Needless to say | It's Summer Time ;-)

Πώς θα αποκτήσεις φρύδια με όγκο εύκολα και γρήγορα

Πώς θα αποκτήσεις φρύδια με όγκο εύκολα και γρήγορα

Την περασμένη εβδομάδα σου μιλήσαμε για τις βλεφαρίδες και τη σωστή φροντίδα τους, επομένως δεν μπορούμε να αφήσουμε στην άκρη τα φρύδια, που μαζί με τις βλεφαρίδες, δημιουργούν το πλαίσιο που αναδεικνύει το χρώμα των ματιών μας και τονίζουν το πιο ξεχωριστό χαρακτηριστικό του προσώπου, το βλέμμα μας.

Τα φρύδια μας τα ταλαιπωρούμε από πολύ μικρή ηλικία και με κάθε πιθανό τρόπο. Τα βγάζουμε παραπάνω από όσο πρέπει, τους αλλάζουμε σχήματα, μέχρι να βρούμε εκείνο που μας ταιριάζει περισσότερο, ενώ συχνά κάνουμε και πιο δραστικές παρεμβάσεις όπως το ξύρισμα(!) ή το tatoo φρυδιών.

Με την πάροδο των ετών και εξαιτίας των πειραματισμών, που αναφέρουμε παραπάνω, τα φρύδια αραιώνουν, χάνουν τον όγκο τους και μάς δυσκολεύουν στο μακιγιάζ. Τι μπορείς να κάνεις;

Αρχικά, όταν ετοιμάζεσαι, χτένισε τα φρύδια προς τα πάνω ούτως ώστε να είναι σαφές πού χρειάζεται να επιμείνεις με το μακιγιάζ, πού χρειάζεται γέμισμα, πού υπάρχει αραίωση κλπ. Στη συνέχεια με μολύβια φρυδιών μπορείς να γεμίσεις τα σημεία που είναι πιο αραιά. Τέλος, δοκίμασε τα παρακάτω δύο προϊόντα που θα χαρίσουν όγκο, ενδυνάμωση και γέμισμα στα φρύδια σου:

RevitaBrow® Advanced

Πρωτοποριακό προϊόν φροντίδας για τα φρύδια, σχεδιασμένο από γιατρό ώστε να στοχεύει τα ορατά σημάδια αδυναμίας των φρυδιών λόγω φυσικής γήρανσης &στρεσογόνων παραγόντων καθώς και να καταπολεμά τα αρνητικά αποτελέσματα της υπερβολικής χρήσης προϊόντων styling και αφαίρεσης τριχών, χαρίζοντας σας πιο υγιή, γεμάτα και όμορφα φρύδια.

Nanobrow Eyebrow Serum

Ο ορός φρυδιών Nanobrow βελτιώνει τον πυρήνα της τρίχας των φρυδιών, ενισχύοντας το επίπεδο υγρασίας, θρέφοντας και ενδυναμώνοντας τα. Αναδομεί τα φρύδια και τα διατηρεί υγιή, ώστε να φαίνονται γεμάτα - συμπαγή.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout