Needless to say | It's Summer Time ;-)

Πώς θα αποκτήσεις πλούσιες, εντυπωσιακές βλεφαρίδες

Πώς θα αποκτήσεις πλούσιες, εντυπωσιακές βλεφαρίδες

Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να συγκριθεί με ένα έντονο, σαγηνευτικό βλέμμα!

Για ένα μεγάλο διάστημα την περασμένη χρονιά, είχαμε ξεχάσει τι σημαίνει να χρησιμοποιούμε μακιγιάζ αφού βρισκόμασταν διαρκώς μέσα στο σπίτι. Τώρα, που σταδιακά επιστρέφουμε σε κανονικούς ρυθμούς μπορούμε να απολαύσουμε και πάλι το μακιγιάζ μας - μαζί με τις εξόδους!

Βέβαια, επειδή η μάσκα παραμένει στα πρόσωπά μας, προφανώς η το ενδιαφέρον έχει στραφεί στο βλέμμα μας, δηλαδή στο σχήμα των φρυδιών και στις βλεφαρίδες μας που θέλουμε να είναι πυκνές και εντυπωσιακές!

Κι αυτό γιατί κανένα μακιγιάζ δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς εντυπωσιακές βλεφαρίδες. Όλες οι γυναίκες, είτε έχουν φυσικές βλεφαρίδες, είτε τεχνητές, συχνά παραπονιούνται για την συγκεκριμένη περιοχή, αφού οι τρίχες εδώ είναι αρκετά εύθραυστες, πέφτουν κι έχουν ανάγκη από ενίσχυση, ενυδάτωση και επανόρθωση.

Δες παρακάτω πώς θα φροντίσεις σωστά τις βλεφαρίδες σου.

Μην παραλείπεις ΠΟΤΕ το ντεμακιγιάζ
Θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν κάνεις κάτι τέτοιο αλλά το τονίζουμε. Μην κοιμάσαι ποτέ με το μακιγιάζ στο πρόσωπο. Όχι μόνο φράζεις τους πόρους του δέρματος, αλλά ταλαιπωρείς και σημεία του προσώπου, όπως οι βλεφαρίδες που μένουν για πολλές ώρες με mascara επάνω τους. Καθάρισε σχολαστικά το πρόσωπό σου, με απαλές κινήσεις, με ειδικά προϊόντα ντεμακιγιάζ και αφρώδες καθαριστικό και κλείσε με micellaire water ή τόνερ για να είσαι βέβαιη πως δεν έχουν μείνει υπολείμματα μακιγιάζ στο δέρμα.

Με τη δύναμη των ελαίων
Το καστορέλαιο και το ελαιόλαδο είναι δύο κλασικά, φυτικά έλαια που μπορείς να εφαρμόσεις στις βλεφαρίδες κάθε βράδυ, τα απλώνεις όπως θα έβαζες eyeliner, ώστε να τους χαρίσεις θρέψη, ενυδάτωση και ενδυνάμωση. Τα δύο αυτά remedies δεν είναι απαραίτητο πως θα κάνουν θαύματα, όμως στον beauty κόσμο του internet γίνεται μεγάλη συζήτηση για τα θρεπτικά τους στοιχεία και δεν έχεις κάτι να χάσεις.

Χρησιμοποίησε primer βλεφαρίδων
Τα primer δίνουν όγκο, ενισχύουν την ανάπτυξη της τρίχας, περιέχουν βιταμίνες και συστατικά που προσφέρουν θρέψη κι ενυδάτωση. Επιπλέον με τη χρήση primer βοηθάς τις τρίχες να διαχωριστούν μεταξύ τους. Το RevitaLash® Aquablur Hydrating Eye Gel & Primer, είναι ένα ήπιο και αποτελεσματικό, ενυδατικό τζελ ματιών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς μακιγιάζ, για να ενυδατώσει, να προστατεύσει και να λειάνει την περιοχή των φρυδιών και των βλεφαρίδων. Περιέχει αποτελεσματικά ενεργά συστατικά που αναπληρώνουν τα επίπεδα ενυδάτωσης, προστατεύουν ενάντια στους περιβαλλοντικούς παράγοντες και ενδυναμώνουν τις βλεφαρίδες και τα φρύδια, δημιουργώντας έναν ιδανικό καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ. Βρες το εδώ.

Απόφυγε το έντονο τρίψιμο
Όχι μόνο όταν ξεβάφεσαι, αλλά γενικά καλό είναι να μην τρίβεις τα μάτια σου καθώς μεταφέρεις μικρόβια στα μάτια και επίσης προκαλείς φθορά στις βλεφαρίδες. Όσο απαλά και αν ξεβάφεσαι θα βρεις τρίχες στο cotton pad ή στα χέρια σου, αλλά μην το παρακάνεις με την ένταση. Με μέτριας δύναμης κινήσεις και τα κατάλληλα προϊόντα θα καθαρίσεις καλά το πρόσωπό σου, χωρίς απώλεια βλεφαρίδων.

Δοκίμασε (το) serum βλεφαρίδων
Το serum, όπως περίπου και εκείνα που χρησιμοποιούμε στο πρόσωπο, αναζωογονεί τις βλεφαρίδες, ενισχύει την ανάπτυξή τους και τις θρέφει σε βάθος. Το Nanolash Eyelash Serum προσφέρει φυσικές βλεφαρίδες που εντυπωσιάζουν με το μήκος, το ζωντανό χρώμα και την εκπληκτική τους πυκνότητα. Ένας μήνας μάλιστα είναι αρκετός για να δεις αλλαγή στην υφή και την όψη των βλεφαρίδων σου. Βρες το εδώ.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout