Needless to say | It's Summer Time ;-)

Αυτά είναι τα καλύτερα aftershave για τους άντρες

Αυτά είναι τα καλύτερα aftershave για τους άντρες

To συχνό ξύρισμα μπορεί να γίνει επίπονο για την επιδερμίδα, αφού προκαλεί κοκκινίλες, ερεθισμούς, σπυράκια και κάποιες φορές - αν δεν είμαστε προσεκτικοί - κοψίματα. Μπορεί τώρα που είναι καλοκαίρι, πού και πού, να επιλέγεις ένα πιο επιμελώς ατημέλητο look, όμως αν ξυρίζεις το πρόσωπό σου τακτικά ξέρεις ακριβώς σε ποια συνθήκη αναφερόμαστε.

Ευτυχώς τη λύση έρχονται να δώσουν τα aftershave που ενυδατώνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα, ενώ χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή τους ανακουφίζουν από κοκκινίλες και ερεθισμούς.

Τα aftershave φυσικά δεν αντικαθιστούν την ενυδατική, όμως επειδή είναι πολύ πλούσια προϊόντα αφήνουν μια αίσθηση δροσιάς στο δέρμα, ενώ το άρωμά τους μπορεί να γίνει το σήμα κατατεθέν σου και να το συνδυάσεις με το άρωμα που φοράς ή ακόμα και να το αντικαταστήσεις.

Πώς να διαλέξω το κατάλληλο aftershave;

Το να βρεις το κατάλληλο aftershave μπορεί να σε δυσκολέψει, επειδή οι επιλογές είναι αρκετές. Άρα πώς θα βρεις το ιδανικό;H αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κάποιος γενικός κανόνας σε σχέση με την επιλογή του aftershave. Υπάρχουν όμως δύο βασικοί παράγοντες που πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη. Η σύνθεση και το άρωμα.

Ta aftershave χωρίζονται σε balm, gel, lotion, κρέμα ή ακόμα και λάδι, κάτι που σημαίνει πως άλλα είναι πολύ πιο ελαφριά, ενώ άλλα πιο πλούσια, ως προς την υφή. Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα θα σου προτείναμε ένα πιο ανάλαφρο aftershave, ενώ αν υποφέρεις από ξηρότητα ένα πιο πλούσιο και ενυδατικό είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.

Το άρωμα τώρα είναι καθαρά θέμα γούστου και αρκεί να πειραματιστείς μέχρι να βρεις εκείνο που σου ταιριάζει καλύτερα. Αυτό που είναι καλό να θυμάσαι γενικά είναι πως τα περισσότερα aftershave έχουν πιο γήινες, ξύλινες νότες που χαρίζουν διάρκεια και βάθος στο άρωμα. Όπως σου γράψαμε και παραπάνω, μπορείς το aftershave να το χρησιμοποιείς σαν άρωμα ή να επιλέξεις ένα που να συνοδεύει το άρωμα που ήδη φοράς.

Είτε ψάχνεις για τον εσένα, είτε για να κάνεις δώρο εδώ μπορείς να βρεις τα καλύτερα aftershave για άντρες.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout