Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Πώς να είσαι σωστά ενυδατωμένη όλο το καλοκαίρι

Πώς να είσαι σωστά ενυδατωμένη όλο το καλοκαίρι

Το πιο βασικό tip για την υγεία του οργανισμού μας και της επιδερμίδας μας είναι η σωστή ενυδάτωση. Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες η σύσταση των ειδικών μιλάει για λήψη τουλάχιστον 8-9 ποτηριών νερού ημερησίως, και αυτό γιατί το νερό βοηθάει το ανθρώπινο σώμα να λειτουργεί απερίσπαστα, να εκτελεί τις ζωτικές λειτουργίες του και να αποτοξινώνεται φυσικά.

Παράλληλα, όσες έρευνες έχουν γίνει δείχνουν πως η κατανάλωση νερού, εκτός από την υγεία, συμβάλει στην διατήρηση μιας υγιούς και λαμπερής επιδερμίδας. Οι ίδιες έρευνες έχουν δείξει πως το νερό μπορεί να επιδράσει μέχρι και στην πυκνότητα της επιδερμίδας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που δημοσίευσε η «International Journal of Cosmetic Science» 9,5 ποτήρια νερό την ημέρα αρκούν για να κάνουν την διαφορά. Συνδυαστικά με σωστή διατροφή, γυμναστική και ρουτίνα περιποίησης, τόσο ο οργανισμός όσο και η επιδερμίδα μπορούν να παραμείνουν υγιείς και θωρακισμένοι, από τις εξωτερικές επιθέσεις που δέχονται καθημερινά και να διατηρήσουν τη νεότητά τους στο πέρασμα του χρόνου.

Τους θερινούς μήνες, η επιδερμίδα ταλαιπωρείται, αφού οι υψηλές θερμοκρασίες, η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, το αλάτι της θάλασσας, οι παγωμένοι καφέδες και τα αλκοολούχα ποτά, αφυδατώνουν οργανισμό και επιδερμίδα.

Ο αφυδατωμένος οργανισμός δυσκολεύεται να λειτουργήσει -κάτι που ενδέχεται να σου προκαλεί πονοκεφάλους- ενώ η αφυδατωμένη επιδερμίδα γίνεται θαμπή, ξηρή και μπορεί να αποκτήσει σπασίματα και λεπτές γραμμές.

Όσο και αν φροντίζεις την επιδερμίδα σου, αν δεν καταναλώνεις αρκετό νερό ημερησίως θα παραμένει αφυδατωμένη και έχουμε να σου προτείνουμε έναν stylish τρόπο για να καταναλώνεις δροσερό νερό κάθε στιγμή της ημέρας. Τα μπουκάλια Εqua.

Τα ιδιαίτερα μπουκάλια Equa, είναι κατάλληλα για να σε συνοδεύσουν σε κάθε δραστηριότητα, από το γραφείο ή τις δουλειές στην πόλη, μέχρι την γυμναστική και την παραλία, ενώ τα μοναδικά τους σχέδια θα κάνουν κάθε εμφάνιση σου ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Επιπλέον, αν δεν θες να χρησιμοποιείς πλαστικά μπουκάλια μιας χρήσης, που επιβαρύνουν σημαντικά το οικοσύστημα, τa παγούρια της Equa, είναι η ιδανική επιλογή, καθώς προέρχονται από βιώσιμα υλικά, η παραγωγή τους γίνεται με eco-friendly διαδικασίες και μέσω της χρήσης τους προστατεύεις το περιβάλλον.

Ανακάλυψέ τα στο Zizel, βρες εκείνο που ταιριάζει στο δικό σου στιλ και μείνε σωστά ενυδατωμένη όλο το καλοκαίρι!

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout