Needless to say | It's Summer Time ;-)

Χριστουγεννιάτικα Δώρα Για Εκείνη

Χριστουγεννιάτικα Δώρα Για Εκείνη

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου έφτασε! Το τέλος κάθε χρόνου, μάς δίνει την ευκαιρία να γιορτάσουμε με έναν μοναδικό τρόπο, που δε συγκρίνεται με κανέναν άλλο, δηλαδή να απολαύσουμε τα Χριστούγεννα!

Η πόλη έχει αρχίζει να στολίζεται, από άκρη σε άκρη, το ίδιο και τα σπίτια μας, ενώ ο καιρός μας έκανε τη χάρη να θυμίσει κάτι από χειμώνα, κι έτσι βρήκαμε την ευκαιρία να στρώσουμε χαλιά, ενώ όπως όλα δείχνουν θα μπορέσουμε σύντομα να ανάψουμε τα τζάκια μας και να δημιουργήσουμε το ιδανικό σκηνικό θαλπωρής και γαλήνης που χρειάζεται η εποχή. Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τζάκι και ηρεμία - μαγεία από χολιγουντιανή ταινία!

Η εποχή των Χριστουγέννων, όμως, παραδοσιακά, συνοδεύεται από δώρα! Πολλά δώρα! Δώρα για φίλους, συγγενείς, συναδέλφους, συντρόφους και φυσικά δώρα για εμάς.

Διαλέξαμε και μπορείς να τα βρεις παρακάτω, εξαιρετικά δώρα για εσένα, τη σύντροφο, την αδερφή, τη μαμά ή την κολλητή σου, από αγαπημένα brand, σε καλές τιμές και σε υπέροχες συσκευασίες!

PS: Μην ξεχνάς στις παραγγελίες που κάνεις από το Zizel να αναφέρεις πως πρόκειται για δωράκι.

Aveda - Shampure™ Calming Body Care Trio

Limited edition σετ, με 3 προϊόντα Aveda που θα λατρέψει κάθε γυναίκα. Η συσκευασία, περιλαμβάνει καθαριστικό χεριών και σώματος, body lotion και κρέμα ενυδάτωσης χεριών.

Τα τρία προϊόντα φροντίζουν την επιδερμίδα και τη διατηρούν απαλή, λεία και ενυδατωμένη. Μάλιστα, το άρωμα της σειράς, είναι το shampure™ pure-fume™ της AVEDA από πιστοποιημένη βιολογική λεβάντα, έλαιο Αβησσυνίας, Ylang Ylang και άλλα 25 αγνά εκχυλίσματα λουλουδιών και βοτάνων, που δημιουργούν ένα εξαιρετικό μείγμα με μαγική ευωδιά.

Royal & Langnickel - Moda Metallics Deluxe Brush Set

Πολυτελές σετ πινέλων, κατάλληλο να προσφέρει τη μαγεία των Χριστουγέννων σε κάθε εμφάνιση. 9 πινέλα, από 100% συνθετική vegan τρίχα, για να μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα το μακιγιάζ της επιλογής της, σε μια κομψή συσκευασία που περιέχει και μια στιλάτη κασετίνα για αποθήκευση.

Bumble & bumble - Bond-Building Wonders

 

Τα εξαιρετικά προϊόντα της Bumble & bumble, που προσφέρουν επανόρθωση σε βάθος, αφού είναι εμπλουτισμένα με το Honey Bond-Building Complex. Το set, σε μια χαριτωμένη συσκευασία, είναι το κατάλληλο δώρο για όσες χρησιμοποιούν εργαλεία styling και είναι ιδανικό για την εορταστική περίοδο που κάνουμε πολλές εμφανίσεις και θέλουμε άψογη εμφάνιση κάθε φορά.

L’Oréal Professionnel - Metal Detox Duo Anti-Metal Set XMAS 2023

Ένα από τα καλύτερα δώρα για εκείνη! Χριστουγεννιάτικη έκδοση, με δύο προϊόντα, μάσκα και σαμπουάν, της σειράς Metal Detox, για πιο δυνατά μαλλιά! Η συγκεκριμένη σειρά, φροντίζει την τρίχα σε βάθος, απομακρύνει τα μεταλλικά στοιχεία, μειώνει τα σπασίματα, χαρίζει λάμψη και θρέψη.

Shu Uemura Izumi Tonic - Limited Edition Gift Set XMAS 

Η μάσκα και το σαμπουάν Shu Uemura Izumi Tonic, θα δώσουν τη λύση για τα αδύναμα και εύθραυστα μαλλιά. Σε χριστουγεννιάτικο σετ, με τα εξαιρετικά σχέδια του Takahashi Hiroko, αυτή η σειρά συνδυάζει την τέχνη με την περιποίηση και προσφέρει ένα διαφορετικό δώρο που απλώς θα την ενθουσιάσει.

Moroccanoil Repair Holiday Set

Το συγκεκριμένο set της Moroccanoil είναι περιορισμένης έκδοσης και πραγματικά αξίζει, αφού περιέχει, 3 προϊόντα που προσφέρουν αναδόμηση και επανόρθωση στην τρίχα και ΔΩΡΟ ένα καθαριστικό χεριών με πλούσιο άρωμα! Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ένα κομψό τσαντάκι Moroccanoil που μπορεί να πάρει μαζί της στο επόμενο ταξίδι.

Bleecker & Love - Backpacks

Ποια γυναίκα δεν ενθουσιάζεται με τα εξαιρετικά σχέδια Bleecker & Love; Μπορείς να διαλέξεις τσάντες πλάτης, ένα πρακτικό δώρο για κάθε ημέρα, από το αγαπημένο ελληνικό brand, με μεγάλη γκάμα σε σχέδια και με αδιάβροχη επένδυση ώστε είναι καλυμμένη τους χειμερινούς μήνες.

Dyson HS05 Airwrap Complete Long

Υπάρχουν εργαλεία styling και υπάρχουν και τα εργαλεία Dyson που είναι state of the art! Multistyler, που προσφέρει διάφορες λειτουργίες, συνοδεύεται από εξαρτήματα για να κάνουν πιο εύκολη τη διαδικασία, ενώ το design του είναι απλώς εξαιρετικό! Το τέλειο δώρο, για κάθε γυναίκα. Φίνο και πολυτελές, αλλά ταυτόχρονα πρακτικό και χρήσιμο.

Blue Scents Gift Box Christmas Cookie

Χριστούγεννα και γλυκά πηγαίνουν μαζί, αυτά όμως δεν έχουν θερμίδες και γι’ αυτό τα αγαπάμε παραπάνω! Χάρισέ της ένα υπέροχο set, από τα Blue Scents, που περιέχει δύο προϊόντα περιποίησης, shower gel και body lotion, σε φανταστικό άρωμα cookie για να μοσχοβολάει κάθε μέρα. Τα δύο προϊόντα, περιέχουν ενυδατικά στοιχεία και εκχυλίσματα βοτάνων της ελληνικής φύσης που θα φροντίσουν απαλά το δέρμα.

Ghd Dreamland Platinum+ Professional Styler Alluring Jade

H Dreamland Platinum+, της ghd, δεν είναι μια απλή πρέσα, αλλά μια συσκευή πολλαπλών styling που δίνει τη δυνατότητα για πολλά, άψογα χτενίσματα, όπως ίσια, μπούκλες ή σπαστά. Με σύγχρονη τεχνολογία, που εξασφαλίζει σταθερή θερμότητα, που δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά και προσφέρει επαγγελματικά αποτελέσματα, πρωτοποριακές πλάκες ακριβείας, αλλά και περιστρεφόμενο καλώδιο για μεγαλύτερη ευκολία.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout