Τα Dry Shampoo (ξηρά σαμπουάν) είναι από τα πιο αγαπημένα μας προϊόντα styling και περιποίησης, αφού μάς έσωσαν από το μαρτύριο του λουσίματος όταν βιαζόμαστε, ενώ αποτελούν την πιο εύκολη λύση για ένα γρήγορο και άψογο χτένισμα όταν ο χρόνος μας πιέζει. Tώρα βεβαίως, θα μας πεις εφόσον είμαστε σε καραντίνα γίνεται να βιαζόμαστε; Φυσικά και θα σου εξηγήσουμε ακριβώς τι εννοούμε.

Σκέψου, να σε έχει πάρει ο ύπνος και να έχεις πολύ πρωινό επαγγελματικό meeting στο zoom. Με ένα dry shampoo, ελάχιστο ψέκασμα και κυρίως σε ελάχιστο χρόνο τα μαλλιά σου θα δείχνουν φρεσκολουσμένα και περιποιημένα στην κάμερα, ενώ εσύ θα δείχνεις λαμπερή και στιλάτη.

Τα dry shampoo υπάρχουν πολλές δεκαετίες, όμως τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει ένα προϊόν που έχουμε πάντοτε στην τσάντα μας. Μάλιστα, επειδή η τεχνολογία προχωράει, πλέον απευθύνονται σε κάθε τύπο μαλλιών, συμβάλλουν στην αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων της τρίχας, κάποια από αυτά περιέχουν χρώμα και έχουν εκπληκτικά αρώματα ούτως ώστε, εκτός από φρέσκο look, να χαρίζουν στα μαλλιά αίσθηση καθαριότητας που διαρκεί μέχρι το επόμενο λούσιμο.

Αν ακόμη δε σε πείσαμε, διάβασε παρακάτω τρεις βασικούς λόγους για να αρχίσεις να χρησιμοποιείς dry shampoo:

  1. Με το dry shampoo τα μαλλιά σου μπορούν πολύ εύκολα να αποκτήσουν όγκο. Απλώς ψεκάζεις το ξηρό σαμπουάν της επιλογής σου στις ρίζες, από μια απόσταση 30 εκατοστών, και με απαλές κινήσεις το απλώνεις παντού. Σε ελάχιστο χρόνο θα δεις τα μαλλιά σου να παίρνουν όγκο και να φαίνονται φρεσκολουσμένα!
  2. Τα ξηρά σαμπουάν βοηθούν σημαντικά στην αντιμετώπιση της λιπαρότητας των μαλλιών. Με το dry shampoo μπορείς να περιορίσεις την λιπαρότητα των μαλλιών ανάμεσα στα λουσίματα ή στην περίπτωση που δε θες να δείχνουν αφρόντιστα τα μαλλιά σου.
  3. Με τα ξηρά σαμπουάν περιορίζεται το φριζάρισμα των μαλλιών. Είτε βρέχει, είτε έχει υγρασία, τα μαλλιά σου θα δείχνουν τέλεια και θα έχουν άψογη υφή, χωρίς φριζάρισμα, με τη χρήση ξηρού σαμπουάν.

Βρες ξηρά σαμπουάν για κάθε τύπο μαλλιών εδώ.