Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Αυτά τα T-shιrt θα σε βάλουν σε καλοκαιρινό mood

Αυτά τα T-shιrt θα σε βάλουν σε καλοκαιρινό mood

Μπορεί η άνοιξη να ξεκίνησε πρόσφατα, όμως, όλοι σκεφτόμαστε, σιωπηλά ή έκδηλα, το καλοκαίρι. Άλλωστε η αγάπη που έχουμε στο καλοκαίρι, δεν είναι τυχαία καθώς είμαστε ευλογημένοι να ζούμε σε μια χώρα που λούζεται από ήλιο, στο μεγαλύτερο μέρος του χρόνου και έχουμε εύκολη πρόσβαση σε παραθαλάσσιες περιοχές και νησιά κάθε στιγμή.

Φέτος, όπως και πέρυσι, περιμένουμε πώς και πώς το γλυκό καλοκαιράκι, αφού όπως φαίνεται, θα είναι η εποχή που, αν όλα συνεχίσουν να προχωράνε με αυτούς τους ρυθμούς, θα μπορέσουμε να βγούμε λίγο πιο άνετα από τα σπίτια μας, να δούμε τους φίλους μας, να κάνουμε διακοπές και να επιστρέψουμε σε πτυχές της ζωής που κοντεύουμε να ξεχάσουμε - όπως για παράδειγμα το cinema ή το ποτό σε κάποιο στέκι.

Το ελληνικό καλοκαίρι, δεν είναι μια απλή εποχή, είναι συναίσθημα και εμπειρία. Το λευκό των Κυκλάδων, το μπλε του Αιγαίου, η άμμος που καίει, ο ήλιος που σε ζαλίζει και η θερινή ραστώνη που σε κατακλύζει.

Αυτό το συναίσθημα λατρείας για το καλοκαίρι αποτυπώνει στα T-shirts που σχεδιάζει η Marina Vernicos. Δεν είναι κρυφό πως η γνωστή επιχειρηματίας και βραβευμένη φωτογράφος, κόρη του επίσης γνωστού εφοπλιστή, λατρεύει το ελληνικό καλοκαίρι.

Το μαρτυράει και το εξαιρετικό Instagram προφίλ της, που φωνάζει καλοκαίρι, ενώ τα σχέδια της έχουν σαφή επιρροή από τα ελληνικά νησιά και την ανέμελη, ξεκούραστη πλευρά του ελληνικού θέρους.

Τα σχέδια των T-shirt και αξεσουάρ της Marina Vernicos, φέρνουν το καλοκαίρι πιο κοντά και τα έχουμε ξεχωρίσει! Καλοκαιρινά σχέδια, με έμπνευση τις καλοκαιρινές περιπέτειες και το ατελείωτο μπλε, γεμάτα αγάπη, τύχη και ελπίδα για να βοηθήσουν τα παιδιά που έχουν ανάγκη στην Ελλάδα.

Τα προϊόντα της Marina Vernicos διατίθενται σε πολύ επιλεγμένα σημεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, από τα περίφημα Harrods στο Λονδίνο μέχρι το St. Tropez και από το Κουβέιτ μέχρι την Ibiza. Γι' αυτό, εδώ στο Zizel Beauty Shop είμαστε πολύ χαρούμενοι που εξασφαλίσαμε επιλεγμένους κωδικούς από τη νέα Collection αυτού του ξεχωριστού brand. Βρες τα όλα εδώ.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout