Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Τα πιο hotnail trends του φετινού καλοκαιριού που πρέπει να δοκιμάσεις

Τα πιο hotnail trends του φετινού καλοκαιριού που πρέπει να δοκιμάσεις

Με τα nail bars κλειστά τόσους μήνες μάθαμε να φροντίζουμε μόνες τα νύχια μας, να κάνουμε pedicure και να δημιουργούμε απλά σχέδια ώστε να αισθανόμαστε περιποιημένες ακόμα και κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Άλλωστε λίγο χρώμα ή ένα ξεχωριστό σχέδιο βοηθάει πάντα να αλλάξει το κέφι και η διάθεσή μας.

Τώρα που η ζωή επιστρέφει μέρα με τη μέρα σε κανονικούς ρυθμούς και γυρίζουμε σε όσα μάς έλειψαν, βγαίνουμε όλο και περισσότερο έξω, ενώ τα αγαπημένα μας κέντρα ομορφιάς είναι και πάλι ανοιχτά! Αυτό πρακτικά σημαίνει πως έχουμε ανάγκη από έμπνευση σε χρώματα και σχέδια που θέλουμε να δοκιμάσουμε στο mani-pedi μας τους επόμενους μήνες.

Στο Zizel δε σταματάμε ποτέ να παρατηρούμε τις beauty τάσεις και να βρίσκουμε καινούργια πράγματα να δοκιμάσουμε και φυσικά να σου προτείνουμε, αφού η περιποίηση είναι μια διαρκής ενασχόληση που αγαπάμε πολύ. Παρακάτω συγκεντρώσαμε πέντε ξεχωριστές τάσεις να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι στα νύχια σου:

Κύματα σε στιλ 70s
Το στιλ της δεκαετίας του '70έχει επανέλθει δυναμικά τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν. Το κυματιστό nail trend κυκλοφορεί πολύ στα social media και δεν έχεις να χάσεις τίποτα να το δοκιμάσεις. Μπορείς να μπλέξεις χρώματα ή να επιλέξεις μια συγκεκριμένη απόχρωση ώστε να βγει πιο minimal το τελικό αποτέλεσμα.

Κλασικό κόκκινο
Το τολμηρό και κλασικό κόκκινο έχει ένα βασικό χαρακτηριστικό. Δεν είναι ποτέ εκτός μόδας! Είναι τέλειο για όλες τις ημέρες του χρόνου, για μια επαγγελματική συνάντηση, για date nights με το άλλο μας μισό ή για θερινό σινεμά με τις φίλες μας!

Pastel Tips
Αυτή η διαφορετική εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ έχει κατακλύσει το Instagram και μάς αρέσει πάρα πολύ! Τα pastel χρώματα είναι τέλεια για τους ανοιξιάτικους / θερινούς μήνες και αυτή η εκδοχή τους είναι μια πολύ κομψή εναλλακτική του κλασικού λευκού french tip.

Ombre
Οι Ombre αποχρώσεις είναι πάντα η τέλεια επιλογή για ανθρώπους που θέλουν ένα χρώμα στα νύχια τους, αλλά θέλουν ταυτόχρονα το μανικιούρ τους να είναι ξεχωριστό και ενδιαφέρον! Με όποια Ombre απόχρωση και να διαλέξεις θα έχεις τέλεια νύχια όλο το καλοκαίρι!

Floral σχέδια
Τίποτα δε φωνάζει καλοκαίρι όπως ένα κομψό floral manicure. Το πλεονέκτημα με το συγκεκριμένο σχέδιο είναι ότι μπορείς να κάνεις mix &match, δηλαδή να σχεδιάσεις διαφορετικά λουλούδια σε κάθε δάχτυλο. Υπάρχουν πολλές εκδοχές στο συγκεκριμένο σχέδιο και μπορείς να το κάνεις όσο πιο περίπλοκο ή απλό επιθυμείς.

Βρες στο Zizel όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το τέλειο καλοκαιρινό mani-pedi!

{Εσωτερικές φωτογραφίες onelybeautynz, gelsbybry, iramsheltonInstagram}

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout