Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Τα nail trends του 2022 που σίγουρα θα δοκιμάσεις

Τα nail trends του 2022 που σίγουρα θα δοκιμάσεις

Η νέα χρονιά είναι εδώ κι όλοι θέλουμε να πιστεύουμε πως φέτος τα πράγματα θα είναι καλύτερα από πέρυσι - σε κάθε επίπεδο. Όπως κάθε χρόνο, τέτοιες μέρες, παρακολουθούμε όλες τις τάσεις, γύρω από την περιποίηση, διαβάζουμε έρευνες και κρατάμε σημειώσεις για όσα ξεχωρίζουμε!

Είτε ανήκεις σε εκείνες που προτιμούν τα πιο minimal manicure και τις πιο απαλές αποχρώσεις, είτε τολμάς να δοκιμάζεις νέα πράγματα, αυτά είναι τα nail trends τα οποία πρέπει να προσέξεις τους επόμενους μήνες:

Very Peri
Θα ξεκινήσουμε από το χρώμα της χρονιάς, σύμφωνα με την Pantone, το οποίο σίγουρα θα δούμε σε πολλές παραλλαγές κι όχι άδικα αφού πρόκειται για μια εξαιρετική και κομψή απόχρωση!

Κοσμήματα νυχιών
Τα κοσμήματα για τα νύχια ήταν trend και την προηγούμενη χρονιά και σίγουρα θα τα δούμε πολύ και το 2022. Οι επιλογές πολλές, άλλες πιο διακριτικές, άλλες πιο έντονες, από απλά στρασάκια μέχρι λίθους που μπορούν να μεταμορφώσουν τα νύχια σου και να σου προσφέρουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Γήινοι τόνοι
Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Pinterest, για το 2022, τα γήινα χρώματα θα μας απασχολήσουν πάρα πολύ φέτος. Μαύρο, βαθύ μπλε, πράσινο, καφέ και έντονα κόκκινα είναι μερικά από τα χρώματα που εμπνέονται από τη φύση και θα κάνουν το manicure μας γήινο και φίνο.

Ο γαλαξίας στα νύχια σου!
Αυτό το trend έχει γίνει τεράστιο στο εξωτερικό (μια βόλτα στο Instagram και το Tik Tok θα σε πείσει) και δεν αποκλείεται να το βλέπουμε όλο και πιο συχνά στη χώρα μας. Ως ένας φόρος τιμής στον κόσμο που ζούμε, τα σχέδια νυχιών που αντιγράφουν τον ουρανό έχουν γίνει internet sensation (#galaxynails) και είναι ένα καυτό trend για το 2022, σύμφωνα με το Coveteur. Εσύ θα τα δοκίμαζες;

Μix & Match
Aν δυσκολεύεσαι να διαλέξεις χρώμα για το manicure σου αυτό το trend θα σε σώσει! Το mix and match στιλ, δηλαδή η ανάμειξη διαφορετικών χρωμάτων στα νύχια, θα παίξει πάρα πολύ το 2022 και δε χρειάζεται να το φοβηθείς! Βρες χρώματα διαφορετικά, αλλά στην ίδια ένταση, για παράδειγμα παστέλ αποχρώσεις και συνδύασέ τα άφοβα!

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout