Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Τι πρέπει να προσέχεις περισσότερο από κάθε τι στην παραλία

Τι πρέπει να προσέχεις περισσότερο από κάθε τι στην παραλία

Το καλοκαίρι, υπάρχει ένα αντικείμενο που χρησιμοποιούμε περισσότερο από κάθε άλλο στην παραλία και είναι εκείνο που αποτελεί την μεγαλύτερη εστία μικροβίων και μπορεί να θέσει την υγεία μας σε κίνδυνο. Η πετσέτα θαλάσσης.

Μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό, όμως σκέψου πόσα βακτήρια υπάρχουν στην επιφάνεια της γης και στη θάλασσα και πόσο εύκολο είναι να μολυνθείς από κάτι και να χαλάσεις τις διακοπές σου, αφού ακουμπάς το σώμα, το πρόσωπο αλλά και τα μαλλιά σου επάνω της και μάλιστα σε μια εποχή που όλα θέλουν διπλή και τριπλή προσοχή εξαιτίας του covid-19.

Θα σου υπενθυμίσουμε επίσης, πως τους θερινούς μήνες η ευαίσθητη περιοχή, είναι πιο εκτεθειμένη από κάθε άλλη εποχή σε μολύνσεις, για να καταλάβεις πόσο προσοχή χρειάζεται να δείχνουμε στην παραλία.

Κάθε φορά που πας στην παραλία, ακόμα και στις διακοπές, μην σκουπίζεσαι με την πετσέτα που απλώνεις στην άμμο. Ιδανικά άπλωσε ψάθα, μια πετσέτα από πάνω, για να είσαι άνετη, και χρησιμοποίησε μια άλλη για να σκουπιστείς κάθε φορά που βγαίνεις από την θάλασσα. Τέλος, μην ξεχνάς να έχεις πάντοτε μαζί σου αντισηπτικά ώστε να έχεις διαρκώς καθαρά χεράκια και να παραμένεις ασφαλής.

Στις πετσέτες μένει ο ιδρώτας, το αντηλιακό, το αλάτι της θάλασσας και όλοι οι επιβλαβείς μικροοργανισμοί που ευνοεί η υγρασία να αναπτυχθούν. Για αυτό μόλις, επιστρέψεις σπίτι, πλύνε τις πετσέτες σου και άπλωσε τις να στεγνώσουν.

Αν είσαι διακοπές και βαριέσαι να το κάνεις αυτό κάθε μέρα (μη βαριέσαι όμως ναι;) φρόντισε να μην ακουμπάς το κεφάλι σου επάνω της. Βάλε ένα T-shirt σαν μαξιλάρι ώστε να προφυλάξεις την επιδερμίδα σου.

Stay safe & have fun!

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout