Needless to say | It's Summer Time ;-)

Αυτά τα βερνίκια νυχιών θα σε ταξιδέψουν στο Μαλιμπού!

Αυτά τα βερνίκια νυχιών θα σε ταξιδέψουν στο Μαλιμπού!

Υποδεχόμαστε τον Ιούλιο με τις πιο φωτεινές αποχρώσεις του καλοκαιριού που μάς χαρίζει η νέα συλλογή Μalibu της OPI!

Καθώς οι μέρες μεγαλώνουν και οι θερμοκρασίες γίνονται πιο ζεστές, η OPI μάς μεταφέρει από τους λαμπερούς δρόμους του Χόλιγουντ, στις εμβληματικές παραλίες του Μαλιμπού με τη συλλογή από βερνίκια Summer 2021.

Το καλοκαίρι θέλει χρώματα, ένταση και ζωντάνια σε κάθε εμφάνιση και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να πετύχουμε το τέλειο summer look από τα βερνίκια της OPI.

Η συλλογή αποτίει φόρο τιμής στην κληρονομιά και τις ρίζες της OPI, ενώ συνεχίζει να διαμορφώνει τάσεις, αποχρώσεις μόδας, εμπνέοντας καταναλωτές και επαγγελματίες νυχιών.
Χρώματα που δημιουργούν μια «δροσερή» αίσθηση στο μάτι, σε έντονους τόνους, ιδανικά για κάθε καλοκαιρινή δραστηριότητα - από το γραφείο μέχρι τη συναυλία ή την παραλία!

Πιο συγκεκριμένα, η χρωματική παλέτα της σειρά Malibu, περιλαμβάνει αποχρώσεις μπλε και λευκές, για σοφιστικέ στιλ που φωνάζει καλοκαίρι, καφέ, πράσινες και μοβ με tropical αέρα, που συνδυάζονται μοναδικά με καλοκαιρινά φορέματα, καθώς και τις αγαπημένες κόκκινες/πορτοκαλί αποχρώσεις για να ανεβάσεις τη θερμοκρασία στα ύψη σε κάθε σου εμφάνιση!

Βρες όλη τη συλλογή εδώ. Η συλλογή διατίθεται και σε Infinite Shine εδώ

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout