Needless to say | It's Summer Time ;-)

Very Peri: Το χρώμα του 2022 και πώς να το χρησιμοποιήσεις

Very Peri: Το χρώμα του 2022 και πώς να το χρησιμοποιήσεις

Στην εκπνοή κάθε έτους το ίδρυμα Pantone ανακοινώνει το κυρίαρχο χρώμα για την επόμενη χρονιά. Φέτος, μας σύστησε ένα ολοκαίνουργιο χρώμα, μια απόχρωση του μωβ, το Very Peri 17-3938.

Η εταιρεία Pantone,της οποίας τα χρώματα χρησιμοποιούν οι γραφίστες και σχεδιαστές ανά τον κόσμο, κάθε χρονιά, ανακοινώνει ένα χρώμα που θα επικρατήσει στις τάσεις, πρωτίστως σχεδιαστικά, και μάλιστα η ανακοίνωση αυτή έχει πάρει διαστάσεις viral event στα social media κι όχι μόνο.

Για το 2022, το ίδρυμα δεν επέλεξε ένα χρώμα από τον κατάλογο του, αντ' αυτού δημιούργησε μία καινούργια απόχρωση, το PANTONE 17-3938 Very Peri, που συνδυάζει ένα ήρεμο μπλε με ένα έντονο κόκκινο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, της δημοφιλούς εταιρείας, η δημιουργία ενός νέου χρώματος δεν είναι τυχαία καθώς συμβολίζει το όραμα της για το νέο κόσμο, στη μετα-πανδημική εποχή. Ένα χρώμα αισιόδοξο που συνδυάζει το παραδοσιακό μπλε με την «ενέργεια και τον ενθουσιασμό» που εκπέμπει το κόκκινο.

«Το χρώμα συμβολίζει το μέλλον», δηλώνει η Εκτελεστική Διευθύντρια της Pantone Color Institute, Leatrice Eiseman και συμπληρώνει πως το συγκεκριμένο χρώμα εμπεριέχει την ανέμελη αυτοπεποίθηση, το δημιουργικό πνεύμα και την περιέργεια που βοηθάει τους ανθρώπους να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία!

Σε ό,τι αφορά την περιποίηση, το Very Peri θα λέγαμε πως κάνει μία «μυθιστορηματική δήλωση» όταν εφαρμοστεί στα μάτια, τα νύχια και τα μαλλιά, αφού προσθέτει ένα εντυπωσιακό glam και θετικό πρόσημο σε κάθε εμφάνιση.

Οι επιλογές είναι άπειρες! Μπορείς να επιλέξεις χρώματα και αξεσουάρ μαλλιών, σε μωβ αποχρώσεις, καθώς και καλλυντικά όπως μανό, σκιές, μολύβια ή κραγιόν και να εντάξεις το χρώμα του 2022 σε κάθε beauty look.

Επιπλέον, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε ρούχα, αξεσουάρ ή ακόμα και αντικείμενα που απλώς έχουν αντίστοιχους τόνους ή σχέδια. Το μόνο σίγουρο είναι πως τους επόμενους μήνες θα βλέπουμε παντού μπροστά μας μωβ πινελιές!

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout