Needless to say | It's Summer Time ;-)

Μήπως έφτασε η ώρα για detox στα νύχια σου;

Μήπως έφτασε η ώρα για detox στα νύχια σου;

Ο Ιανουάριος είναι μήνας νέων προσπαθειών και στόχων, είναι όμως και μήνας ιδανικός για αποτοξίνωση!

Οι γιορτές τελείωσαν και όλοι προσπαθούμε να διώξουμε το «φούσκωμα», από τις λιχουδιές των Χριστουγέννων, να μπούμε πάλι σε πρόγραμμα γυμναστικής και να φροντίσουμε το σώμα μας με προϊόντα περιποίησης και ισορροπημένη διατροφή.

Η καραντίνα συνεχίζεται και τώρα είναι η ιδανική περίοδος για αποτοξίνωση στο σώμα και το πνεύμα μας! Όσο και αν μας περιορίζει η παραμονή στο σπίτι, αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό μας, χαλάρωση, συγκέντρωση και κατ' οίκον spa!

Συνήθως όταν αναφερόμαστε σε αποτοξίνωση, εννοούμε συμπληρώματα διατροφής, συνταγές μαγειρικής, μάσκες μαλλιών ή προσώπου. Ήξερες όμως πώς και τα νύχια χρειάζονται detox;

Ta νύχια, όπως και τα μαλλιά, έχουν ανάγκη από βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μέταλλα, που τα λαμβάνουμε μέσω της καθημερινής διατροφής και των συμπληρωμάτων.

Ταυτόχρονα, χρειάζονται φροντίδα αφού τα βερνίκια, οι δουλειές του σπιτιού, οι χαμηλές θερμοκρασίες και η υγρασία τα ταλαιπωρούν - ακριβώς όπως και το δέρμα.

Αν βλέπεις τα νύχια σου να δείχνουν ταλαιπωρημένα ή σου φαίνονται αδύναμα και εύθραυστα τότε ίσως πρέπει να κάνεις ένα detox! Και μάλιστα άμεσα! Η διαδικασία είναι πανεύκολη και γρήγορη.

Πρώτα θα αφαιρέσεις το βερνίκι νυχιών ώστε να «αναπνεύσει» η περιοχή. Κατόπιν θα εφαρμόσεις λάδι ή ενυδατική, τόσο στα νύχια, όσο και στα δάχτυλα ούτως ώστε να προσφέρεις ενυδάτωση σε όλο το σημείο. Όσο εφαρμόζεις την κρέμα ή το λάδι, της επιλογής σου, κάνε ένα απαλό μασάζ στα δάχτυλα και τα νύχια για να φτάσει σε βάθος η υγρασία.

Τέλος, δοκίμασε μία από τις θεραπείες που σου προτείνουμε παρακάτω ή που μπορείς να βρεις εδώ. Τα παρακάτω προϊόντα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που προσφέρουν ενυδάτωση, βιταμίνες και ενδυνάμωση στα νύχια και θα τα βοηθήσουν να επανέλθουν.

CND - Solar Oil

Θεραπεία επωνυχίου ειδικά σχεδιασμένη για να εισχωρεί βαθιά και να προστατεύει το δέρμα και τα νύχια. Πρόκειται για ένα μείγμα απαλών φυσικών ελαίων, όπως έλαιο Jojoba, με Βιταμίνη E, σχεδιασμένο για βαθιά ενυδάτωση και προστασία του επωνυχίου και των φυσικών νυχιών.

Essie - Take 10 - Treat Love & Colour

Ειδική φόρμουλα με κολλαγόνο &εκχύλισμα καμέλιας. Η όψη των νυχιών αμέσως τελειοποιείται με ενυδατικές χρωστικές. Προηγμένη περιποίηση με διπλή δράση σε ένα βήμα. Συγχωνεύοντας τα οφέλη των ενεργών συστατικών περιποίησης με την ομορφιά των εμβληματικών χρωμάτων essie, η TREAT LOVE & COLOR παρέχει σε όλους τους λάτρεις του μανικιούρ έναν εύκολο τρόπο να βρουν το ιδανικό χρώμα και, ταυτόχρονα, να περιποιηθούν τα νύχια τους.

 

NBM - Calcium Therapy

Ειδικός ορός για ξεφλουδισμένα και αδύναμα νύχια με Panthenol. Προσφέρει υγρασία στα ξηρά νύχια και ρυθμίζει το ph των νυχιών. Για χρήση καθημερινή και σε βαμμένα νύχια.

Orly - Nailtrition

Θεραπεία 2 εβδομάδων με σύμπλεγμα ορυκτών από ασβέστιο και σίδηρο, υδρολυτική κερατίνη, κολλαγόνο και εκχυλίσματα μπαμπού. Μακραίνει και δυναμώνει τα κατεστραμμένα νύχια που δεν μεγαλώνουν.

Seche - Perfect Nail Rebuild

Θεραπευτική βάση. Δυναμώνει τα αδύναμα, λεπτά και μαλακά νύχια που ξεφλουδίζουν.
Η μοναδική του φόρμουλα πρωτεϊνών, σφραγίζει τα διάφορα επίπεδα του νυχιού μαζί.

Βρες όλα τα βερνίκια, θεραπείες και εργαλεία που χρειάζεσαι εδώ.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout