Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Overnight masks: Έτσι θα ξυπνάς το πρωί λαμπερή!

Overnight masks: Έτσι θα ξυπνάς το πρωί λαμπερή!

Ο ύπνος, πέρα από απαραίτητη ανάγκη για τον άνθρωπο, αποτελεί και μία απολαυστική διαδικασία, που ξεκουράζει το σώμα και το πνεύμα μας, έχει πολλές θετικές επιπτώσεις στην επιδερμίδα μας.

Κατά τη διάρκεια του ύπνου, το δέρμα αντιμετωπίζει φλεγμονές, παράγει κολλαγόνο, αναπλάθει τα κύτταρά του και επουλώνεται. Ταυτόχρονα, ενισχύεται η κυκλοφορία του αίματος που διατηρεί φρέσκο το πρόσωπο. Πολλές μελέτες και έρευνες, έχουν καταδείξει τη σύνδεση ανάμεσα στην υγεία του πνεύματος, σώματος και του δέρματος, με τον καλό ύπνο.

Αν δε ο καθημερινός ύπνος συνδυαστεί με τα κατάλληλα προϊόντα τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Στα πλαίσια της καθημερινής φροντίδας μας, το βράδυ φοράμε ενυδατική κρέμα νύχτας ή serum, όμως πώς θα σου φαινόταν να ξυπνούσες το πρωί με λαμπερό και ανανεωμένο πρόσωπο απλώς φορώντας μια μάσκα πριν πας για ύπνο;

Οι overnight masks, είναι ένα από τα τελευταία beauty trends, που κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος, αφού είναι πραγματικά πολύ εύκολες στη χρήση και χαρίζουν πολύ δυνατά αποτελέσματα.

Σίγουρα έχεις δει σε κάποιο προϊόν την ένδειξη sleeping mask, overnight mask ή και leave-on mask, αλλά ενδεχομένως να μην ξέρεις τι ακριβώς είναι και είμαστε εδώ να σου τα εξηγήσουμε όλα.

Οι overnight masks, είναι μάσκες προσώπου που εφαρμόζεις πολύ εύκολα στο πρόσωπο αφού έχεις ολοκληρώσει τη βραδινή σου περιποίηση, δηλαδή αφού έχεις αφαιρέσει το μακιγιάζ και έχεις καθαρίσει σωστά το δέρμα σου.

Αυτό που κάνει τη διαδικασία πανεύκολη είναι πως δεν χρειάζεται να περιμένεις να δράσει η μάσκα ή να την ξεβγάλεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απλώσεις τη μάσκα στο πρόσωπό σου και απλώς να ξαπλώσεις. Η μάσκα θα κάνει τα υπόλοιπα όσο εσύ ξεκουράζεσαι! Τέλειο;

Οι μάσκες νύχτας, αποτελούνται από ειδικές συνθέσεις, θωρακίζουν την υγρασία στην επιδερμίδα και εισχωρούν βαθιά στο δέρμα, χαρίζοντας θρέψη και λάμψη με τα συστατικά που περιέχουν. Ταυτόχρονα, όσο εσύ κοιμάσαι, προστατεύουν την επιδερμίδα από τη σκόνη και ενισχύουν τη διαδικασία ανάπλασης του δέρματος.

Ανάλογα με τα συστατικά και τη σύνθεσή τους, οι overnight masks, μπορεί να προσφέρουν αποτοξίνωση, αντιγηραντική δράση, ανάπλαση και ενυδάτωση στην επιδερμίδα, όσο εσύ κοιμάσαι, και με αυτό τον τρόπο το πρωί θα δεις πόσο λαμπερό και φρέσκο θα είναι το πρόσωπό σου!

Η overnight mask είναι ένα πολύ απλό βήμα που μπορείς να προσθέσεις στην beauty ρουτίνα σου -μία με δύο φορές την εβδομάδα αρκούν ή όποτε νιώθεις το δέρμα σου ξηρό και θαμπό- και σίγουρα θα σε αποζημιώσει.

Τι να προσέξεις: Παρότι τα στοιχεία που περιέχουν οι μάσκες νύχτας δεν προκαλούν ερεθισμούς, αν το δέρμα σου είναι ευαίσθητο ή έχει κάποια πάθηση, ρώτησε το δερματολόγο σου, πριν εφαρμόσεις μάσκα καθώς θα την αφήσεις στο δέρμα σου όλο το βραδύ.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout