Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Έχουμε το μυστικό για πιο ποιοτικό ύπνο!

Έχουμε το μυστικό για πιο ποιοτικό ύπνο!

Ο ύπνος είναι μια βασική λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, κατά την οποία ξεκουράζεται το σώμα, το μυαλό, η καρδιά και το πνεύμα μας. Κατά τη διάρκεια της νύχτας το δέρμα αποβάλει τοξίνες, νεκρά κύτταρα και αναπλάθεται.

Παρότι τα παραπάνω είναι λίγο-πολύ γνωστά, ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων δεν απολαμβάνει ποιοτικό ύπνο με αρνητικά αποτελέσματα για την υγεία του.

Η κακή διατροφή, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, οι οθόνες και το τσιγάρο στο υπνοδωμάτιο είναι μερικές μόνο από τις κακές συνήθειες που μας εμποδίζουν να απολαύσουμε έναν καλό ύπνο.

Παρακάτω μπορείς να βρεις τρία εύκολα tips για να απολαύσεις πιο ποιοτικό ύπνo:

1. Κλείσε τις οθόνες

Φανταζόμαστε πως θα αντιδράσεις σε αυτό, όμως το να κοιμάσαι χαζεύοντας stories στο Instagram ή να κοιμάσαι με την τηλεόραση ανοιχτή είναι μια από τις χειρότερες συνήθειες. Αρχικά κάνεις μεγάλο κακό στα μάτια σου, κατόπιν στον εγκέφαλο σου, που λαμβάνει εξωτερικές αντιδράσεις και δεν μπορεί να ξεκουραστεί, και τέλος στην επιδερμίδα σου, που εκτίθεται στο μπλε φως που ακτινοβολούν όλες οι οθόνες και προκαλούν φωτογήρανση.

2. Πιες ένα ζεστό ρόφημα

Ο χειμώνας είναι η καλύτερη αφορμή για να πιεις ένα χαλαρωτικό, ζεστό, φυσικό ρόφημα που θα σε ζεστάνει εσωτερικά, θα διώξει την ένταση της ημέρας και θα σε βάλει σε mood ύπνου! Η ελληνική φύση είναι γεμάτη με θησαυρούς όπως το χαμομήλι, τη ματζουράνα, την βαλεριάνα και τόσα ακόμα φυτά που θα δώσουν στον οργανισμό σου την φροντίδα που χρειάζεται μετά από μια δύσκολη ημέρα. Οπότε απόψε το βράδυ αντί για ένα δεύτερο ποτήρι κρασί, φτιάξε ένα ρόφημα και θα μας θυμηθείς!

3. Μη ξεχνάς την κρέμα νύχτας

Είμαστε σίγουροι πως δεν κοιμάσαι με μακιγιάζ στο πρόσωπο και πως αφού καθαρίζεις το πρόσωπο σου φοράς την αγαπημένη σου ενυδατική κρέμα. Όμως, πρέπει να ξέρεις, πως ακριβώς επειδή ο βραδινός ύπνος είναι τόσο, μα τόσο, σημαντικός, μια απλή ενυδατική δεν δίνει στην επιδερμίδα σου το maximum αποτέλεσμα. Αντίθετα πρέπει να επιλέξεις μια εξειδικευμένη κρέμα νύχτας, που έχει δημιουργηθεί για αυτό το σκοπό, και θα χαρίσει στο δέρμα σου εντατική θρέψη. Το πρωίθα λάμπεις και θα δείχνεις πιο ξεκούραστη από ποτέ! Δες την κατηγορία μας «Κρέμες Νύχτας» και βρες αυτή που ταιριάζει στο δικό σου τύπο δέρματος.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout