Needless to say | It's Summer Time ;-)

Η πιο απλή και αποτελεσματική ρουτίνα περιποίησης για κάθε άντρα

Η πιο απλή και αποτελεσματική ρουτίνα περιποίησης για κάθε άντρα

Οι άντρες δυσκολεύονται να συντηρήσουν μια καθημερινή ρουτίνα φροντίδας για την επιδερμίδα τους, είτε επειδή βαριούνται, είτε επειδή το θεωρούν περιττό. Όμως, ο χρόνος, η καθημερινότητα, η ρύπανση του περιβάλλοντος και πολλοί ακόμη παράγοντες, βαραίνουν το δέρμα και το γερνάνε μέρα με τη μέρα.

H καθημερινή περιποίηση διατηρεί την επιδερμίδα νεανική και υγιή. Αν θες να ξεκινήσεις να περιποιείσαι την επιδερμίδα σου, χωρίς μεγάλο κόπο, αλλά με πολύ καλά αποτελέσματα αυτό το κείμενο σε αφορά.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τρία εύκολα βήματα ώστε να τα ακολουθείς καθημερινά και να περιορίσεις τα σημάδια του χρόνου:

Καθαρισμός
Μόλις ξυπνήσεις το πρωί, πλύνε το πρόσωπό σου με ειδικό προϊόν καθαρισμού. Με αυτό τον τρόπο απομακρύνεις ιδρώτα, λιπαρότητα και νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιδερμίδα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και αφού επιστρέψεις σπίτι μετά από μία μέρα εκτός σπιτιού. Οι ρύποι, η λιπαρότητα και ο ιδρώτας είναι εχθροί της επιδερμίδας και καλά θα κάνεις να τους απομακρύνεις.

Ενυδάτωση
Εδώ θέλουμε την προσοχή σου! Η σωστή ενυδάτωση είναι εκείνη που θα θρέψει την επιδερμίδα σου σε βάθος και θα μειώσει τα σημάδια του χρόνου. Δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ, μετά τον καθαρισμό, ενυδάτωσε το πρόσωπό σου και θα δεις πως σε λίγο χρόνο θα επανέλθει η λάμψη και η σφριγηλότητα του.

Απολέπιση
Τώρα ξέρουμε πως μπορεί να γκρινιάξεις αλλά είναι πολύ πιο εύκολο από όσο μπορεί να νομίζεις! Οι πόροι μας φράζουν από την έκθεση στον ήλιο, την ρύπανση του περιβάλλοντος, τον ιδρώτα κλπ. Επιπλέον, στα σημεία που έχεις τρίχες, όπως πχ στα μούσια, μαζεύονται νεκρά κύτταρα που πρέπει να απομακρύνεις. Μία με δύο φορές την εβδομάδα, αφιέρωσε λίγα λεπτά να απολεπίσεις και να καθαρίσεις σε βάθος την επιδερμίδα σου.

Τρία απλά βήματα που σίγουρα θα κάνουν μεγάλη διαφορά στο δέρμα σου! Μην ξεχνάς πως κάθε επιδερμίδα έχει τις δικές της ανάγκες επομένως είναι καλό να εφαρμόζεις προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για την αντρική επιδερμίδα. Επίσης, μην παραλείπεις να φορά αντηλιακό τις ημέρες που έχει ήλιο - ακόμα και το χειμώνα.

Βρες όσα χρειάζεσαι για την περιποίηση σου εδώ.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout