Needless to say | It's Summer Time ;-)

Ήρθε η ώρα να χαρείς τα σγουρά μαλλιά σου!

Ήρθε η ώρα να χαρείς τα σγουρά μαλλιά σου!

Η καραντίνα κάποιες ημέρες ήταν σωτήρια για όσες έχουν μαλλιά με πολλές απαιτήσεις! Η παραμονή στο σπίτι μάς γλίτωνε από τα καθημερινά χτενίσματα και την τόσο στενή περιποίηση, αφού συχνά δε μας έβλεπε άνθρωπος και γιατί με ένα srunchie έφτιαχνες στα γρήγορα το μαλλί και έμπαινες στο ιντερνετικό meeting χωρίς να αγχώνεσαι ιδιαιτέρως για το πώς δείχνεις.

Όμως η καραντίνα, επιτέλους, έληξε, τα αγαπημένα μας στέκια είναι και πάλι ανοιχτά και σιγά σιγά επιστρέφουμε στα γραφεία. Κάτι που σημαίνει πως φροντίζουμε κανονικά τα μαλλιά μας και δεν κάνουμε skip κάποιες ημέρες από την περιποίηση. Τώρα ειδικά, που θα αρχίσουμε και τα μπάνια, τα μαλλιά έχουν ανάγκη από πολλή φροντίδα!

Τα σγουρά μαλλιά ή τα μαλλιά με μπούκλες, είναι ίσως τα πιο απαιτητικά από όλους τους τύπους μαλλιών, καθώς έχουν ανάγκη από έντονη και συγκεκριμένη φροντίδα προκειμένου να είναι γερά, λαμπερά αλλά και να μη σε ταλαιπωρούν στο styling!Τα σγουρά μαλλιά ή μαλλιά με μπούκλες είναι υπέροχα, όμως κάποιες φορές χάνουν τον όγκο ή την κίνησή τους.

Μετά από 14 χρόνια συνεργασίας με ειδικούς, επιστήμονες και ερευνητές, αλλά και μετά από περισσότερες από 50 φόρμουλες που δοκιμάστηκαν σε 6οο γυναίκες, από όλο τον κόσμο, η Kérastase δημιούργησε τη σειρά Curl Manifesto, την απόλυτη επαγγελματική σειρά για τη φροντίδα των σγουρών μαλλιών!

Η σειρά Curl Manifesto είναι μια ολοκληρωμένη επαγγελματική προσέγγιση, για κάθε τύπο σγουρών μαλλιών. Εμπλουτισμένη με το πολύτιμο μέλι Manuka και ceramide, παρέχει τον τέλειο συνδυασμό ενυδάτωσης, σχήματος και ενδυνάμωσης, για μπούκλες πιο όμορφες και γεμάτες ελαστικότητα! Με τη σειρά Curl Manifesto θα χαρίσεις 83% περισσότερη ενυδάτωση στα μαλλιά σου, 87% λιγότερα σπασίματα και 81% περισσότερο όγκο!Η σειρά αποτελείται από 7 επαγγελματικά προϊόντα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο σπίτι, να τιθασεύσεις αλλά και να περιποιηθείς σωστά τις μπούκλες σου! Ανακάλυψε όλη τη σειρά εδώ και γιόρτασε τα όμορφα, σγουρά μαλλιά σου!

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout