεις πάντοτε στην τσάντα σου - κάτι που είναι πολύ βολικό τώρα που σιγά σιγά επιστρέφουμε στις συνηθισμένες δραστηριότητές μας - ώστε να μην παραλείπεις καμία ώρα της ημέρας να ενυδατώνεσαι!

Τα πλαστικά μπουκάλια μιας χρήσης μολύνουν το περιβάλλον και αποτελούν έναν ασύμφορο τρόπο να καταναλώνουμε νερό, αφού για την παραγωγή κάθε πλαστικού μπουκαλιού απαιτείται ενέργεια και πόροι για ένα προϊόν που καταλήγει πολύ σύντομα στα σκουπίδια, ενώ αν αγοράζουμε διαρκώς νερό σε μπουκάλι μιας χρήσης κοστίζει και στην τσέπη μας.

Με το δικό σου μπουκάλι πολλών χρήσεων, εξοικονομείς χρήματα, προστατεύεις το περιβάλλον και δε θα μένεις ποτέ αφυδατωμένη! Επιπλέον, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στα δεκάδες υπέροχα σχέδια που μπορείς να βρεις στο Zizel και να δώσεις στιλ σε κάθε στιγμή της ημέρας!

Tip: Μπορείς μέσα στο μπουκάλι της επιλογής σου να προσθέσεις φέτες λεμόνι, φράουλα, καρύδα ή όποιο άλλο φρούτο και λαχανικό προτιμάς ώστε να δώσεις άρωμα, γεύση και επιπλέον βιταμίνες στο νερό που καταναλώνεις!

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout