Needless to say | It's Summer Time ;-)

Νailed it: Τα βερνίκια που σίγουρα θα φορέσεις φέτος την άνοιξη

Νailed it: Τα βερνίκια που σίγουρα θα φορέσεις φέτος την άνοιξη

Ο Μάρτιος είναι ο πρώτος μήνας της άνοιξης και θέλουμε παντού χρώματα και σχέδια που μας φτιάχνουν τη διάθεση! Γιατί λοιπόν, να περιοριστούμε στα ρούχα και να μην ανανεώσουμε τα βερνίκια των νυχιών μας και από τα σκούρα χειμωνιάτικα χρώματα να περάσουμε στα φωτεινά ανοιξιάτικα χρώματα;

Όλη την περασμένη χρονιά, λόγω της χρήσης μάσκας προστασίας, το μακιγιάζ έμεινε πίσω, ενώ από την άλλη η φροντίδα των χεριών και ειδικά το μανικιούρ έγινε η αγαπημένη συνήθεια πολλών από εμάς, αφού το χρώμα δίνει φως στη ζωή μας και επηρεάζει θετικά τη διάθεση μας.

Μπορεί τα nail salon να παραμένουν κλειστά, λόγω του lockdown, όμως αυτό δεν μας εμποδίζει να κάνουμε μόνες μας το μανικιούρ της επιλογής μας. Άλλωστε, αν κάτι μάθαμε φέτος είναι πόσο σημαντικό είναι, για τη ψυχολογία και την ηρεμία μας, να φροντίζουμε και να περιποιούμαστε τον εαυτό μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα μπορέσουμε να επανέλθουμε σε μια σχετική κανονικότητα και αυτό μας δημιουργεί ένα αίσθημα αισιοδοξίας. Αυτή την αισιοδοξία, θέλουμε να αποτυπώσουμε και στο μανικιούρ μας, γι' αυτό θα βρούμε χρώματα που αγαπάμε, που ταιριάζουν με τις ηλιόλουστες ημέρες και το ανοιξιάτικο ξύπνημα της φύσης που ήδη έχει αρχίσει να οργιάζει.

Essie Expressie - Don' Hate, Curate
Χρυσοκίτρινο - κρεμώδες. Γρήγορο στέγνωμα χωρίς την ανάγκη εφαρμογής Base Coat ή Top Coat για ένα τέλειο manicure σε λίγα λεπτά! Από τη νέα σειρά Expressie

China Glaze - Spring Jungle
Το πράσινο της ζούγκλας, τέλειο για φέτος την άνοιξη.

OPI - Mural Mural On The Wall
Τα νύχια σας θα ξεχωρίσουν με αυτά τα διάσπαρτα «τρελά κοραλλιογενή κομφετί»!

Vinylux - Crisp Green
Βερνίκι νυχιών μακράς διάρκειας Vinylux σε πράσινη του μήλου απόχρωση

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout