Needless to say | It's Summer Time ;-)

Dolphin Skin: Η μεγαλύτερη beauty τάση της χρονιάς (;)

Dolphin Skin: Η μεγαλύτερη beauty τάση της χρονιάς (;)

Όχι δε διάβασες κάτι λάθος. Η μεγαλύτερη τάση της χρονιάς, τουλάχιστον για τους ειδικούς, έχει ως έμπνευση της το πιο αξιολάτρευτο πλάσμα του ωκεανού, το δελφίνι! Κι όχι δε θα χρειαστεί να βλάψουμε κανένα δελφίνι - προς Θεού!

Το Dolphin Skin άρχισε να κερδίζει έδαφος το καλοκαίρι που μας πέρασε και σίγουρα θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμη, αφού όλο και περισσότερα media κάνουν αφιερώματα σε αυτή την τάση, ενώ οι χρήστες των TikTok και Instagram φαίνεται να το λατρεύουν.

Όλο και περισσότερα trend, επηρεασμένα από την Ιαπωνική ρουτίνα ομορφιάς ξεπηδούν τα τελευταία χρόνια, μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους κι έχουν ως στόχο το φίνο δέρμα που αντανακλά από καθαριότητα και περιποίηση.

Βασικός στόχος του Dolphin Skin, είναι ένα δέρμα απαλό, λείο και αστραφτερό ακριβώς δηλαδή όπως είναι και το δέρμα των δελφινιών. Σε περίπτωση, που σου θύμισε το Glass Skin, που ήταν μεγάλη μόδα το 2017, δεν έχεις καθόλου άδικο, απλώς σε αυτή την τάση η διαφορά είναι πως περιλαμβάνει περισσότερο μακιγιάζ.

Σύμφωνα με το περιοδικό InStyle, o όρος Dolphin Skin ξεκίνησε από τη makeup artist, Mary Phillips, που έχει συνεργαστεί με πολλές μεγάλες star, όπως η Hailey Bieber, η Kendall Jenner κι η Jennifer Lopez.

Πώς να το πετύχεις;

Στο Dolphin Skin είναι σχεδόν απαραίτητη η χρήση μακιγιάζ, όμως πριν από αυτό, πρέπει να προετοιμάσεις καλά το δέρμα σου.

Όπως με κάθε beauty trend, ξεκινάμε με σωστό καθαρισμό που περιλαμβάνει βαθιά απολέπιση και καθαριστικό προσώπου. Συνεχίζουμε με ορό, κατά προτίμηση υαλουρονικού οξέος και συνεχίζουμε με σωστή ενυδάτωση, από πλούσια ενυδατική κρέμα. Αν δεν είσαι φαν του μακιγιάζ, μπορείς να κλείσεις την περιποίησή σου με αντηλιακή, αλλά όχι ματ αφού θέλουμε λάμψη στο δέρμα.

Κατόπιν, εφάρμοσε ελάχιστο make-up στα σημεία που χρειάζονται κάλυψη και εστίασε στη χρήση primer, highlighter και ρουζ, τοποθέτησε τα στρατηγικά στο πρόσωπο, στα σημεία που θες να τονίσεις, αφού είναι εκείνα τα προϊόντα που θα κάνουν την επιδερμίδα σου να δείχνει πιο λαμπερή και εντυπωσιακή από ποτέ.

Φυσικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κραγιόν ή lip gloss για να ολοκληρώσεις το look.

Να θυμάσαι πως θέλουμε ένα πρόσωπο συνάμα φυσικό και λαμπερό, σαν να βγήκες μόλις από το νερό ή σαν να πρόσθεσες ένα απαλό φίλτρο στη φωτογραφία σου. Δε θέλουμε πολλές στρώσεις προϊόντων, αλλά εκείνα που θα δημιουργούν ένα εντυπωσιακό και ισορροπημένο αποτέλεσμα.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout